آلا یا بقیه آموزشگاه های کنکور ؟
-
سلام
بچه ها الان موضوعی که مغز دانش آموزان رو درگیر کرده اینه که آلا خوبه یا حرف آخر یا بقیه آموزشگاه ها .
من خودم یک آلایی درجه یکم .
و همیشه آلا نگاه میکنم و به همه آلا رو معرفی می کنم .
بیایید خوبی های آلا رو با هم برسی کنیم .
سوال اینه که آلا یا حرف آخر ؟
منم میدونم آلا همیشه بهتر از حرف آخرهولی بیایید دلیلش رو برسی کنیم .
هرکس هر نظری در مورد آموزشگاه های دیگه داره بگه
خیلی ممنون آلا
️
️
️
️
-
این پست پاک شده!
-
حرف آخر نه
سیرک آخر -
حرف آخر نه
سیرک آخرDr Aryan 0 دلیل بگو
-
حرف اخر خوب نیست از من بپرسید که پکیج جامعش رو داشتم.
الا ریاضی راه ابریشم رو دارم که خوبه. استاد ثابتی جزو کسایی که خیلی مفهومی و پایه ای درس داده و جزو خوبای ریاضی هستش.
شیمی هم استاد پویان نظر خوبه جزو معلم های خوب کشورن
فیزیکش رو زیاد اشنایی ندارم ولی زیاد خوشم نیومد. استادان طلوعی و کارزانیان
زیست حزف اخر نسبت به اقای موقاری بهتر هستش اما خیلی طولانیه و اگه از تابستون ببینی بهتره. با ازمونم نمیشه مطابقت داد چونتو دو هفته نمیشه دید
عربیه حرف اخر خوبه اقای واعظی. پر انرژی و حرفه ای. ترجمه اش که نظیر نداره.
تو دینی که عالیه استاد یوسفیان پور و نامبر وان دینی هستن. البته اقای بقایی هم تدریسشون رو دوس دارم و جزو طراح های تراز اول کشور هستن.
زبان حرف اخر و الا رو ندیدم.
ادبیات حرف اخر اقای منتظری مفهومی تدریس نمیکنن. بد نیست ولی از اپن خیلی بهتراش هستن. مال الارو ندیدم
در کل حرف اخر منبعی نیست که بگی اینو ببینم حله. چون سوال های جون دار حل نمیکنه و خیلی جانگولک بازی در میارن. و انرژی کاذب میدن.
مثلا توی شیمی اقای شیروانی یه تست خیل ساده حل میکرد میگفت میدونی این تست کنکور بوده؟؟!! بعد اومدم تست های سال ۹۹ رو دیدم پکیدم برگام ریخت.
حرف اخر واسه کنکور های ۹۸ و از اون قبل تر خوب بود نه واس کنکور های ۹۹ و ۱۴۰۰.
گول این طور موسسات رو نخورید. هم پول تون رو میخورن هم عمرتون و اینده تون رو نابود میکنن.
اینو منی میگم که یه سالم رو به فنا دادم سر این طور چیزا.
الان هم با ماز میرم جلو.
کلا هرکی هارت و پورت اضافی کنه داره بزرگ نمایی میکنه.
آلا هم الان جزو موسسات خوب کنکوری هستش.
حرفه ای بدون حاشیه. -
با هرچی راحتی بخون
حرف آخر
کلاسینو
کلاسنت
آلا
...
همشون تقریبا یه چیزو درس میدن،حالا یکی یکم نکته بیشتر میگه یکی کمتر -
حرف اخر خوب نیست از من بپرسید که پکیج جامعش رو داشتم.
الا ریاضی راه ابریشم رو دارم که خوبه. استاد ثابتی جزو کسایی که خیلی مفهومی و پایه ای درس داده و جزو خوبای ریاضی هستش.
شیمی هم استاد پویان نظر خوبه جزو معلم های خوب کشورن
فیزیکش رو زیاد اشنایی ندارم ولی زیاد خوشم نیومد. استادان طلوعی و کارزانیان
زیست حزف اخر نسبت به اقای موقاری بهتر هستش اما خیلی طولانیه و اگه از تابستون ببینی بهتره. با ازمونم نمیشه مطابقت داد چونتو دو هفته نمیشه دید
عربیه حرف اخر خوبه اقای واعظی. پر انرژی و حرفه ای. ترجمه اش که نظیر نداره.
تو دینی که عالیه استاد یوسفیان پور و نامبر وان دینی هستن. البته اقای بقایی هم تدریسشون رو دوس دارم و جزو طراح های تراز اول کشور هستن.
زبان حرف اخر و الا رو ندیدم.
ادبیات حرف اخر اقای منتظری مفهومی تدریس نمیکنن. بد نیست ولی از اپن خیلی بهتراش هستن. مال الارو ندیدم
در کل حرف اخر منبعی نیست که بگی اینو ببینم حله. چون سوال های جون دار حل نمیکنه و خیلی جانگولک بازی در میارن. و انرژی کاذب میدن.
مثلا توی شیمی اقای شیروانی یه تست خیل ساده حل میکرد میگفت میدونی این تست کنکور بوده؟؟!! بعد اومدم تست های سال ۹۹ رو دیدم پکیدم برگام ریخت.
حرف اخر واسه کنکور های ۹۸ و از اون قبل تر خوب بود نه واس کنکور های ۹۹ و ۱۴۰۰.
گول این طور موسسات رو نخورید. هم پول تون رو میخورن هم عمرتون و اینده تون رو نابود میکنن.
اینو منی میگم که یه سالم رو به فنا دادم سر این طور چیزا.
الان هم با ماز میرم جلو.
کلا هرکی هارت و پورت اضافی کنه داره بزرگ نمایی میکنه.
