Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. یه چیزی میاد تو ذهنت ولی نمیخوای بیاد تو ذهنت/:
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
خرگوشیانو سنپایخ
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
خرگوشیانو سنپایخ
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
خرگوشیانو سنپایخ
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای
چگونه درس بخونیم😭
HakoH
خب اسم تاپیک مشخصه...توی دوران کنکور تون چیکار کردین هرچی فکر میکنن به درد میخوره لازم دارم بشنوم @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
سوال مشاوره ای
سرعت عمل
HakoH
سلام بچها من مشکل اینو دارم که برای خوندن جزوه تست زدن تایم زیادیم میره مثلا امروز 4 ساعت حسابان خوندم با 40 تا تست زدم تایم زیادی بود به نظرم سرعتم کمه چیکار کنم؟ تمرکزمم از بین میره پ.ن پومودو رو هنوز امتحان نکردم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای

یه چیزی میاد تو ذهنت ولی نمیخوای بیاد تو ذهنت/:

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
24 دیدگاه‌ها 6 کاربران 499 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Zahra.HDZ آفلاین
    Zahra.HDZ آفلاین
    Zahra.HD
    فارغ التحصیلان آلاء ⭐
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام😄👋
    دیدین بعضی وقتا یه اتفاق، مشکل ، یه آدم و... هی میان تو ذهنت و تو بهش فکر میکنی؟فکر میکنی و فکر میکنی وسرتو که بلند میکنی میبینی چند ساعت گذشته
    چیکار کنیم اینارو؟
    بعدشم فقط مشکل وقت تلف کردن نیست😑 ذهن آدم مشغول میشه کلی و بعدا هم همچنان افکارت درهم شدن
    من تازگیا واسه این که از این چیزا فرار کنم مشغول گوشی میشم یا فیلم میبینم و...
    بعدشم میبینم که وقتم تلف شده بیشتر حرصم میگیره
    درس خوندنم مشغولی خوبی نیس دیگه:(( هی ذهن آدم میره سراغشون
    چیکار میکنین این مواقع؟ که هم بشه درس خوندن هم این گربه بازیگوش ذهنت اینور اون‌ور نپره؟
    دانش-آموزان-آلاء
    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

So
    What is the point
    of every thing?...

A dani daniiD Gharibe GomnamG 3 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • S آفلاین
      S آفلاین
      Sadegh Abbasian

سلام
      نمیدونم به کارای هنری علاقه داری یا نه
      ولی من قبلاً با گیتار و موسیقی سر خودمو گرم میکردم...
      تو مثلا میتونی با طراحی یا نقاشی کردن اینکارو بکنی؛
      الان بیشتر کتاب میخونم (رمان) و خیلی فکرم آزاد تر میشه، تازه یه کار مفیدم انجام دادم!

خودکار پنتر نوک باریک :))))))

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام😄👋
        دیدین بعضی وقتا یه اتفاق، مشکل ، یه آدم و... هی میان تو ذهنت و تو بهش فکر میکنی؟فکر میکنی و فکر میکنی وسرتو که بلند میکنی میبینی چند ساعت گذشته
        چیکار کنیم اینارو؟
        بعدشم فقط مشکل وقت تلف کردن نیست😑 ذهن آدم مشغول میشه کلی و بعدا هم همچنان افکارت درهم شدن
        چیکار میکنین این مواقع؟ که هم بشه درس خوندن هم این گربه بازیگوش ذهنت اینور اون‌ور نپره؟
        دانش-آموزان-آلاء

A آفلاین
        A آفلاین
        arthur morgan

@Zahra-Hamrang این که عادیه ذهن پرش میکنه خب کاملا عادیه منم اینطور میشم ذهنم میره بعضی جاها موقع درس و یا حتی بقیه کارها خب ولی برمیگردونم شما هم همینه پرش میکنه هرکاری که بکنید پرش میکنه فقط باید برگردانید
        تمرین هایی هست برای افزایش تمرکز یکیش مدیتیشن هست که خیلی خوبه خب روزی نیم ساعت انجام بدید یا راه دوم می تونید یکی برگه کنار خودتون بگذارید و بعد اگر که خیلی زیاد تمرکز از دست دادید با نوشتن روی اون برگه یا خط خطی کردن دوباره تمرکزتون را برگردانید درمورد اون چیزی که هست بنویسید یا می تونید که ده دقیقه پنج دقیقه یک ربع یک استراحت ریزی بدید تا ذهن اروم بشه و بعد دوباره ادامه بدید

