💙میرتا؛امامزاده انجمن💙
-
@سجاد-ذوالفقاری در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
من هی میگم اینجا چرا انقد ساکته
[audio/6kUhZXvRPxk070hTUDihrylt.mp3]

@Infinitie-A پاشو بیا با حرکات موزون مجلسو گرم کن حاجی
تو چرا نمی میری🙂😑😂؟
@Infinitie-A در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:

تو چرا نمی میری🙂😑😂؟
تا یکی مثل تو رو بکشم 😂
-

تو چرا نمی میری🙂😑😂؟
تا یکی مثل تو رو بکشم 😂

تو چرا نمی میری🙂😑😂؟
تا یکی مثل تو رو بکشم 😂
:neutral_face: :neutral_face: :ok_hand: :ok_hand:
-
سهلامممم مجدد عاغا😂
ببخشید خیلی دیر میگم من.😂
بالاخره تولد نهالمون هم رسید🌱🌱 خب ازین جمله خوشگلا بلد نیستم نصف شبی فقط اینکه امیدوارم درختی بشی که خودت قبولش داری و اونقدر قوی شی که به قولی با هر بادی بلرزی🌲(الکی مثلا استعاره بود درخت اینا😂)تولدت کلی مبارک به قول خودت ۱۸ شایدم ۱۹ سالگیت پر بار تر از ۲۰ سالگیت🤣🤣🤣💔شوخی میکنم برعکسش انشاالله باشه🌸🌸🍃🍃
انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته و خیلی خوشخالم که باهات آشنا شدم و در کل نهال خوبی بودی و انشاالله درخت خیلی بهتری خواهی شد😂🌸

-
سهلامممم مجدد عاغا😂
ببخشید خیلی دیر میگم من.😂
بالاخره تولد نهالمون هم رسید🌱🌱 خب ازین جمله خوشگلا بلد نیستم نصف شبی فقط اینکه امیدوارم درختی بشی که خودت قبولش داری و اونقدر قوی شی که به قولی با هر بادی بلرزی🌲(الکی مثلا استعاره بود درخت اینا😂)تولدت کلی مبارک به قول خودت ۱۸ شایدم ۱۹ سالگیت پر بار تر از ۲۰ سالگیت🤣🤣🤣💔شوخی میکنم برعکسش انشاالله باشه🌸🌸🍃🍃
انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته و خیلی خوشخالم که باهات آشنا شدم و در کل نهال خوبی بودی و انشاالله درخت خیلی بهتری خواهی شد😂🌸

-
z Gheibi در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
zeinab dehghani یک دقیقه قبل تاپیک شما تبریک خصوصی فرستادم 😁
احساس می کنم با اختلاف یک دهم ثانیه دو سرعت تو المپیک برنده شدم😁😂😂سلام خانم مهندس کم پیدا 😍
خانم دکتر بازم ممنون بابت تبریکتون اونور <3
به این میگن تله پاتی !
حالا که اسمش اومد بذارین تله پاتی تولدمو کامل بگم :face_with_tears_of_joy:
خب من شب قبل تولدم تو همون موقعی ای که زینب در حال فسفور سوزی برا تاپیک تولدم بوده :face_with_tears_of_joy:
در تلاش ستودنی برای گرفتن فال حافظ بودم (وقتی میگم ستودنی به معنی واقعی کلمه منظورمه -_- )
ولی کلا ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کار بودن من فال نگیرم :/
و تو همون موقع ها زینب برا من همین فالی که گذاشته پست اصلی را گرفت :D
بعد هم زمان با اختلاف ثانیه زینب تاپیک را میفرسته و شما تبریکو
من طرفای 11 صبح تاپیکو دیدم و اومدم ایمیل برا تشکر
در همون زمان زینب در حال ویس گرفتن برا من :face_with_tears_of_joy:
و وقتی ایمیلو فرستادم قشنگ تو ویسش اون آخرش گفت وای میترا همین الان ایمیلت اومد :D <3
و دقیقا همون موقع که من ایمیلو برا زینب فرستادم ایمیل از نگین محمدیان رسید :yellow_heart: :face_with_tears_of_joy:
اصلا یه وضعی :face_with_tears_of_joy:
و ببخشید دیر رسیدم خدمتتون): -
@sania-Andiravan بازهم سانیا:face_with_tears_of_joy: ممنونم ک تبریکات بقیه روهم میرسونی:snowflake:
این نرجس به من میگه پلشت..ولی خودش استاده:face_with_tears_of_joy:
@Narjes-Hashemi مرسی ازت دختر که به هرطریقی عملت رو انجام میدی و بامنبرت مارو مستفیض میکنی:snowflake: :face_with_tears_of_joy:
اون شتر رو چرا من ندیده بودم زودتر؟!:eyes: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani
ماجراشو به منم بگین:face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
@sania-Andiravan بازهم سانیا:face_with_tears_of_joy: ممنونم ک تبریکات بقیه روهم میرسونی:snowflake:
این نرجس به من میگه پلشت..ولی خودش استاده:face_with_tears_of_joy:
@Narjes-Hashemi مرسی ازت دختر که به هرطریقی عملت رو انجام میدی و بامنبرت مارو مستفیض میکنی:snowflake: :face_with_tears_of_joy:
اون شتر رو چرا من ندیده بودم زودتر؟!:eyes: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani
ماجراشو به منم بگین:face_with_tears_of_joy:من همیشه لطف میکنم😂😌
این پلشت ها هستند که منبریات را جدی نمیگیرند!