آلا هم الان جزو موسسات خوب کنکوری هستش.
حرفه ای بدون حاشیه.سینا داده
یعنی به نظرت از هردوتا به صورت ترکیبی استفاده کنم؟بعد در کل به نظرت کدوم رو بخرم و تمرکز کنم و از اون استفاده کنم؟
-
سینا داده
یعنی به نظرت از هردوتا به صورت ترکیبی استفاده کنم؟بعد در کل به نظرت کدوم رو بخرم و تمرکز کنم و از اون استفاده کنم؟
Hossein Rashnoo به نظرم ماز رو بخر سال چندمی؟؟
-
سینا داده
Hossein Rashnoo حرف اخر رو ولش کن
-
Hossein Rashnoo به نظرم ماز رو بخر سال چندمی؟؟
سینا داده
من امسال دهم هستم سال اول -
سینا داده
من امسال دهم هستم سال اولHossein Rashnoo حتما کار خدا بوده که داری با من حرف میزنی.
چون قراره مسیر زندگیت تغییر کنه -
سینا داده
من امسال دهم هستم سال اولاین پست پاک شده! -
سینا داده
من امسال دهم هستم سال اولHossein Rashnoo اگه بر میگشتم سال دهم تنها آرزویی که میکردم این بود که با ماز آشنا میشدم.
-
سلام
بچه ها الان موضوعی که مغز دانش آموزان رو درگیر کرده اینه که آلا خوبه یا حرف آخر یا بقیه آموزشگاه ها .
من خودم یک آلایی درجه یکم .
و همیشه آلا نگاه میکنم و به همه آلا رو معرفی می کنم .
بیایید خوبی های آلا رو با هم برسی کنیم .
سوال اینه که آلا یا حرف آخر ؟
منم میدونم آلا همیشه بهتر از حرف آخرهولی بیایید دلیلش رو برسی کنیم .
هرکس هر نظری در مورد آموزشگاه های دیگه داره بگه
خیلی ممنون آلا
️
️
️
️
Hossein Rashnoo
سلام
اول تدریس معلمتون اگه خوبه پس همون
اگر نه بستگی داره چه درسی باشه بخواید ببینید که اگه ریاضی باشه پیشنهادم آریان حیدریه، اگر دروس دیگه هست هم آلا خوبه. -
Hossein Rashnoo اگه بر میگشتم سال دهم تنها آرزویی که میکردم این بود که با ماز آشنا میشدم.
سینا داده یعنی اینقدر ماز خوبه؟
من اسم کار رو زیاد شنیدم ولی نمیدونم چقدر کیفیت داره. نسبت به آلا در چه حد هست؟ از آلا چقدر بهتره؟ -
سینا داده چجوری میتونم نمونه تدریس ببینم ازشون ببینم چطوره کارشون؟
-
سینا داده یعنی اینقدر ماز خوبه؟
من اسم کار رو زیاد شنیدم ولی نمیدونم چقدر کیفیت داره. نسبت به آلا در چه حد هست؟ از آلا چقدر بهتره؟Hossein Rashnoo حسین تدریس رو همه میکنن. از شمال کشور گرفته تا جنوب . از شرق تا غرب.
اما مهم اینه که این تدریس ها تو کنکور جواب میده؟؟
این همه درس میخونی تست میزنی که چی بشه؟؟ که کنکور قبول شی. بتونی سوال های کنکور رو جواب بدی.
وقتی میری از یه منبع استفاده میکنی. درسته درسو یاد میگیری. اما مهمتر اینه که میتونی با این اندوخته هات بری سر جلسه کنکور و غافلگیر نشی؟؟!!
همه بعد کنکور میان نکته های کنکور رو برمیدارن و میزارن تو جزوه هاشون . در حالی که توی ماز استادا مسیر کنکور رو میدونن. طرز فکر طراح رو میدونن. -
سینا داده چجوری میتونم نمونه تدریس ببینم ازشون ببینم چطوره کارشون؟
Hossein Rashnoo لینک بود پایین. تو اون برو
-
Hossein Rashnoo حسین تدریس رو همه میکنن. از شمال کشور گرفته تا جنوب . از شرق تا غرب.
اما مهم اینه که این تدریس ها تو کنکور جواب میده؟؟
این همه درس میخونی تست میزنی که چی بشه؟؟ که کنکور قبول شی. بتونی سوال های کنکور رو جواب بدی.
وقتی میری از یه منبع استفاده میکنی. درسته درسو یاد میگیری. اما مهمتر اینه که میتونی با این اندوخته هات بری سر جلسه کنکور و غافلگیر نشی؟؟!!
همه بعد کنکور میان نکته های کنکور رو برمیدارن و میزارن تو جزوه هاشون . در حالی که توی ماز استادا مسیر کنکور رو میدونن. طرز فکر طراح رو میدونن.سینا داده
من آلا رو نمیشناختم . با چند تا رتبه برتر حرف زدم گفتن ما با الا کار کردیم راحت قبول شدیم . منم اومدم و الان دارم با الا کار میکنم .
نمیدونم شاید ماز بهتر باشه . ماز خب عضو تیم خیلی سبز هم هست . کتاب های خیلی سبز رو مینویسن . -
سینا داده
من آلا رو نمیشناختم . با چند تا رتبه برتر حرف زدم گفتن ما با الا کار کردیم راحت قبول شدیم . منم اومدم و الان دارم با الا کار میکنم .
نمیدونم شاید ماز بهتر باشه . ماز خب عضو تیم خیلی سبز هم هست . کتاب های خیلی سبز رو مینویسن .Hossein Rashnoo وضعیت مالیتون چطوره؟؟
دو میلیون پول زیادی براتون حساب میشه یا کم؟
سوال مهمیه ها