هر کی یه گزاره

-
اینو کسی میتونه ب من بفهمونه -
@Matrix
سلام
امیدوارم حالتون عالی باشه.
خب ابتدا مراجعه میکنیم ببینم استاد موقاری در مورد این موضوع چی فرموندند که با این نوشته مواجه میشیم:خب شاید قبول نکنیم بگیم استاد موقاری خارج از کتاب این نکته رو برداشت کردند
میریم جزوه طلایی رو میخونیم میبینیم این رو نوشته:و میبینیم که جزوه طلایی ماز هم اشاره به نورونی بودن گیرنده اشاره کرده که تمایز یافته
ولی بازم قبول نمیکنیم میگیم ماز نکته های خارج از کتاب میدهپا میشیم میریم کتاب آیکیو رو باز میکنیم میبینیم تو یکی از تستا با این موضوع مواجه میشیم:
و میبینیم که بله کتاب خیلی سبز در بار دوم اشتباه کرده و گیرنده بینایی ماهیت نورونی دارد
من دیگه سعی کردم سه منبع رو بیارم که کامل قانع بشین و بدون مدرک و با استنباط های خودمون که امکان داره بلوغ کافی رو نداشته باشه منجر به اشتباه نشیم.
موفق باشید
@0Farzam0 سلام جزوه برای طلایی پارسال هست یا کنکور 402؟
-
سانتریول ب هر یک از استوانه ها میگیم یا ب جفتشون ک بر هم عمودن؟
-
@Soniaaa فک میکنم جفتشه چون زیست دهم نوشته بود سانتریول از یک جفت استوانه عمود بر هم تشکیل شده
Ainoor در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa فک میکنم جفتشه چون زیست دهم نوشته بود سانتریول از یک جفت استوانه عمود بر هم تشکیل شده
Rahman Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa به هر کدومش میگن یک میانک به دوتاشون میگن یک جفت میانک
حله ممنونم
-
-
Ainoor مسخره زیست هست ولی ببین میتونه بگه میانک ها یک جفت استوانه عمود برهم هستند یا بگه میانک یک جفت استوانه عمود بر هم هستند خیلی مسخرس ولی کسی که جمع هست تو زیست مفرد بگن مشکلی نداره خیلی مسخرس هعی
-
-
@Soniaaa
این میشه آغاز / دوما یادتون باشه نکته برا همه هست طبق کتاب شکلو نگاه کنید نقاط وارسی در انتهای مرحله جی یک جی دو و متافاز هست نه در ابتداش این کاملا منطقی هست دلیلشم اینه که سلول در جی یک یه سری عمل انجام میده بعد که میخواد بره به اس سر بزن گاه نقطه وارسی جی یک مچشو میگیره(مث کنکور
) میاد میرسه جی دو همانند سازی همه چیو انجام میده سر بزن گاه جی دو جلوشو میگیره برسیش میکنه نکته بسیار مهم نقطه وارسی جی دو به ماده وراثتی سلول کاری نداره اصلا چکش نمیکنه بلعکس نقاط وارسی جی یک و متافاز هست و متافاز هم همین جوره سلول چک میکنه ببینه آیا دقیقا کروموزوم ها در میانه سلول قرار دارن یا نه اگر هستند اجازه میده برن آنافاز پس در آغاز مرحله جی یک جی دو و متافاز نقاط قرار ندارن بلکه در پایانش هستند (چه بالا منبری رفتم امروز صلواتم بدید
)
-
@Soniaaa
این میشه آغاز / دوما یادتون باشه نکته برا همه هست طبق کتاب شکلو نگاه کنید نقاط وارسی در انتهای مرحله جی یک جی دو و متافاز هست نه در ابتداش این کاملا منطقی هست دلیلشم اینه که سلول در جی یک یه سری عمل انجام میده بعد که میخواد بره به اس سر بزن گاه نقطه وارسی جی یک مچشو میگیره(مث کنکور
) میاد میرسه جی دو همانند سازی همه چیو انجام میده سر بزن گاه جی دو جلوشو میگیره برسیش میکنه نکته بسیار مهم نقطه وارسی جی دو به ماده وراثتی سلول کاری نداره اصلا چکش نمیکنه بلعکس نقاط وارسی جی یک و متافاز هست و متافاز هم همین جوره سلول چک میکنه ببینه آیا دقیقا کروموزوم ها در میانه سلول قرار دارن یا نه اگر هستند اجازه میده برن آنافاز پس در آغاز مرحله جی یک جی دو و متافاز نقاط قرار ندارن بلکه در پایانش هستند (چه بالا منبری رفتم امروز صلواتم بدید
)
Rahman Aa
ممنونم لطف کردی -
الفو یکی تحلیل کنه پلیزز -
@Soniaaa عجب نامردی بوده این طراح اووست هست(اونجایی که نوشته اووگونی اووسیت باید میشد ) اما این که برابر هستند تعداد اووسیت اولیه با نفرون کتاب درسی گفته تو %(#11ff00)[هر] کلیه یک میلیون نفرون داریم تو زیست یازدهم همین عدد رو برا میزان اووسیت در %(#d900ff)[هر] تخمدان بکار برده
-
@Soniaaa تست قلمچیه ؟ این جور سوالات میخوره ب قلمچی
از بس دیگه نمدونن از کجا سوال بدن بر میدرن به کجا ها گیر میدن
Rahman Aa
نه اشکانه -
@Soniaaa عجب نامردی بوده این طراح اووست هست(اونجایی که نوشته اووگونی اووسیت باید میشد ) اما این که برابر هستند تعداد اووسیت اولیه با نفرون کتاب درسی گفته تو %(#11ff00)[هر] کلیه یک میلیون نفرون داریم تو زیست یازدهم همین عدد رو برا میزان اووسیت در %(#d900ff)[هر] تخمدان بکار برده
Rahman Aa
خب ی سوال
نگفته نوزادی
گفته جنینی
خب تو جنین که هنوز اووگونی داریم
پس تکلیف چیه؟ -
@Soniaaa طبق کتاب در رون هر تخمدان نوزاد دختر یک میلیون اووسیت هست حرفی از تعداد اووگونی ها نشده (ولی خب قطعا اووگونی ها بیشترن از اووسیت ها چون دقیق تر بخوای بدونی در حد دانشگه این بیضه و تخمدان در اصل یه سری غدد برون ریز دارن که یاخته تولید میکنن که بهشون میگیم اووگونی و اسپرماتوگونی خیلی هستند اینم کتاب گفته عددش رو که اووسیت انقد قبول میکنیم )