آیا یقین نمی آورید؟! -
@sania-Andiravan سانیا ممنونم که پیام این پلشتو رسوندی :broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مرسیتم و من نبودم بهمن ماه ازت بابت دادن ایمیل نرجس هم ممنونم خیلی لطف کردی عزیزم :*@mitra-ism-rahmani در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
@sania-Andiravan سانیا ممنونم که پیام این پلشتو رسوندی :broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مرسیتم و من نبودم بهمن ماه ازت بابت دادن ایمیل نرجس هم ممنونم خیلی لطف کردی عزیزم :*تگ کن تشکر کن قشنگ😂😂😂
قربانت✋🏻🌱 -
zeinab dehghani در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری حالا من شدم خل و چل!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
توخلی که توتاپیک تولد میای میگی دعوت شدم یا نشدم؟!:face_with_tears_of_joy:
ملت دعوت نشده باشن هم میام شام و شیرینی میکَنَن میبرن..اونوقت تو!!!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هیعی..خدیا شکرت:palms_up_together_medium-light_skin_tone: :snowflake:من عادت ندارم بدون دعوت جایی برم😂
@امیرمسعود-جعفری در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری حالا من شدم خل و چل!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
توخلی که توتاپیک تولد میای میگی دعوت شدم یا نشدم؟!:face_with_tears_of_joy:
ملت دعوت نشده باشن هم میام شام و شیرینی میکَنَن میبرن..اونوقت تو!!!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هیعی..خدیا شکرت:palms_up_together_medium-light_skin_tone: :snowflake:من عادت ندارم بدون دعوت جایی برم😂
بدون دعوت جایی نمیره....فقط دنبال کارتِ منه:face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
-
zeinab dehghani
سلاااااااااااااااااااااااااام زینبیییییییییییی :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
به وضحی قسم که بهترین تاپیک تولدی که دیدم این بود :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
حداقل برای منِ میترا این بهترین بود :star-struck: :star-struck:
زینب ! به اندازه وسعت آبی آرام بلند ازت ممنونم :blue_heart:
قبلا هم گفتم من که نمیتونم هیچ وقت لطف و محبتی که به من داری را جبران کنم پس فقط از خدای آسمونا و زمین میخوام هزاران برابر خوشحالی و شادی که این چند روز به من دادی را بهت تو زندگیت بده به خودت و عزیزانت بده :heart_with_ribbon:
و زینب اینکه حتی جای منم از بچه ها تشکر کردی ... من چی میتونم بگم ؟ اینا همه نشونه روح بزرگ و پاک توعه :blue_heart: :blue_heart:
زینب جانم ممنونم :blue_heart: :blue_heart: :blue_heart:@mitra-ism-rahmani میترا جان!
سرکارخانم رحمانی:face_with_tears_of_joy:
درجوابِ این همه نوشتن و تشکر کردنت فقط میتونم بگم:
خواهش میکنم..کاری بود که از دستم برمیومد.
اون تشکرکردن از بچه ها هم باید انجام میدادم که نگن صابخونه ازشون خوب پذیرایی نکرد:face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
والا
نه آهنگ گذاشتیم..