2
        • S Sadegh Abbasian

سلام
          نمیدونم به کارای هنری علاقه داری یا نه
          ولی من قبلاً با گیتار و موسیقی سر خودمو گرم میکردم...
          تو مثلا میتونی با طراحی یا نقاشی کردن اینکارو بکنی؛
          الان بیشتر کتاب میخونم (رمان) و خیلی فکرم آزاد تر میشه، تازه یه کار مفیدم انجام دادم!

Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HD
          فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Sadegh Abbasian کار هنری خودش خیلی خوبه ولی واسه کسی که وقت داشته باشه
          آخه الان درگیر امتحانای نهایی هم هستیم دیگه:(((
          رمان که خودش اصلا یه درگیری ذهنی بزرگ محسوب میشه برام😂
          تابستون سال قبل وقتی کرونا گرفتم یه رمان خوندم هنوزم بعضی وقتا بهش فکر میکنم😂🤦‍♀️

So
          What is the point
          of every thing?...

Gharibe GomnamG 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • A arthur morgan

@Zahra-Hamrang این که عادیه ذهن پرش میکنه خب کاملا عادیه منم اینطور میشم ذهنم میره بعضی جاها موقع درس و یا حتی بقیه کارها خب ولی برمیگردونم شما هم همینه پرش میکنه هرکاری که بکنید پرش میکنه فقط باید برگردانید
            تمرین هایی هست برای افزایش تمرکز یکیش مدیتیشن هست که خیلی خوبه خب روزی نیم ساعت انجام بدید یا راه دوم می تونید یکی برگه کنار خودتون بگذارید و بعد اگر که خیلی زیاد تمرکز از دست دادید با نوشتن روی اون برگه یا خط خطی کردن دوباره تمرکزتون را برگردانید درمورد اون چیزی که هست بنویسید یا می تونید که ده دقیقه پنج دقیقه یک ربع یک استراحت ریزی بدید تا ذهن اروم بشه و بعد دوباره ادامه بدید

Zahra.HDZ آفلاین
            Zahra.HDZ آفلاین
            Zahra.HD
            فارغ التحصیلان آلاء ⭐

arthur morgan اوهوم مدیتیشن خیلی خوبه
            نوشتن رو کاغذ رو هم حتما انجام میدم
            مرسی🙌

So
            What is the point
            of every thing?...

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • Zahra.HDZ Zahra.HD

arthur morgan اوهوم مدیتیشن خیلی خوبه
              نوشتن رو کاغذ رو هم حتما انجام میدم
              مرسی🙌

A آفلاین
              A آفلاین
              arthur morgan

@Zahra-Hamrang خواهش ولی بازم بزنید توی نت اونجا هم روش های خوبی هست
              یکی دلیل این هم این هست که شاید حتما پارت هاتون زمانش زیاده می تونید از روش پومودو استفاده کنید

2
              • A arthur morgan

@Zahra-Hamrang خواهش ولی بازم بزنید توی نت اونجا هم روش های خوبی هست
                یکی دلیل این هم این هست که شاید حتما پارت هاتون زمانش زیاده می تونید از روش پومودو استفاده کنید

Zahra.HDZ آفلاین
                Zahra.HDZ آفلاین
                Zahra.HD
                فارغ التحصیلان آلاء ⭐

arthur morgan میدونی چیه
                من منظورم حواس‌پرتی نیس
                یعنی چرا اونم هستا ولی این که یه اتفاقی هست که کلا نمیخوام بهش فکر کنم و موفق درس خوندن میاد تو فکرم
                منظورم این بود

So
                What is the point
                of every thing?...

