سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
خرابی سایت
-
Shadab Rad برو بابا شما الان نمیفهمین من چی میگم بعد عید کاملا تفهیم میشین
-
kosar adibi من گفتم خوب نیست ؟ من گفتم وقت گیره
-
Shadab Rad دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to zahra maleki on آخرین ویرایش توسط Shadab Rad انجام شده
zahra maleki دوست عزیز لطف کن وقتی با احترام باهات حرف میزنن همونجوری جواب بده البته اگه پتانسیلشو داری که ظاهراً نداری
من خوب میفهمم خودم چی دارم میگم چون با راه ابریشم توی دوتا آزمون قبلیم خیلی ترازم تغییر کرد و بهتر شد
دلیل نمیشه وقتی شما نتونستی نتیجه بگیری بیای و همه چیو تخریب کنی در صورتی که پارسال که شما داری راجبش انقد بد حرف میزنی آلا رتبهی دو رقمی داده -
@ali-valicheki این که یه چیز به درد نمیخوره یه چیز نسبیه و شخص به شخص متفاوته دلیلی نداره چون الزامااا یه چیزی زحمتی براش کشیده شده باشه الزاما خوب باشه که شاید یکی خوشش نیاد و بگه به درد نخوره من به شخصه پک عمومی رو جز عربی پیشنهاد نمیکنم چون سودی نداره برام حالا هرچقدم براش زحمت کشیده شده باشه این نمیتونه چیزی که برای من فایده نداره رو مفیدش کنه.
اتفاقا این سطح نگرش شماس که اصلا منصفانه نیست نه اینکه یکی بگه فلان چیز به دردنخوره -
@ali-valicheki من گفتم به درد نمیخوره ؟ من میگم وقت گیررررهههه اتفاقا چون من شیمی رو باهاش پارسال اومدم جلو خیلی خوب بوده تو ازمون ها شیمی رو میترکونم ولی نیاز به اپدیت خیلی زیادی به خصوص در فیزیک و ریاضی داره در تست شما میگین شیب میشه تانژانت ولی در کنکور ریاضی 1400 دیگه شیب تانژانت نیست چون واقعا شیب تانژانت نیست اینا باید اصلاح بشه
-
بچه ها آروم باشید لطفااا
میدونیم خرابی سایت باعث ناراحتی شما شده
اما خواهشا رعایت کنید و احترام دوستانتون رو نگه دارید -
Come On منم برعکس با عربی راحت نیستم از زبان و دینیش خوشم میاد
و البته ادبیاتش هم تعریفی نداره انچنان -
kosar adibi دینی عالیه
-
Shadab Rad یه بار کنکور بدی کاملا متوجه میشی منم وقت بحث کردن ندارم اصلا تو درست میگی بشین ببین سایت کی درست میشه من تجربه یه سالمو گفتم حالا خودتون میدونین میتونین در اینستا از اقای بابک رسولی رتبه 15 منطقه 2 بپرسین ایشون فقط از زیست راه ابریشم استفاده کردن حداقل یکم به فکر اینده تون باشین
-
Shadab Rad یه جای حرف بعضیا واقعا مشکل داره مثل بخشی از حرف شما
چون شما از الا راضیی و الا رتبه 2 رقمی داده که الزاما دلیل بر این نیست که نقد نشه
هر کس هزینه ای بابت چیزی داده باشه و ازش ناراضی باشه هر چقدم اون محصول خوب باشه حق داره اون چیزو نقد کنه
اینکه الا رتبه دورقمی داده دربارش بد نگید باور از ریشه غلطیه مثل این میمونه تو دادگاه به یه قاتل بگن شما مثلا چون دکترا داری کمتر برو زندان
اصن بی ربطه کلا -
kosar adibi خب دقیقا همین هدفمه دیگه
هر کس یه نظری داره اینجا چون همه یه چیزی بابتش پرداخت کردیم و این دلیل بر این نیست نتونیم نقدش کنیم که -
Come On ظاهراً منظور منو بد متوجه شدین
اینکه آلا رتبهی دورقمی داده دلیل برای این بود که با وجود اون مشکلات حتی رتبههای خیلی خوب هم بود توی کنکوری های پارسال
پس اگه امسال این مشکلات وجود داره دلیل نمیشه که بگیم اینجا هیچی درست نیست و همه چیو باهم تخریب کنیم -
Come On بنظرم نقد کردن با تخریب کردن فرق داره..
-
Shadab Rad من هدفم تخریب نیست راه ابریشم در زیست و شیمی عاللیییه ولی در فیزیک و ریاضی خیلی جای پیش رفت داره و تست های اپدیت شده میخواد
-
سلام
من راه ابریشم الا رو که رایگان شده بود خریداری کرده بودم ولی الان وارد نمیشه که دانلودش کنم اگه میشه کمکم کنین -
Shadab Rad حالا برید حداقل شیب و تانژانت رو بخونید مثل کنکور 1400 نشین
-
zahra maleki من اینستا ندارم لطف کنین شما بهم بگین ک چی گفتن
-
zahra maleki دقیقا تو شیمی و زیست محشره خیلی عالیه
-
Shadab Rad باز هم میگم این چیزا نباید مقایسه بشه ترجیحا چون کیفیت تو یک سال میتونه زمین تا اسمون تغییر داشته باشه