هر کی یه گزاره

-
سلام. اگر بگه:
هر مرحله ای از فرایند تشکیل ادرار که به کمک مویرگ های واقع در بین رگ های خونی از یک نوع انجام می شود.
میشه ترشح، بازجذب و تراوش؟
درون کپسول بومن و شبکه دور لوله ای غیر هنله ای؟ درسته؟ یعنی هر سه تا کاندید رو داره؟ -
Reza-H سلام یه سوال بپرسم چون گیج شدم بخاطر جوابایی داده شده به این سوال در کلیه چند نوع شبکه مویرگیی داریم؟
-
@Soniaaa
ممنون
نکته اینجاست که قلم چی فقط اون شبکه مویرگی کلافک رو گرفته و اون شبکه دیگه رو در نظر نگرفته و میگه فقط در این قسمت تراوش صورت میگیره. -
Rahman Aa
برداشت من از شکل کتاب این بود که یکی خود کلافکه. یکی بین دو سرخرگ در شبکه دور لوله ای غیر هنله. یکی هم بین سرخرگ و سیاهرگ که تو هنله است. -
@Soniaaa
ممنون
نکته اینجاست که قلم چی فقط اون شبکه مویرگی کلافک رو گرفته و اون شبکه دیگه رو در نظر نگرفته و میگه فقط در این قسمت تراوش صورت میگیره. -
Reza-H سلام یه سوال بپرسم چون گیج شدم بخاطر جوابایی داده شده به این سوال در کلیه چند نوع شبکه مویرگیی داریم؟
-
@Soniaaa
ممنون
نکته اینجاست که قلم چی فقط اون شبکه مویرگی کلافک رو گرفته و اون شبکه دیگه رو در نظر نگرفته و میگه فقط در این قسمت تراوش صورت میگیره.Reza-H
بله منم دیدم قلمچی در نظر نمیگیره ولی هم اشکان هاشمی هم اقای موقاری ب این موضوع اشاره کردن -
@Soniaaa این از نظر من اشتباه اینو خودم نمیگم تستا میگن و همچنین از نظر علمی هم این اشتباه(فک کنم) شبکه دوم در کل لوله هنله و دوره لوله ای ها هست که قسمت سیاهرگی آن در قسمت هنلس اون کلا جزو شبکه موییرگیی دوره لوله ای هست نمیشه به عنوان یک شبکه جدا در نظر گرفت
-
Reza-H چون منطقی هست اون خودش کلا جزو شبکه دوره لوله ای هست نمیتونی اونا جدا فرض کنی متن کتاب بخون چیمیگه
Rahman Aa
پس اگه اینطور باشه داری میگی تو یک شبکه مویرگی ممکنه سرخرگ دیده بشه ! -
Reza-H چون منطقی هست اون خودش کلا جزو شبکه دوره لوله ای هست نمیتونی اونا جدا فرض کنی متن کتاب بخون چیمیگه
-
@Soniaaa نه میگم اون خودش کلا یه شبکس رو هم یه شبکه در نظر گرفته میشه که سمت سرخرگی اون تمام وره لوله ایی ها و هنله رو فرا گرفته و سمت سیارهگی ان در سمت هنله هست (دقت کنید سوال شاید بشه براتون پس مواد در اون دور لوله ای چجور میاد تو سیاهرگ خب جواب این از طریق فضا بین یاخته ایی این کارو میکنه همونطور که اون لوله جمع کنند با این که هیچ شبکه ای اطرافش نیست ولی اونم مواد جذب و ترشح شده خودش رو از طریق فضا بین سولولی وارد مویرگ میکنه
-
@Soniaaa نه میگم اون خودش کلا یه شبکس رو هم یه شبکه در نظر گرفته میشه که سمت سرخرگی اون تمام وره لوله ایی ها و هنله رو فرا گرفته و سمت سیارهگی ان در سمت هنله هست (دقت کنید سوال شاید بشه براتون پس مواد در اون دور لوله ای چجور میاد تو سیاهرگ خب جواب این از طریق فضا بین یاخته ایی این کارو میکنه همونطور که اون لوله جمع کنند با این که هیچ شبکه ای اطرافش نیست ولی اونم مواد جذب و ترشح شده خودش رو از طریق فضا بین سولولی وارد مویرگ میکنه
-
-
@Soniaaa عا منظورت رو اینه ولی خب کلا اون یه شبکه درنظر گفتن آزمون دیگه ایی تا الان اینو درنظر گرفته آیا ؟قلمچیی نگرفته مابقیی چیی؟
Rahman Aa
اشکان در نظر گرفته
در واقع متن فقط راجب یکیش حرف نزده نگفته که نیس -
Rahman Aa خب پس وایسیم تو 26 خرداد آرش که انلاینه اونجا میپرسیم مطمعن ترشیم فعلا دست نگه داریم ولی سونیا منم با رضا و تو موافق بودم قبلا ولیی تستا اینو درنظر نگرفت دیگه گفتم برداشتم اشتباه بوده ولیی خب ایراد بزگریه حالا میپرسیم پیدا میکنیم جوابشو
-
Rahman Aa خب پس وایسیم تو 26 خرداد آرش که انلاینه اونجا میپرسیم مطمعن ترشیم فعلا دست نگه داریم ولی سونیا منم با رضا و تو موافق بودم قبلا ولیی تستا اینو درنظر نگرفت دیگه گفتم برداشتم اشتباه بوده ولیی خب ایراد بزگریه حالا میپرسیم پیدا میکنیم جوابشو