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Zahra.HDZ Zahra.HD

arthur morgan میدونی چیه
                  من منظورم حواس‌پرتی نیس
                  یعنی چرا اونم هستا ولی این که یه اتفاقی هست که کلا نمیخوام بهش فکر کنم و موفق درس خوندن میاد تو فکرم
                  منظورم این بود

A آفلاین
                  A آفلاین
                  arthur morgan

@Zahra-Hamrang خب این همونه حواست پرت میشه میره سراغ چیز دیگه

2
                  • A arthur morgan

@Zahra-Hamrang خب این همونه حواست پرت میشه میره سراغ چیز دیگه

Zahra.HDZ آفلاین
                    Zahra.HDZ آفلاین
                    Zahra.HD
                    فارغ التحصیلان آلاء ⭐

arthur morgan حواس‌پرتی اینه که چیزای عادی هی بیان و برن و تمرکز نداشته باشی
                    من درباره یه چیز و یه مشکلی حرف میزنم

So
                    What is the point
                    of every thing?...

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • Zahra.HDZ Zahra.HD

arthur morgan حواس‌پرتی اینه که چیزای عادی هی بیان و برن و تمرکز نداشته باشی
                      من درباره یه چیز و یه مشکلی حرف میزنم

A آفلاین
                      A آفلاین
                      arthur morgan

@Zahra-Hamrang اهان نمیدونم من روش های که به ذهنم رسید اون ها بود ولی فکر کنم که مشکلتون را حل بکنند نمیدونم بازم

2
                      • A arthur morgan

@Zahra-Hamrang اهان نمیدونم من روش های که به ذهنم رسید اون ها بود ولی فکر کنم که مشکلتون را حل بکنند نمیدونم بازم

Zahra.HDZ آفلاین
                        Zahra.HDZ آفلاین
                        Zahra.HD
                        فارغ التحصیلان آلاء ⭐

arthur morgan در یه چیزی میاد تو ذهنت ولی نمیخوای بیاد تو ذهنت/: گفته است:

مرسی🙌

So
                        What is the point
                        of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • م آفلاین
                          م آفلاین
                          مِهردُخت

سلام باید حضور در لحظه و کنترل پرش ذهنی رو یاد بگیری.
                          تاپیکِ اول باورهاتو تقویت کن بعد درس بخون(واکنش کائنات)،میتونه کمک کننده باشه..

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام😄👋
                            چیکار کنیم اینارو؟
                            دانش-آموزان-آلاء

dani daniiD آفلاین
                            dani daniiD آفلاین
                            dani danii
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط dani danii انجام شده

@Zahra-Hamrang اگه شما چیزای ک تو فکر پسرا میاد ی صدم تو فکر شما میومد هیچ دختری فک نکنم کنکور میداد
                            پس همیشه یکی بدتر شما هست بشین ب کارت برس

2
                            • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام😄👋
                              چیکار کنیم اینارو؟
                              دانش-آموزان-آلاء

Gharibe GomnamG آفلاین
                              Gharibe GomnamG آفلاین
                              Gharibe Gomnam

