شمایی که برنامه مینویسی...!!!
-
بچه ها میگن نیم سال دوم رو بخون و اول رو الان نخون ولی اگه فقط تمرکزمو بزارم رو نیم سال دوم بعد عید واسه امتحانات خرداد خراب میکنم که
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam فعلا بیخیال نیم سال اول شو
هر جا از نین سال دوم وقت اضاف اوردی نیم سال اول رو بخون -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam نترس خراب نمیکنی
دقیقا تو عید وقت داری واسه جبران -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam این اشتباهیه که من پارسال کردم
تو نکن -
Gharibe Gomnamreplied to fateme.shafeie on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
یعنی نیم سال اول فعلا بزارم کنار کلا؟ -
باشه پس من ترم دوم رو میخونم
ولی ازمون ۷ فروردین رو با این حساب خراب میکنم
اما سعیمو میکنم ترم اول رو هم بخونم -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam باز هم فدای سرت
واسه امتحانا میتونی راحت بخونی، نمونه سوالم میخونی امتحانات اوکی میشن
خیلی حرص امتحان مدرسه رو نزن
واسه کنکور هم که تایم داری که مفصل بخونی -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
Gharibe Gomnam واسه آزمون ۷ فروردین میتونی آزمون های نیمسال اول رو یه دور بزنی و اشتباهاتی که داشتی رو بخونی
بعد اون قسمتایی که فکر میکنی نکته هاش مهم تره و تو آزمون اومده رو یه دور بخون و مرور کن
بعد اصلا آزمون رو خراب کنی.. چی میشه مگه؟
یه آزمونه دیگه خراب شده فدای سرت
به قول آقای پژوهان فر به هدفای بزرگت فکر کن
از مسیر لذت ببر و به فکر موفقیت های کوچیک نباش -
maryam111
دیگه فکرکنم این بحث کنکور و تاثیر معدل به گوش شماهم خورده باشه اون یه طرف
از یه طرف من درحالت عادی مثلا ادبیات ۱۹.۵ میشدم خانواده میگفتن چرا ۱۹.۵ شدی
حالا ترم اول دوتا ۱۶ یه ۱۷ ۳ تا ۱۸ بقیه ۱۹ و ۲۰... -
maryam111
شماهم میبینید؟
من هردوتا دوره رو دارم باهم میبینم -
یعنی الان هیچ تلاشی واسه ترم اول نکنم؟
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam بله من دیدم اینا رو
خب تو که دوره ها رو نگاه میکنی خواهشا پس به کار بگیر این نکته ها رو و انقدر حرص نخور -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam چرااااا واسه امتحاناتت که بخووون
ولی تستی خوندن و کنکوری خوندن رو بذار واسه تابستون
الان کم کم تا روز امتحاناتت بخون که معدلتم خیلی کم نشه -
maryam111
اهااان که اینطور
بعد من فیلمهای آلارو میبینم اونا بعد هررمبحث تست میزنن پس من اون تست های ترم اول رو نبینم؟ -
maryam111
الان واسم یه سوال پیش اومد
دوازدهمیا چجوری هم دهمو هم یازدهمو هم دوازدهمو تست میزنن -
maryam111
من یه جمعبندی بکنم
پس اینجوری شد که من ترم دوم رو با برنامه آزمون پیش برم و تستی و کنکوری بخونم ولی ترم اول رو درحد مدرسه و امتحاناتش بخونم
تو عید و تابستون قشنگ ترم اول رو تستی بخونم
اهان یه سوال دیگه الان خودتون هستین گفتم بپرسم دیگه نزارم واسه تابستون
تابستون که دهم رو کامل خوندم انشاءالله خواستم یازدهم رو شروع کنم برای دهم کتاب جامع تست بزنم یا همون کتابای هر درس رو جدا -
zahra zhalehpour دانش آموزان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam خب پس این همه نگرانی و ناراحتی نداریم تو تلاشت رو بکن همینکه از الان خودتو کنکوری میدونی و دنبال راه حل هستی خیلی خوبه و باید خوشحال باشی
101/117