هر کی یه گزاره

-
ممنون
نمیاد تو کنکور
گزاره مربوط به فصل ۵ دوازدهم بود -
@Matrix به نظر من میتونست بهتر طرح بشه مثلا اگه این جداشدن به منزله پایان انقباض باشه یون کلسیم برداشته میشه و اینجا دیگه فشاراسمزی افزایش پیدامیکنه نه کاهش
_Reza_ ممنونم
متوجه نمیشم -
@Matrix به نظر من میتونست بهتر طرح بشه مثلا اگه این جداشدن به منزله پایان انقباض باشه یون کلسیم برداشته میشه و اینجا دیگه فشاراسمزی افزایش پیدامیکنه نه کاهش
-
@Matrix تحلیل ایشون اینه که بعد از جداشدن میوزین از اکتین بهش ا ت پ داده میشه و با هیدرولیز ا ت پ ( شکستن پیوند فسفات فسفات ) آب مصرف میشه و با کاهش آب فشار اسمزی افزایش
_Reza_ خیلی ممنونم
-
_Reza_ ممنونم
متوجه نمیشم -
_Reza_ باید برگردم مرور کنم پروتئینای حرکتی رو
ولی ممنونم -
_Reza_ باید برگردم مرور کنم پروتئینای حرکتی رو
ولی ممنونم -
حالا اگر یه نفر یه گزاره میگفت
از اتاق فرمان جوابش میومد
الان که ماتریکس گزاره داده اتاق فرمانیا نیستن -
_Reza_
سلام ببخشید یسوالی الان برای من پیش اومده
الان با توجه به این جمله قبل از جدا شدن اکتین و میوزین ATP مصرف میشه؟!
(قاطی کردم) -
Ainoor سوال شما از محدود کتاب درسی خارجه
-
Ainoor سوال شما از محدود کتاب درسی خارجه
-
Ainoor به من مربوط نیست بانو
چشماتونو درویش میکردین گزاره رو نبینین -
_Reza_
سلام ببخشید یسوالی الان برای من پیش اومده
الان با توجه به این جمله قبل از جدا شدن اکتین و میوزین ATP مصرف میشه؟!
(قاطی کردم) -
Ainoor با سلام .... بعد از جدا شدن به میوزین atp داده میشه که دیگ متصل نشه و یون های کلسیم با انتقال فعال برمیگردن ...
-
Ainoor مطمئن نیستم اما به نظر همینطور منطقی تره
... برای همین قبل و بعد ننتوشتم برای قسمت دوم -
گزاره
- طی ورود trna حاوی اولین آمینواسید زنجیره به جایگاه p ریبوزوم به طورحتم جایگاه های دیگر خالی از نوعی مولکول تاخورده هستند :))
- در زنجیره انتقال الکترون موجود در غشایی از نوعی اندامک که حاوی فسفولیپید های بیشتری است ، طی ورود +H انرژی لازم برای تشکیل نوعی مولکول رایج در سلول فراهم میشود :))
-
گزاره
- طی ورود trna حاوی اولین آمینواسید زنجیره به جایگاه p ریبوزوم به طورحتم جایگاه های دیگر خالی از نوعی مولکول تاخورده هستند :))
- در زنجیره انتقال الکترون موجود در غشایی از نوعی اندامک که حاوی فسفولیپید های بیشتری است ، طی ورود +H انرژی لازم برای تشکیل نوعی مولکول رایج در سلول فراهم میشود :))
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
طی ورود trna حاوی اولین آمینواسید زنجیره به جایگاه p ریبوزوم به طورحتم جایگاه های دیگر خالی از نوعی مولکول تاخورده هستند :))
غلط
چون گفتین طی ورود اصن زیرواحد بزرگ ریبوزوم نیست که وارد جایگاه pبشه
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
در زنجیره انتقال الکترون موجود در غشایی از نوعی اندامک که حاوی فسفولیپید های بیشتری است ، طی ورود +H انرژی لازم برای تشکیل نوعی مولکول رایج در سلول فراهم میشود :))
درسته چه بخواد بین دوغشا میتوکندری وارد بشه چه وارد ماتریکس بشه انرژی فراهم میشه چون گلیکولیز رو داریم
️(ولی این گزاره رو شک دارم)