تمام
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to خانوم لوبیا on ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma
من مجبور هم باشم تقلب نمیکنم چه برسه به کنکور -
@حمید-صباحی شمام تقلب میکردی خب خخخ
-
@fatemeh-Ma
آبجی کجاش خوبه به ضرر ما بود
ولی امروز خیلی خوب بود فاصله ها زیاد مراقب ها مواظب بودند -
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar ️همچنین
-
Farhan Honarreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 انشالله که خوبه
-
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar ای بدک نبود
-
@حمید-صباحی
خوبه دیگه برا پسرا راحته...:I
برا دخترا سخت میگیرن
کنکور هنر
چون شرکت کنندش کم بود پسرا و دخترارو ی جا انداخته بودن بعد اینکه تموم کردم رفتم پایین دیدم برا پسرا راحت تر میگیرن تا دخترا:/ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اینجوری که خبرا میاد بله
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی قربانت همچنین برای خودت عزیز و همه بچه های آلایی
-
Farhan Honarreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 آره حق داری ... ولی وات ایز چاره!
زیست چطور بودی؟
-
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar ️
نمیدونم چرا حس میکنم سرم کلاه رفته -
Farhan Honarreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 دور اندیش فکر کردن بهش هیچ فایده ای نداره.
-
@حمید-صباحی 🥲
هر چی هست بضررمون تموم میشه:( -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2
دوستم میگف یکی کنارم نشسته بود میگف فلانی شیمی نزدی شیمی یکم شیمی بزنیم آخه به تو چه شیمی نزده -
@حمید-صباحی اره خداییش بیشتر شبیه ازمونای قلم چی بود...
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2
رسما امروز تقلب بود فاصله ی دو میز نیم متر هم نبود قشنگ همه حرف میزدند اصلا اعصابم خورد شد -
Gharibe Gomnamreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2
واقعا که چه وضعیتی -
Mahan Xodayi 2replied to Gharibe Gomnam on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam هر ساله تقلب هست اما مشکل افزایشیه که امسال داشته+امسال خیلی اشکارا و بولد اینکارو انجام دادن....خود اموزش پرورشم شاکیه که وضعیت اسفناک هست،تا حالا همه گفتن تقلب هست اما دیگه اموزش پرورش علیه سنجش اقدامی نکرده بودش...
-
بعد موقع امتحان تیزهوشان ماهم میگفتن که دوساعت قبل ازمون سوالات لو رفت
پست 81 از 238