نه عکس خوراکی و کیک و جینگول مینگولا..
بدبختا دلشون میگیره😂 💔
دیگه یه تشکر از قدم رنجه فرماییشون که کاری نداشت😂 -
Sharllot
شارلوت رفیق ژذابم :baby_chick: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سلاااااااممممم چطوری ؟ :D
میترائیسم برا من حکم شارلوت را برا تو داره :crossed_fingers: :face_with_tears_of_joy:
ممنونم <3
حالا یکم هم از اینجا به بعد سحر صدات بزنم :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
سحررررررررررررررررر منم خودم به طرز فجیعی خوشحالم اسفند ماهی هستم :relieved_face: :face_with_tears_of_joy: اصلا یه وضعی :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
ممنونم ان شاء الله هممون به آرزو هامون برسیم :blue_heart: :blue_heart:
مرسی که حتی از نظر نفرین هم کم نذاشتی :broken_heart: :face_with_tears_of_joy: دمت گرم :oncoming_fist: :rolling_on_the_floor_laughing: همین الانشم حس میکنم از صفحه فروم داره آبی میپاشه تو صورتم :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: شرف به درودت یعنی:unamused_face: :rolling_on_the_floor_laughing:
دهنت آبگوشت :/ این چی بود ؟ پیکان نرجس این وسط چی میخواد ؟ :sneezing_face: مطمئنی داری تولد تبریک میگی ؟ :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
بیشتر شبیه اینه که داری میفرستیم دیار باقی :fairy_medium-light_skin_tone:
لحنت را مثل مهمندار های هواپیما تصور کردم :expressionless_face:
زینب نرجس بیایید مهماندار پیکان سحره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Narjes-Hashemi zeinab dehghani
دو در در جلو دو در در عقب :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy:
البته کلا پیکانش در و پنجره و سقف نداره :)
یه ورق آهنه با 4 تا چرخ:neutral_face: که بخاطر شرایط بغرنج اقتصادی یکی از چرخارا فروختیم شد سه چرخه:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
سحر 4کریم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ببخشید که دیر رسیدم خدمتت برا تشکر و پذیرایی): :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
Sharllot
شارلوت رفیق ژذابم :baby_chick: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:دهنت آبگوشت :/ این چی بود ؟ پیکان نرجس این وسط چی میخواد ؟ :sneezing_face: مطمئنی داری تولد تبریک میگی ؟ :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
بیشتر شبیه اینه که داری میفرستیم دیار باقی :fairy_medium-light_skin_tone:
لحنت را مثل مهمندار های هواپیما تصور کردم :expressionless_face:
زینب نرجس بیایید مهماندار پیکان سحره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Narjes-Hashemi zeinab dehghani
دو در در جلو دو در در عقب :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy:
البته کلا پیکانش در و پنجره و سقف نداره :)
یه ورق آهنه با 4 تا چرخ:neutral_face: که بخاطر شرایط بغرنج اقتصادی یکی از چرخارا فروختیم شد سه چرخه:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
سحر 4کریم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ببخشید که دیر رسیدم خدمتت برا تشکر و پذیرایی): :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
وایییییییییییی
وایییییییییییی
عجب تصور سم و مهلک و جانفرسایییییییی
باید رویِ کاپوت وایسه و اینارو برامون بگه:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
Sharllot سحر ننه مراقب باش نیفتی فقط😂 💔 -
@Miss-Joker :sparkles: عاطفه!
اگه شماها تاپیک رومیزدین خیلی گوگولی ترمیشد..
دقیقن مثل تبریکایِ رنگی رنگی و قشنگتون:sparkles:
ممنونم ازت :snowflake:نه اتفاقا این ترکیب آبی ساده و قشنگه
که متفاوتش کرده🤤💙
قربونت برم من 😋🌊@Miss-Joker عزیزی:comet: :snowflake: :water_wave: :blue_heart:
تم آبیِ تاپیک رو برات کامل فرستادم😂 💔 -
@Narjes-Hashemi
نگاه کن کسی که خودش از همه پلشتتره:neutral_face: بعد به من و زینب میگه پلشت :smirking_face:
پیکان نگو بلا بگو سلطان جاده :face_with_tears_of_joy: (سالار بود یا سلطان؟؟)
بیمه ابوالفضل + 124 هزار پیامبر + 14 معصوم :sleepy_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
مبدا شهرکرد ادامه مسیر همدان دم دانشگاه صنعتی با هدف به فنا دادن آبروی زینب zeinab dehghani :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مقصد مشهد مقدس و عکس حرم و زینب و نرجس هم اون بالا عکس تو ابرا :face_with_rolling_eyes: :expressionless_face: :expressionless_face:
الان کاملا مستقیم گفتی شرخری کردی برا تاپیک ؟ نه ؟:confused_face: :face_with_tears_of_joy:
اسم فامیل قوزک آباد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: @Saghi-Mortazavi
زنونه نیس احساسات لطیف داره تازه برا سوسک هم گریه میکنه!:slightly_frowning_face: :rolling_on_the_floor_laughing:
اینجا من دارم جیغ میزنممممممممممممم نهههههههههه:face_screaming_in_fear:
اُشترمو نشون ملت ندهههههه نهههههههههه :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: (اُشتر نوک اردکی)
آبرو نذاشتی برام :unamused_face:
نرجس این به اون رفتار مستهجن من درقبال پیکانت درررر:neutral_face: :ok_hand:
ممنونم ممنونم <3
مرسی که بیادم بودی :blue_heart:
چون پلشتی برا تاخیر ازت عذر خواهی نمیکنم :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani خانمِ میترا رحمانی!😂 💔
این خطرناک بازیا چیه از خودت درمیاری؟!
لعنتی شبیهِ نقشه یِ حمله یِ جومونگ به چوسانِ قدیمه😂 💔:raised_hand_light_skin_tone:
یجی بود که الکی الکی حکومت اسفندیان راه انداختینا....
نکن همچین با ما...😂 💔
اون عکس حرم روهم یادآوری کردی😂 💔 -
81Sobhan سبحان!
ای بنیان گذارِ حکومتِ اسفندیان:face_with_tears_of_joy: !
گروگانگیرِ اعظم!
پ.ن:فکرنکین اون شب کذایی رو یادم میره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ( 81Sobhan @mitra-ism-rahmani @Infinitie-A )چطور میتونی به اون شب مبارک بگی کذایی ؟ :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:
میخواستم تگت کنم با عنوان کسی ک لقب ستوان پنجم رو به میترا داد:face_with_tears_of_joy:
ستوان نه من فرمانده جناح راست حکومت بودم و کوثر فرمانده جناح چپ @kosar-mottaghi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: سبحان هم فرمانده همه مون بود و خیلی دیکتاتور بود :unamused_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
نشانک از اون شب دارم الان براتون رو میکنم :beaming_face_with_smiling_eyes:
اون لقب هم ستون پنجم بود (یعنی همون جاسوس فکنم) که به تو و بیو میگفتم صفحه را کوچیک کنید تا بتونید آخرین پیامای گروهو بخونید :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
81Sobhan سبحان!
ای بنیان گذارِ حکومتِ اسفندیان:face_with_tears_of_joy: !
گروگانگیرِ اعظم!
پ.ن:فکرنکین اون شب کذایی رو یادم میره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ( 81Sobhan @mitra-ism-rahmani @Infinitie-A )چطور میتونی به اون شب مبارک بگی کذایی ؟ :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:
میخواستم تگت کنم با عنوان کسی ک لقب ستوان پنجم رو به میترا داد:face_with_tears_of_joy:
ستوان نه من فرمانده جناح راست حکومت بودم و کوثر فرمانده جناح چپ @kosar-mottaghi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: سبحان هم فرمانده همه مون بود و خیلی دیکتاتور بود :unamused_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
نشانک از اون شب دارم الان براتون رو میکنم :beaming_face_with_smiling_eyes:
اون لقب هم ستون پنجم بود (یعنی همون جاسوس فکنم) که به تو و بیو میگفتم صفحه را کوچیک کنید تا بتونید آخرین پیامای گروهو بخونید :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:هم تو و هم شریفی..جفتتون بهم گفتین چطور میتونی به اون شب بگی کذایی!؟😂 💔
