تمام
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam آها به امید خدا. تا کنکور شما خدا میدونه چه بلایی سرش بیارن
-
Gharibe Gomnam البته اینم هس
-
Faez Fateminia
تو تلاشتو اگر کرده باشی دیگه دلت نباید به خودت بسوزه دیگه به خدا توکل کردی زحماتت رو به خودش سپردی -
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
امسال میرم یازدهم به امید خدا -
Gharibe Gomnam نه گلی حرص که نمیخورم ولی دلم بحال خودم میسوزه
-
mahsaaa rezaeee خودش امروز اینارو گف
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam شما یازدهم هستی؟
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee ممنون
شما هم موفق باشین وبه آرزوی دلتون برسین -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@حمید-صباحی اهاا
موفق باشید هر دوتون -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee
فقط دانشگاه های مربوط به بوم خودمون رو میتونیم بزنیم واسه دانشگاه فرهنگیان
ولی بعد ۸ سال میتونی انتقالی بگیری واسه یه استان دیگه -
@حمید-صباحی جدی؟
دانشگاهم مهمه ؟
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee
البته من فقط به عشق دبیری زیست یا شیمی موندم و آرزومه یه روز بتونم بیام تو آلا و به همه ی دانش آموزان کمک کنم -
@حمید-صباحی واقعا سخته
انشالله همتون همین امسال به هدفتون میرسید -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee
لطف دارین ولی از من با تجربه تر هم هستن تو آلاخونه که باید واقعا به ارادشون آفرین و تحسین گفت -
این پست پاک شده!
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
mahsaaa rezaeee
آره اونم سوم بود -
@حمید-صباحی داداشتم؟
-
@حمید-صباحی افرین
قربون ارادت :)) -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to mahsaaa rezaeee on ۱۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaa rezaeee
نه سوم بودم
پست 21 از 238