@Zahra-Hamrang
                              سلام زهرا جان خوبی چندتا راهکار:
                              اول اینکه قبل درس خوندن این کارهارو انجام بده:
                              روی یک صندلی به طور درست بشین جوری که کمرت به صندلی چسبیده باشه و سرت مستقیم پاها عمود و چشم ها بسته بعد یک درخت رو توی ذهنت تصور بکن و یک بلبل هم روش و تایمر گوشی رو بزار روی ۳د از ۳د شروع کن و هربار قبل درس خوندن یا بین استراحت هات این تمرین رو انجام بده و زمانشو بیار تا ۵د البته میتونی به صورت دراز کشیده یا نشسته هم انجامش
                              فقط حالت بدنت و تنفست باید درست باشه
                              همچنین این تمرین هاروهم میتونی به صورت دراز کشیده یا روی زمین نشسته یا روی صندلی انجام بدی فقط به حالت درست بدن و ستون فقرات و نحوه صحیح تنفس توجه داشته باش
                              یک اهنگ لایت بزار و فقط و فقط به اون گوش کن هربار ذهنت خواست بپره بیارش سرجاش
                              تا زمان تمون شدن اهنگ انجامش بده
                              یا
                              ا
                              توی ذهنت یک ادن برفی رو تصور بکن و اهسته اهسته ابش کن اونم توی ذهنت
                              ادم برفی رو به ۳قسمت تقسیم بکن و اول سرش و بعد شکمش و بعد شکم بزرگش رو اب بکن
                              تو تمرین های بعدی ادم برفی رو ۱۰ قسمت بکن
                              یا یک تمرین دیگه اینه که
                              چشماتو ببندی و اصلاااا به هیچی فکرنکنی حتی صداهاروهم نشنوی این تمرین سختیه ولی اهسته اهسته میتونی توش مهارت پیدا کنی
                              همه اینایی که گفتم میتونی زمانشونو افزایش بدی
                              ولی یادت باشه اونقدری افزایش ندی که از درسا بیفتی

نقطه . سرخط

3
                              • Gharibe GomnamG آفلاین
                                Gharibe GomnamG آفلاین
                                Gharibe Gomnam

راهکارهای بعدی:
                                هرجااا ذهنت پرید محکم به خودت بگو نهه الان وقتش نیست
                                ورزش روحتمااا روزی نیم ساعت داشته باش
                                وقتی ذهنت میپره سراغ گوشی نرو چون اون بیشتر ذهنت رو بهم میریزه
                                براب خودت جایزه تعیین بکن مثلا بگو اگر من عرض دوساعت تا ابنجا رو خوندم با انقدر تست زدم میتونم نیم ساعت برم فلان کتاب رو بخون
                                در مقابل تنبیه هم واسه خودت قرار بده

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • Gharibe GomnamG آفلاین
                                  Gharibe GomnamG آفلاین
                                  Gharibe Gomnam

شرکت کردن توی این گزارش های ساعت مطالعه هم خوبه

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • Gharibe GomnamG آفلاین
                                    Gharibe GomnamG آفلاین
                                    Gharibe Gomnam

بعد وقتی ورزش هم میکنی سعی کن مثلا فقطط صدای قدم های پات رو بشنوی و به هیچی فکرنکنی

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • Zahra.HDZ Zahra.HD

Sadegh Abbasian کار هنری خودش خیلی خوبه ولی واسه کسی که وقت داشته باشه
                                      آخه الان درگیر امتحانای نهایی هم هستیم دیگه:(((
                                      رمان که خودش اصلا یه درگیری ذهنی بزرگ محسوب میشه برام😂
                                      تابستون سال قبل وقتی کرونا گرفتم یه رمان خوندم هنوزم بعضی وقتا بهش فکر میکنم😂🤦‍♀️

Gharibe GomnamG آفلاین
                                      Gharibe GomnamG آفلاین
                                      Gharibe Gomnam

@Zahra-Hamrang
                                      خب جایزت چیزای دیگه باشه
                                      مثلا یه کلیپ
                                      یه جوک
                                      و...

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • م مِهردُخت

سلام باید حضور در لحظه و کنترل پرش ذهنی رو یاد بگیری.
                                        تاپیکِ اول باورهاتو تقویت کن بعد درس بخون(واکنش کائنات)،میتونه کمک کننده باشه..

م آفلاین
                                        م آفلاین
                                        مِهردُخت
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده

@Elham650 این پست البته:(https://forum.alaatv.com/post/1641851)

2
                                        • م مِهردُخت

@Elham650 این پست البته:(https://forum.alaatv.com/post/1641851)

Zahra.HDZ آفلاین
                                          Zahra.HDZ آفلاین
                                          Zahra.HD
                                          فارغ التحصیلان آلاء ⭐

@Elham650 ممنونم ازت حتما کمک کننده ست😙🙌

So
                                          What is the point
                                          of every thing?...

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه