گلخونه(بزرگترین تجلی عالم)
-
-
-
-
-
-
سلام به همهی دوستای عزیزم
یه عزیزی توی عالم رویا امام رو دیدن و حرفایی رو شنیدن که دل هر کسی رو ریش میکنه
از بین حرفاشون این جملهی آقاجان دل من رو به آتیش کشید. آقا جان فرمودن برای ظهور من زیاد دعاکن، منم برای شمایی که برای ظهورم دعا میکنید دعا میکنم.
میدونید خیلی درده، چند ساله آقا توی غیبتن؟! خود شما میتونید چندین روز یه گوشه بشینید و هروقت کارتون داشتن صداتون کنن در غیر این صورت زندانی باشید؟؟ اونم کسی که عالم و آدم به خاطر خودش و خاندانش حضور داره.
و چقدر سخته و چقدر دردناکه وقتی که خود آقا بگن برای ظهورم دعاکنید. یعنی باباجان خسته شدم بس که گناه کردید و زخم به دلم زدید. یعنی خسته شدم بس که منتظر نشستم تا توی یه لحظه از زندگیتون یادم کنید. شما که توی روزمرگیهای دنیاتون غرق شدید این منم که منتظر یه لبیک یا مهدی(علیه السلام) شما هستم.حالا بازم لطف کنید و بیاید اینجا به خاطر غم دل مهدی زهرا(علیه السلام) روزمون رو با کارهای کوچیک مهدوی کنیم. این که بگیم امام زمانیم و فقط حرف باشیم میشیم قوم حضرت موسی که گفتن یا موسی تو و خدات برید با دشمناتون بجنگید ما دعا میکنیم.
کارهای عجیب غریب نمیخوایم انجام بدیم و اگه شرکت کنید توش اون فقط به عشق آقا ممنون دارتون میشم. به خودش قسم که از غربتش آسمون به لرزه افتاده و ما بیخیالیم.قلبمان را خانهی مولا کنیم
در میان خانهها غوغا کنیم.@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@ادمین
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@المپیادیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
-
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۱، ۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
-
-
-
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۱، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
42/108