یا 124هزارپیغمبر از دستِ این اسفندیان😂 💔
وای میترا اون کاری که یادمون دادی..موجب شد من تا این موقع بتونم با قفل بودن چتم کنار بیام و بسوزم و بسازم😂 💔:raised_hand_light_skin_tone:
خداخیرت بده -
zeinab dehghani من فکر میکردم شتر و بقیه حیوونا رو ذوالفقاری نشانک زده باشه بیشتر میترسیدم اون این نشانکارو رو کنه ولی نرجس زخمیم کرد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری
یه شب من بودم و نرجس و سانی و کوثر(خواهر ساقی) و ذوالفقاری بعد نمیدونم چی شد اسم حیوون میگفتن ما هم نقاشیشو میکشیدیم میفرستادیم تودلی :|| البته من با برنامه پینت کشیدم :expressionless_face:
خلاصه دیگه حسابی هنرنمایی کردم و بقیه هم فیض بردن :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حالا بازم به شترم خوبه عکس شیرمو نذاشت :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: با اون یالای قشنگش /:@mitra-ism-rahmani در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
zeinab dehghani من فکر میکردم شتر و بقیه حیوونا رو ذوالفقاری نشانک زده باشه بیشتر میترسیدم اون این نشانکارو رو کنه ولی نرجس زخمیم کرد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری
یه شب من بودم و نرجس و سانی و کوثر(خواهر ساقی) و ذوالفقاری بعد نمیدونم چی شد اسم حیوون میگفتن ما هم نقاشیشو میکشیدیم میفرستادیم تودلی :|| البته من با برنامه پینت کشیدم :expressionless_face:
خلاصه دیگه حسابی هنرنمایی کردم و بقیه هم فیض بردن :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حالا بازم به شترم خوبه عکس شیرمو نذاشت :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: با اون یالای قشنگش /::rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
لینک پیامایِ اون شب رو بهم بدین..
من میخام ببینم
@سجاد-ذوالفقاری نقاشی های هاشمی رو به منم نشون بده😂 💔 -
81Sobhan @Infinitie-A @kosar-mottaghi @Saghi-Mortazavi zeinab dehghani 0-0ftm نشانک هام از شب تاسیس حکومت اسفندیان :smiling_face_with_heart-eyes: :rolling_on_the_floor_laughing: یه تعدادی را اینجا میفرستم یه تعدادی تاپیک تولد مشکین بقیه رو هم برا تولد کوثر و سبحان نگه میدارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

قشنگ دیکتاتور بودن سبحان مشخصه |:

@mitra-ism-rahmani منت خدای را عزوجل که به شماها فقط تویِ همین انجمن گودرت داده و حکومت راه انداختین:face_with_tears_of_joy: :palms_up_together_medium-light_skin_tone:
#اعتراف
اون شب خیلی بهم خوش گذشت:) -
zeinab dehghani منشن های من خرابه😂
لنتی الان تگ شدی دیگه..این همه راه هم اومده😂 😂 💔
مینویسی یا تبریکت کنم؟!😂 😂 💔@mitra-ism-rahmani
سلام خانم رحمانی خوب هستین؟
تولدت مبارک انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید🙏🏻
منو از دست این دوست خب و چلتون نجات بدین 😂💔ممنونم جناب هم استانی یا شایدم همشهری :face_with_tears_of_joy:
خیلی لطف کردین و ببخشید بابت تاخیرم):
رفیقای من خل و چل نیستن دیوانه هستن :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy:
و دلیلش هم اینکه اونقدری عاقل هستیم که دیوونه باشیم :face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani@mitra-ism-rahmani در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
منو از دست این دوست خب و چلتون نجات بدین 😂💔ممنونم جناب هم استانی یا شایدم همشهری :face_with_tears_of_joy:
رفیقای من خل و چل نیستن دیوانه هستن :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani@امیرمسعود-جعفری در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
@mitra-ism-rahmani در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
zeinab dehghaniخانم زینب دهقانی از همه مستثنی هستش بینتون و خل و چل هستش🙏🏻😂
انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه و شاد باشیدامیرمسعودجعفری!
فرزندِ مامان بابات!
خطِ آخرِ خانومِ رحمانی رو فقط ببین :):smiling_face_with_sunglasses: -

ممنونم من واقعا این آهنگو دوسش دارم :relieved_face: :smiling_face_with_heart-eyes: :rolling_on_the_floor_laughing:

وااااااااااااااااییی
اصلن توقع این آهنگ رو نداشتم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
برایِ تولدِ من هم این آهنگ رو بزارین..
