هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mo اری
-
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام بچه ها
اممم ی سوال؟//
امسال فقط قلم چی برای نطام جدید و قدیم ازمون برگزار میکنه؟/کسی چمیدونه شاید همه اینطور عمل کنن
-
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عاقا چرا نمیتونم امتیاز منفی بدم ؟داره بهم میگه اعتبارت کمه ینی چی اخهههه؟؟؟
باید 1000 تا لایک فک کنم داشته باشی تا بتونی وگرنه نمیشه
-
@m-bahrami1378 به کی میخوای منفی بدی بگو من به جات منفی بدم
اعتبارت برا منفی دادن کافی نیس
-
سلام بچه ها
اممم ی سوال؟//
امسال فقط قلم چی برای نطام جدید و قدیم ازمون برگزار میکنه؟/کسی چمیدونه شاید همه اینطور عمل کنن
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام بچه ها
اممم ی سوال؟//
Heroes_Hunter
اهان ینی فعلن فقط قلم چی اینکارو کرده ؟// -
توباشی
من برای بودنت جان بدهم ..... -
ای خداااااااااا دیدی رودست خوردم از این به بعد دیگه به هیچکدوتون لایک نمیدم خودمو بی اعتبار میکنم شمارو با اعتبار
زود باشین یالا هر چی لایک بهتون دادمو پس بدین زود تند سریع من منتظرم -
سلام بچه ها
اممم ی سوال؟//
امسال فقط قلم چی برای نطام جدید و قدیم ازمون برگزار میکنه؟/بله تا اونجایی که من میدونم فقط قلمچی
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام بچه ها
اممم ی سوال؟//
امسال فقط قلم چی برای نطام جدید و قدیم ازمون برگزار میکنه؟/بله تا اونجایی که من میدونم فقط قلمچی
negaarin
خیلی ممنون -
...نه مرا طاقت غربت نه تو را خاطر قربت
دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم .... -
ای خداااااااااا دیدی رودست خوردم از این به بعد دیگه به هیچکدوتون لایک نمیدم خودمو بی اعتبار میکنم شمارو با اعتبار
زود باشین یالا هر چی لایک بهتون دادمو پس بدین زود تند سریع من منتظرم@m-bahrami1378 با لایک دادن که از اعتبار خودت کم نمیشه
-
زود باشین یالا هر چی لایک بهتون دادمو پس بدین زود تند سریع من منتظرم@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
زود باشین یالا هر چی لایک بهتون دادمو پس بدین زود تند سریع من منتظرماگه بقیه رو لایک کنی که از لایکای خودت کم نمیشه :/اتفاقا اگه لایک کنی متقابلا بقیه هم جبران محبت میکننو لایکت میکنن
-
سلام بچه ها
اممم ی سوال؟//
negaarin
خیلی ممنونmo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام بچه ها
اممم ی سوال؟//
negaarin
خیلی ممنونخواهش میکنم