هر کی یه گزاره
-
بچه ها من علتو مینویسم یکی به من با آرامش توضیح بده لطفا.
ایکیو اینجور نوشته:بازهم دقت کنید که لنفوسیت های T نابالغ که یاخته هدف هورمون تیموسین هستند، توانایی شناسایی عوامل بیگانه را ندارند. پس یاخته هایی که توسط یاخته های دارینه ای فعال می شوند، لنفوسیت های T بالغ هستند.
صفحه 232 ایکیو یازدهم
-
@REZA-DOLATSHAA
آره اینم شدیدا موافقم:) -
erfan wizardreplied to f.nalist on ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط erfan wizard انجام شده
@0Farzam0
یاخته هدف تیموسین لنفوسیت بی و تی هستن
خوب حالا دارینه ای میاد قطعاتی از میکروب رو در سطح خودش قرار میده و کتاب گفته یاخته های ایمنی رو فعال میکنه در گره ها ولی در فصل ۵ کتاب میگه یاخته ایمنی با سلول های خودی سرطانی یا آلوده به ویروس مبارزه میکنن پس ربطی به میکروب ندارن و میشه اینجور استنباط کرد که دارینه ای ها در گره های لنفی فقط لنفوسیت های بی رو فعال میکنن
کتاب واضح نگفته بنابراین مطمئن نیسم -
گزاره:
****یاخته های هدف هورمون مترشحه از غده ای درون ریز در ناحیه قفسه سینه در یک فرد بالغ،قطعامیتوانند توسط یاخته دارینه ای در گره های لنفی فعال شوند. -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to erfan wizard on ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@erfan-professional در هر کی یه گزاره گفته است:
الان میاد میگه زیر شکل نوشته تعدادی غدد درون ریز بدن:/
هرجور میلته اصن:|@0Farzam0 در هر کی یه گزاره گفته است:
گرفتم
تالاموس رو نباید غده درون ریز در نظر بگیریم
ممنون -
الان میاد میگه زیر شکل نوشته تعدادی غدد درون ریز بدن:/
هرجور میلته اصن:| -
@erfan-professional
دقیقاا -
اتفاقا باید طبق کتاب بگیم که غده نیست فصل ۴ یازدهم که غده های درون ریز رو نشون داده
پس فردا گیرت نندازه که تالاموس غده اس ؟!, بگی نگفته:/ -
Rahman Aa
درود به شرفت -
گرفتم
تالاموس رو نباید غده درون ریز در نظر بگیریم
ممنون -
erfan wizardreplied to f.nalist on ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط erfan wizard انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Rahman Aa on ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
رحمان تو خودت به من گفتی این نکته رو نوشتم که اپی فیز پایین تر از تالاموس و بالاتر از هیپوتالاموس است.
چه میگویی؟ -
@0Farzam0 خواهش
پست 2561 از 8415