جرعت حقیقت
-
@yasin-sheibak
الان تو با دونفر دوست بودی اگه ی روز بخوای با یکی ازدواج کنی که اونم با چند نفر دوست بوده قبلا مشکلی نداری؟@سمیه-صادقلو خوشمان آمددددددددددددد
-
یاسین در رفت
-
Ryhn E با دختر چت میکنم خیلی هم راحت حد و حدود خودم رو هم رعایت میکنم و هیچ دختری مطمئنم به درجه رل و اینا نمیرسه
-
Ryhn E قط شد احتمالا
-
@Felli نفر یازدهم علیکم سلام
-
Ryhn E با دختر چت میکنم خیلی هم راحت حد و حدود خودم رو هم رعایت میکنم و هیچ دختری مطمئنم به درجه رل و اینا نمیرسه
-
@yasin-sheibak
دخترا از نظرت چه جورین؟
(دوس دارم بدونم پسرا چه جور فکر میکنن راجب دخترا)bahar mohammadi 0 موجود های پیچیده بعضی هاشون راحت میشه ارتباط گرفت باهاشون بعضیا نه بعضی راحت میشه شناخت بعضیا ن
و اگه یک نفر خوب پیدا بشه بهترین شنونده برای درد و دل هست! -
خانومِ_دوست_داشتنی
سلام
ببخشید من قبلا بودم واسه همین سلام ندادم
اپ داغون شده بود -
بچع سرویس شد
-
@yasin-sheibak
الان تو با دونفر دوست بودی اگه ی روز بخوای با یکی ازدواج کنی که اونم با چند نفر دوست بوده قبلا مشکلی نداری؟@yasin-sheibak
جواب بده -
خانومِ_دوست_داشتنی
الان نفر چندمین؟ -
من نفر پنج بودم چیشدم دقیقا
-
bahar mohammadi 0 موجود های پیچیده بعضی هاشون راحت میشه ارتباط گرفت باهاشون بعضیا نه بعضی راحت میشه شناخت بعضیا ن
و اگه یک نفر خوب پیدا بشه بهترین شنونده برای درد و دل هست!@yasin-sheibak گوزل
پرفکت
-
بچع سرویس شد
-
@yasin-sheibak
الان تو با دونفر دوست بودی اگه ی روز بخوای با یکی ازدواج کنی که اونم با چند نفر دوست بوده قبلا مشکلی نداری؟@سمیه-صادقلو ببین این یک بحثیه که هست منم واقعا بهش فکر کردم نباید گذشته مون رو زیاد به رخ بکشیم من بعید میدونم حتی اصلا با اونایی که بودم رو برای بار دوم ببینم خوب ولی اگه اونم داشته باشه مشکلی ندارم خیلی مهم ایندمون هست نه گذشته هرکی تو گذشته اشتباه میکنه و من اگه با دونفر بودم اون دونفر رو به اندازه کسی که الان خیلی دلم میخواد داشته باشم دوس نداشتم
-
من نفر پنج بودم چیشدم دقیقا
-
M Tg من رد شده