هر کی یه گزاره

-
@Soniaaa
اینو چجوری از تو شکل برداشت کرده؟
نیم ساعته دارم زوم میکنم چیزی نمیبینم -
@Soniaaa
وای
نیم ساعته دارم شکل پایین صفحه رو میبینم
چرا حواسم به این نبود
️
️
️
ممنون -
@Soniaaa
وای
نیم ساعته دارم شکل پایین صفحه رو میبینم
چرا حواسم به این نبود
️
️
️
ممنون@AmirReza-Bhb
خواهش -
@Soniaaa
WOW -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط Foruhar انجام شده
گزاره
هــــر اندام دارای غدد درون ریز و برون ریز که در مجاور محل اتصال میزنای به کلیه چپ قرار دارد همانند غده سازنده ADH ، توانایی ترشح دو هورمون با دو نقش مخالف از هم را دارد. -
گزاره
هــــر اندام دارای غدد درون ریز و برون ریز که در مجاور محل اتصال میزنای به کلیه چپ قرار دارد همانند غده سازنده ADH ، توانایی ترشح دو هورمون با دو نقش مخالف از هم را دارد. -
گزاره
هــــر اندام دارای غدد درون ریز و برون ریز که در مجاور محل اتصال میزنای به کلیه چپ قرار دارد همانند غده سازنده ADH ، توانایی ترشح دو هورمون با دو نقش مخالف از هم را دارد.نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Forouhar
درست؟
منظور پانکراس هست که انسولین و گلوکاگون ترشح میکنه که نقش مخالف هم دارند
و اون هم هیپوتالاموس هست که ADH میسازه و هورمون های آزاد کننده و مهارکننده که نقش مخالف هم دارند رو ترشح میکنه -
@Forouhar
درست؟
و اون هم هیپوتالاموس هست که ADH میسازه و هورمون های آزاد کننده و مهارکننده که نقش مخالف هم دارند رو ترشح میکنهنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط erfan wizard انجام شده@Deleted-Account0
البته غدد درون ریز مشکل داره
پانکراس خودش یه غده درون ریز هست
که مجموع یاخته های درون ریز هست -
@Forouhar
درست؟
و اون هم هیپوتالاموس هست که ADH میسازه و هورمون های آزاد کننده و مهارکننده که نقش مخالف هم دارند رو ترشح میکنه@Deleted-Account0
@Farhadd
زنـــــده باد
توضیحاتتون هم کاملا درسته -
@Deleted-Account0
البته غدد درون ریز مشکل داره
پانکراس خودش یه غده درون ریز هست
که مجموع یاخته های درون ریز هست@Deleted-Account0
اشتباه تایپی بوده عذر میخوام -
گزاره
سلول های گیاهی تاژک ندارند. -
گزاره
سلول های گیاهی تاژک ندارند.Mahdieh te
خزه جهت تولید مثل جنسی داره -
هر گویچه قرمزی که در طحال تخریب می شود پس از تولید بیش از 120 روز در خون نبوده.
-
Mahdieh te
خزه جهت تولید مثل جنسی داره@Soniaaa تشکر
-
گزاره
گیاهان پیشرفته سانتریول ندارند و با کمک پروتئین های سیتوپلاسمی و غشایی دوک تقسیم را سازماندهی میکنند (گیاهان ابتدایی=خزه و سرخس) -
هر گویچه قرمزی که در طحال تخریب می شود پس از تولید بیش از 120 روز در خون نبوده.
@AmirReza-Bhb
غ
چون متوسط عمرشونه نه قطعا 120 یه چند روز بیشتر یا کمتر -
گزاره
گیاهان پیشرفته سانتریول ندارند و با کمک پروتئین های سیتوپلاسمی و غشایی دوک تقسیم را سازماندهی میکنند (گیاهان ابتدایی=خزه و سرخس)Mahdieh te در هر کی یه گزاره
گفته است:
گیاهان پیشرفته سانتریول ندارند و با کمک پروتئین های سیتوپلاسمی و غشایی دوک تقسیم را سازماندهی میکنند
به خاطر این میگم غلط
-
خونی که از درون قلب عبور میکند به طور حتم پس از عبور از گردش ششی، پر از اکسیژن می شود...
خدایی گزاره باحالیه دم هرکی بتونه جواب بده گرم -
خونی که از درون قلب عبور میکند به طور حتم پس از عبور از گردش ششی، پر از اکسیژن می شود...
خدایی گزاره باحالیه دم هرکی بتونه جواب بده گرم@AmirReza-Bhb ماهی ابشش داره نه شش