هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
blue
فکر نمیکنم کسی جاشو بگیره...من خیلی دوسش دارم..خیلی خوب بودیم باهم ولی یهو خراب شد
از ابتدایی باهم دوستیم.. -
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@revlvial
حوصله حرف های مسخره رو ندارم!!نباید همه چیو ب شوخی گرفت!!من هرچی رو شوخی میگم،کنایی هم هست،دوست داشتم میگرفتین: |
@revlvial
با هرکسی نباید شوخی کرد..مثلا بنده خودمم اصلا جنبه شوخی ندارم -
-
اون رفت خارج پزشکی میخونه...منم بلا تکلیف در ایران موندم
هرکی پزشکی میخونه اخلاقش عوض میشه چ وضعشه!! -
blue در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
SenatOr برو فیلم ترسناک ببین
حیف ک بچه ها نیستن یکم بحثشُ کنیم -
mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هوووف
باز باید بگم...خوش بگذره؛
شب بخیر انجمن؛
شبت خوش -
بیا باهم بریم سفر دبی دبی
یادته؟SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بیا باهم بریم سفر دبی دبی
یادته؟پاشو بریم
معلومه که یادمه
-
shima31
هپارین رقیق کننده خونه کسی میخواد خودکشی کنه رگ بزنه قبلش میخوره تا حتی دکتر هم رفت نمونه!کسایی ک مشکل دارن و براضون پیش میاد و دوس ندارن و نمیتونن خوب شن میگن هپارین نزن ،چند ماه پیش ی شعری مهدی خواند گفت معلممون گفته؛جوش نزن و...البته شعر شاهین بود...من هم به تو کنایی گفتم هم مهدی،من هیچی شوخی نمیگم اگرچه اثر نداشته باشه -
shima31
هپارین رقیق کننده خونه کسی میخواد خودکشی کنه رگ بزنه قبلش میخوره تا حتی دکتر هم رفت نمونه!کسایی ک مشکل دارن و براضون پیش میاد و دوس ندارن و نمیتونن خوب شن میگن هپارین نزن ،چند ماه پیش ی شعری مهدی خواند گفت معلممون گفته؛جوش نزن و...البته شعر شاهین بود...من هم به تو کنایی گفتم هم مهدی،من هیچی شوخی نمیگم اگرچه اثر نداشته باشه@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
shima31
هپارین رقیق کننده خونه کسی میخواد خودکشی کنه رگ بزنه قبلش میخوره تا حتی دکتر هم رفت نمونه!کسایی ک مشکل دارن و براضون پیش میاد و دوس ندارن و نمیتونن خوب شن میگن هپارین نزن ،چند ماه پیش ی شعری مهدی خواند گفت معلممون گفته؛جوش نزن و...البته شعر شاهین بود...من هم به تو کنایی گفتم هم مهدی،من هیچی شوخی نمیگم اگرچه اثر نداشته باشه -
shima31
هپارین رقیق کننده خونه کسی میخواد خودکشی کنه رگ بزنه قبلش میخوره تا حتی دکتر هم رفت نمونه!کسایی ک مشکل دارن و براضون پیش میاد و دوس ندارن و نمیتونن خوب شن میگن هپارین نزن ،چند ماه پیش ی شعری مهدی خواند گفت معلممون گفته؛جوش نزن و...البته شعر شاهین بود...من هم به تو کنایی گفتم هم مهدی،من هیچی شوخی نمیگم اگرچه اثر نداشته باشه@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کسی میخواد خودکشی کنه رگ بزنه قبلش میخوره تا حتی دکتر هم رفت نمونه!
یادم بمونه