باورتون میشه؟بالاخره رسید!تولد بهاری ترین دخترانجمن
-
@دختر-بهار
سلام خوبی؟
امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و همیشه اوضاع بر وفق مرادت باشه
انشاالله سال جدید زندگیت پر از موفقیت و روزای خوب و کلی لبخند برات باشه
🥳🥳 -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 مارالللل
چه خوبه که اینجا میبینمت️
خیلیییی خیلیییی خیلیییی زحمت کشیدی 🥺
و من چقدرررر خوشحال شدم
این مشکل خوابم حل بشه من سور می میدم که
مرسی مرسی
خیلیییییی خوشحالم که دارمت و کنارمی ️
مرسی که هستی ️ -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to arthur morgan on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan ممنونم ازتون
-
@دختر-بهار 🤎🤎
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to z Gheibi on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi ممنونم ازتون ️
خیلی خوشحال شدم از حضورتون ️ -
AmirBarsamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 سلام خوبین؟
بین غذاهای لاکچری ماکارونی رو یادتون رفت بذارید -
@دختر-بهار
ولی من دوس دارم یبار وسط ویدیوکال خوابت ببره ببینم وقتاییکه داره نصفه شب علف زیرپام سبز میشه تو دقیقا چه شکلی هسی -
@Saghi-Mortazavi سلااامم
عزیز دلمی که ️
خوشحالم که میتونم حالتو بهتر کنم
لطف داری بهم 🥺
مرسیییییی ازت ️ -
مهشید حسن زاده 0replied to AmirBarsam on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری سلام,ممنون
نه اونو گذاشتم بشقاب ویژه برا خود زهرام
خلاصه صاحب مجلس که نباید بابقیه یه جور باشه! -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A ممنونم ازتون
لطف کردین
موفق باشید -
AmirBarsamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 خیلی سنگین بود دیسک کمر گرفتم
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری سلام تو چطوری
ممنونم ازت
تو هم همینطور -
مهشید حسن زاده 0replied to AmirBarsam on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری پس دیگه بدو ورود سنگین نزن
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 وسط ویدیو کال زیر تخت و پتو نیستم که
طبیعیه منم همچین چیزی می خوام؟؟؟ -
@Saghi-Mortazavi خدانکنه
-
مهشید حسن زاده 0replied to _Aram_ on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط مهشید حسن زاده 0 انجام شده
@دختر-بهار دیگه اونوقت شب باکت دامن نمیشینی پشت میزکه
آره بین منوتو هرچی عادی بود غیر طبیعیه -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
همین غیر طبیعی مون بمونیم قشنگ تره -
@دختر-بهار هوم,موافقم
-
AmirBarsamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
43/123