هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@عدم-یک-امکان
کار مفید رو زمانی و برای کسی انجام میدم که ارزشش رو بدونه
خودشو والا مقام بی عیب و استاد همه چی دون ندونه
دوستانی که بودن قبلا و فعال بودن
که تعداشون هم کم نبود مثل صمیمیتشون
بهتره بری تاپیک های قبل هارو ببینی سال قبل یا حتی قبل تر که من فعال نبودم
فقط فکر آلایی ها کمک کردن به همدیگه بود یکی جزوه مینوشن از رو فیلما یکی خلاصه کتابارو مینوشت من خودم عکس وایت برد که به صورت خلاصه بود از زیست رو به صورت لی گذاشتم و....
الانم دارم جزوه تاریخ ادبیت جامع رو مینویسم که به اشتراک بزارم برای دوستان ولی با برخوردی که میشه تازگیا تو فروم
دیگه کامل نمیکنمش و اگر کردم اینجا نمیزارم به کسی میدم که ارزش ۵ روز تایپ کردن و ویرایش منو بدونه ۷۰ صفحه تایپ تاریخ ادبیات ...
درضمن دوستان واقعی همو ول نمیکنن شاید جاشون عوض بشه ولی فقط جاشون عوض شده .....!!!!فک نکنم کسی قدر کارای بقیه رو بفهمه تو این فضا
-
@milad91 تکبیر
-
@عدم-یک-امکان
فقط فکر آلایی ها کمک کردن به همدیگه بود یکی جزوه مینوشن از رو فیلما یکی خلاصه کتابارو مینوشت من خودم عکس وایت برد که به صورت خلاصه بود از زیست رو به صورت لی گذاشتم و....
الانم دارم جزوه تاریخ ادبیت جامع رو مینویسم که به اشتراک بزارم برای دوستان ولی با برخوردی که میشه تازگیا تو فروم
دیگه کامل نمیکنمش و اگر کردم اینجا نمیزارم به کسی میدم که ارزش ۵ روز تایپ کردن و ویرایش منو بدونه ۷۰ صفحه تایپ تاریخ ادبیات ...
درضمن دوستان واقعی همو ول نمیکنن شاید جاشون عوض بشه ولی بدون فقط جاشون عوض شده .....!!!!به من چه ک قدر کارای مفیدت رو نمیدونن ؟
اینا ک گفتی به من ربط نداشت@عدم-یک-امکان
ب دل نگیر
پیام تورو فقط ریپلای کردم
اصلا مخاطبم تو نبودی رفیق -
@عدم-یک-امکان
مهدی باهات موافقم تا حدودی. ولی اینکه اینجا ضرری داشته باشه برای افرادی که میان و یا سود، این بستگی داره به خود فرد. مثالم شاید بی ربط باشه ولی خب بپذیرش ازمن : میشه دره هایی که توی کوه وجود داره رو با این منظور که ممکنه کسی بره خودشو پرت کنه پایین. یا اینکه کسی بی احتیاطی کنه و بیفته پایینش و صدمه ببینه، ما بیایم همه دره هارو پر کنیمخخخخخخ
نمیشه دیگه
آدما مختارن درست استفاده کنن یا غلط. اونی هم که غلط استفاده میکنه (مثه من )بالاخره یه روزی میفهمه که کارش اشتباست و سعی میکنه درست استفاده کنه از امکاناتی که در اختیارش هست.@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@عدم-یک-امکان
مهدی باهات موافقم تا حدودی. ولی اینکه اینجا ضرری داشته باشه برای افرادی که میان و یا سود، این بستگی داره به خود فرد. مثالم شاید بی ربط باشه ولی خب بپذیرش ازمن : میشه دره هایی که توی کوه وجود داره رو با این منظور که ممکنه کسی بره خودشو پرت کنه پایین. یا اینکه کسی بی احتیاطی کنه و بیفته پایینش و صدمه ببینه، ما بیایم همه دره هارو پر کنیمخخخخخخ
نمیشه دیگه
آدما مختارن درست استفاده کنن یا غلط. اونی هم که غلط استفاده میکنه (مثه من )بالاخره یه روزی میفهمه که کارش اشتباست و سعی میکنه درست استفاده کنه از امکاناتی که در اختیارش هست.ببین میلاد مثال باید نزدیک باشه به واقعیت
این جاده رو میشه از یه جای بدون دره کشید (:
بعدشم تو میتونی برای یه نفر بستر اعتیاد رو آماده کنی بگی بعدا خودش متوجه میشه ؟ -
دوستان بهتره بحث نکنیم ما هرجا هم بریم توش ادم خوب و بد هس و متاسفانه هرجا ادم قدر نشناس پیدا میشه ادمه قدر شناس هم پیدا میشه بنابراین جوری رفتار کنه هر کس که موجب ازار بقیه نشه اینطوری با شروع کار از خودمون به چیزای بهتری میرسیم
دوستون دارم خیلی زیاد♡ -
@milad91
به به داش میلاد
نمونه رفیق با معرفت
دجله نیس لامصب دریاس -
این پست پاک شده!