اصلن همتون همخوانی کنین اینو:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
@mitra-ism-rahmani میتراااااااااا به یاد اون حرفایِ ایمیل درمورد عموپورنگ و اینا :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing::snowflake: :snowflake:ولی میدونین چیه این آهنگ با اجرای خود عموپورنگ همون کادوی تولد مشکین بود که لینکش هعی خراب میشد :face_with_tears_of_joy:
@Infinitie-A اونجاش که میگه گل و گل و گل گل گلکه
گل بهشتی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
ولی میدونین چیه این آهنگ با اجرای خود عموپورنگ همون کادوی تولد مشکین بود که لینکش هعی خراب میشد :face_with_tears_of_joy:
@Infinitie-A اونجاش که میگه گل و گل و گل گل گلکه
گل بهشتی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: توقع هرچیزی رو داشتم جز بودن این!
گل و گل و گل گل گلکه:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
کادو تولد اصن یعنی این..
مابقی کادو تولدا سونفاهمه...
نمونه بارزش هم کادو تولد مریم صدویازده:slightly_smiling_face: :rolling_on_the_floor_laughing: maryam111 بیا یکم تویِ کادوهایِ بعدیت بامن مشورت کن:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
تویِ عمرم کنارِ نوشته هام....اینقدر ایموجیِ دونه برف نذاشتم:snowflake: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani ایناهمش بخاطر تم آبیه:face_with_tears_of_joy: :snowflake:دقت کردی با پروت هم ست شده تقریبا ؟! :face_with_tears_of_joy: :snowflake:
@Saghi-Mortazavi 0-0ftm :snowflake: :snowflake: :snowman: :snowman:
خبر دارین یه نفر بصورت مهمان برایِ مورد درسی اومده بوده و از دیدن تاپیک ذوق زده شده بوده؟!:snowflake: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تازه از عالمِ بالا خبر آوردن که بابت فالِ حافظِ جان هم به ملکوت اعلی رفته و اومده:face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani اصلن هم منظورم تونیستی..به خودت نگیریااا:snowflake: :blue_heart::face_with_tears_of_joy::comet: :snowflake: :see-no-evil_monkey: :speak-no-evil_monkey: :snowflake: :comet:
@mitra-ism-rahmani در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
تویِ عمرم کنارِ نوشته هام....اینقدر ایموجیِ دونه برف نذاشتم:snowflake: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani ایناهمش بخاطر تم آبیه:face_with_tears_of_joy: :snowflake:دقت کردی با پروت هم ست شده تقریبا ؟! :face_with_tears_of_joy: :snowflake:
@Saghi-Mortazavi 0-0ftm :snowflake: :snowflake: :snowman: :snowman:
خبر دارین یه نفر بصورت مهمان برایِ مورد درسی اومده بوده و از دیدن تاپیک ذوق زده شده بوده؟!:snowflake: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تازه از عالمِ بالا خبر آوردن که بابت فالِ حافظِ جان هم به ملکوت اعلی رفته و اومده:face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani اصلن هم منظورم تونیستی..به خودت نگیریااا:snowflake: :blue_heart::face_with_tears_of_joy::comet: :snowflake: :see-no-evil_monkey: :speak-no-evil_monkey: :snowflake: :comet:
دقت و توجهت به نکاتِ ریز رو دوست داشتم:face_with_tears_of_joy: :sparkles:
پ.ن:تگِ آخر تویِ این تاپیکه یا هنوز ادامه داره؟؟!:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: ؟ -
@Saghi-Mortazavi :dove: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@h-r سحر خیلی لطف کردی دختر <3
ممنونم عزیزم :*
اولین پروفم چی بود؟ خودم یادم نیست -_- اون دختره که برگ پاییزی دستش بود ؟ :maple_leaf:
خداوکیلی غذاهاتون خیلی خوبه مخصوصا قلیه ماهی ترش :face_savoring_food:
zeinab dehghani ببین میترا داره شکمو بازی در میاره :beaming_face_with_smiling_eyes:
ایمیل مکان امن الهیه :face_with_tears_of_joy:
نگوووووووو درون خودت نگه دار :face_without_mouth: :face_without_mouth:
قربونت ان شاء الله بهترینا برات رقم بخوره :blue_heart:
مگه میشه یادمون بره ؟ منتظرم با عکس غذاهات بیای ملتو سکته بدی :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani جلو یه شکمو از شکمویی بودنِ خودت میگی؟؟
مابریم جنوب پیشِ سحر و اینا،اونا ورشکست میشن میترا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
81Sobhan در 💙میرتا؛امامزاده انجمن💙 گفته است:
zeinab dehghani
1 . شب به اون خوبی رو نگو کذایی
2 . ستوان پنجم جدیده ؟ سرهنگ راجرز ؟ 😂😂
ستون / ستوان
3 . وقتی خوشت از کلاس انگل نمیاد میایی انجمن 😂
4 . خواهش 🦦😁:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
- به قول ساقی هنوز فکرکنم ازش نشانک دارم....