-
@عدم-یک-امکان
درضمن دوستان واقعی همو ول نمیکنن شاید جاشون عوض بشه ولی بدون فقط جاشون عوض شده .....!!!!@DR-moein
همیشه خیلی نزدیک رو نبینیم خیلی دور رو هم ببینیم شاید من شما دیگری کاری کنه برخوردها درست تر بشه !من به شخصه از شما تشکر کردم بابت تاپیکتون
حتی یادمه تاپیک شما هم جزو منتخبین بود
اگه می بینیم یه چیزی در حال خراب شدنه باید درستش کنیم نه اینکه بگیم این که دیگه خراب میشه بیخیال کاری به کارش ندارم -
دوستان بهتره بحث نکنیم ما هرجا هم بریم توش ادم خوب و بد هس و متاسفانه هرجا ادم قدر نشناس پیدا میشه ادمه قدر شناس هم پیدا میشه بنابراین جوری رفتار کنه هر کس که موجب ازار بقیه نشه اینطوری با شروع کار از خودمون به چیزای بهتری میرسیم
دوستون دارم خیلی زیاد♡@shayan_19 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوستون دارم خیلی زیاد♡بحثی نیست داداش اینجا همه قدر کارای مفید رو میدونن
ولی انتقاد که بشه شعله میکشن ... عیبی نداره ما ضد آتشیم -
-
@DR-moein
همیشه خیلی نزدیک رو نبینیم خیلی دور رو هم ببینیم شاید من شما دیگری کاری کنه برخوردها درست تر بشه !من به شخصه از شما تشکر کردم بابت تاپیکتون
حتی یادمه تاپیک شما هم جزو منتخبین بود
اگه می بینیم یه چیزی در حال خراب شدنه باید درستش کنیم نه اینکه بگیم این که دیگه خراب میشه بیخیال کاری به کارش ندارم@M-an
نمیدونم
امیدوارم درست بشه ، منم مثل قبل به کارم ادامه میدم
-
@milad91
به به داش میلاد
نمونه رفیق با معرفت
دجله نیس لامصب دریاس -
@shayan_19 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوستون دارم خیلی زیاد♡بحثی نیست داداش اینجا همه قدر کارای مفید رو میدونن
ولی انتقاد که بشه شعله میکشن ... عیبی نداره ما ضد آتشیم -
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@عدم-یک-امکان در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
و دست کم گرفتن بقیه آسان است
ما کسی را دست کم نمی گیریم هر گلی بوی خودش را دارد
سبک حرف زدن شما جالبه برام
از موضع قدرت قدرت حرف زدن و دیدن آسونه (:
منم به شما بگم از کوزه همان برون تراود ک در اوست ...
بستن دهن مخالف به جرم سطحی اندیشی جالب نیست
شما درست میگی من اشتباه کردم اینجا همه چی خوبه@عدم-یک-امکان در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@عدم-یک-امکان در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
و دست کم گرفتن بقیه آسان است
ما کسی را دست کم نمی گیریم هر گلی بوی خودش را دارد
سبک حرف زدن شما جالبه برام
از موضع قدرت قدرت حرف زدن و دیدن آسونه (:
منم به شما بگم از کوزه همان برون تراود ک در اوست ...
بستن دهن مخالف به جرم سطحی اندیشی جالب نیست
شما درست میگی من اشتباه کردم اینجا همه چی خوبهخدا رو شکر که دهن کسی رو نبستیم داریم حرف میزنیم
هیچ جا همه چی خوب نیست
اما مهم اینه دلیل خوب نبودن رو به کی به چی نسبت بدیم -
دلاااااااام
-
@عدم-یک-امکان
درضمن دوستان واقعی همو ول نمیکنن شاید جاشون عوض بشه ولی فقط جاشون عوض شده .....!!!!فک نکنم کسی قدر کارای بقیه رو بفهمه تو این فضا
-
دکتر علی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فک نکنم کسی قدر کارای بقیه رو بفهمه تو این فضا
اتفاقا میفهمن خوب هم میفهمن اما تعریف آدما از قدردانی متفاوته
دکتر علی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فک نکنم کسی قدر کارای بقیه رو بفهمه تو این فضا
اتفاقا میفهمن خوب هم میفهمن اما تعریف آدما از قدردانی متفاوته
هی دلم میخواد در این مورد ی چیزی بگم هی میگم بذا خودشون میفهمن (:
-
دکتر علی
لازم نیس قدردانی بشه یا مدال افتخار بدن که رفیق
وقتی که جزوه رو استفاده میکنن و از ذهنش ی لحظه رد میشه - چه خوب شد که جزوه آماد دارم دست اونی که نوشته درد نکنه - کافیه@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دکتر علی
لازم نیس قدردانی بشه یا مدال افتخار بدن که رفیق
وقتی که جزوه رو استفاده میکنن و از ذهنش ی لحظه رد میشه - چه خوب شد که جزوه آماد دارم دست اونی که نوشته درد نکنه - کافیهاحسنت