ولی اعتراف کنیم که اون شب از اثرِ فشارِ روحی روانیِ کنکور هممون شبیه کسایی بودیم که از موتوری جنس گرفته بودن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دِ آخه گروگانگیری؟؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ازحکومت چوسان قدیم رسیدیم به حکومت اسفندیان:face_with_tears_of_joy:
پابرجاباشه حکومتتون:face_with_tears_of_joy: :raised_hand_light_skin_tone: - سرهنگ راجرز که خیلی لعنتی جذاب بود:rolling_on_the_floor_laughing:
اینو الام شک کردم که ستون بود یا ستوان؟!:rolling_on_the_floor_laughing:
ولی توسرِ لودادنِ اطلاعاتِ گروه به ماهایی که به چت دسترسی نداشتیم،به میترا گفتی:rolling_on_the_floor_laughing: - وقتی تایم استراحت بین کلاست رو میای اینجا و بعدش استادبعدی هم کلاس رو تشکیل نمیده:rolling_on_the_floor_laughing:
- لطف کردی:snowflake:
- هیچی ندارم بگم 😂😐
2 . د پاسفیک هم ی سرهنگ داره اونم خوبه 😐 این واقعنی میشه سرهنگ 😂 - یادم نبود تشکر از یاد اوری
4 . خبر رسید همین امروز دیگه کلاس انگل تشکیل نمیشه تا بعد عید حضوری باید بریم 😐 اونجا رو چکار کنم 🤕
5 . خواهش
zeinab dehghani
1 . شب به اون خوبی رو نگو کذایی
2 . ستوان پنجم جدیده ؟ سرهنگ راجرز ؟ 😂😂
ستون / ستوان
3 . وقتی خوشت از کلاس انگل نمیاد میایی انجمن 😂
4 . خواهش 🦦😁:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
- به قول ساقی هنوز فکرکنم ازش نشانک دارم....
ولی اعتراف کنیم که اون شب از اثرِ فشارِ روحی روانیِ کنکور هممون شبیه کسایی بودیم که از موتوری جنس گرفته بودن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دِ آخه گروگانگیری؟؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ازحکومت چوسان قدیم رسیدیم به حکومت اسفندیان:face_with_tears_of_joy:
پابرجاباشه حکومتتون:face_with_tears_of_joy: :raised_hand_light_skin_tone: - سرهنگ راجرز که خیلی لعنتی جذاب بود:rolling_on_the_floor_laughing:
اینو الام شک کردم که ستون بود یا ستوان؟!:rolling_on_the_floor_laughing:
ولی توسرِ لودادنِ اطلاعاتِ گروه به ماهایی که به چت دسترسی نداشتیم،به میترا گفتی:rolling_on_the_floor_laughing: - وقتی تایم استراحت بین کلاست رو میای اینجا و بعدش استادبعدی هم کلاس رو تشکیل نمیده:rolling_on_the_floor_laughing:
- لطف کردی:snowflake:
- هیچی ندارم بگم 😂😐
2 . د پاسفیک هم ی سرهنگ داره اونم خوبه 😐 این واقعنی میشه سرهنگ 😂 - یادم نبود تشکر از یاد اوری
4 . خبر رسید همین امروز دیگه کلاس انگل تشکیل نمیشه تا بعد عید حضوری باید بریم 😐 اونجا رو چکار کنم 🤕
5 . خواهش
1.سکوت میکنم که سکوت چیز خوبیه😂😐
2.گذاشتمش تویِ لیستم و حتمن میبینمش!
3.امیدوارم امروز کلاسات رو خوب گذرونده باشی..خواهش میکنم.
4.دیگه تشکیل نشدنش تاعید خوبه..اما اون بعدش رو منم گرخیدم -_-
5. :shamrock: :sparkles: - به قول ساقی هنوز فکرکنم ازش نشانک دارم....