انتخاب رشته تجربی! نمیدونم بعد پرستاری چی بزنم =|
-
سلام
امسال کنکور دادم و میخوام انتخاب رشته کنم
رتبم حدود ۵۸۰۰ منطقه ۳ و زیرگروه یک هم حدود ۵۳۰۰ ئه
خودم علاقه مند به پرستاریم اما از اونجایی که دیگه نمیخوام پشت کنکور بمونم میخوام رشته های بیشتری بزنم. اطلاعات زیادی راجع به بقیه ی رشته ها ندارم و اومدم از شما کمک بگیرم.
نظرتون راجع به رشته هایی مثل علوم آزمایشگاهی یا دامپزشکی یا...چیه؟( کلا سایر رشته ها به جز اتاق عمل ، هوشبری و مامایی)
شما باشید چه رشته هایی انتخاب میکنید؟ -
-
سلام
خودم علاقه مند به پرستاریم اما از اونجایی که دیگه نمیخوام پشت کنکور بمونم میخوام رشته های بیشتری بزنم. اطلاعات زیادی راجع به بقیه ی رشته ها ندارم و اومدم از شما کمک بگیرم.
نظرتون راجع به رشته هایی مثل علوم آزمایشگاهی یا دامپزشکی یا...چیه؟( کلا سایر رشته ها به جز اتاق عمل ، هوشبری و مامایی)
شما باشید چه رشته هایی انتخاب میکنید؟@مریم-گنج-بخش من ک اصن سال بعد کنکور دارم ولی در هرحال از جراحی و پزشکی قانونی خوشم میاد ک فک کنم اصن جزو پزشکین خودشون پس هچی..
-
@مریم-گنج-بخش من ک اصن سال بعد کنکور دارم ولی در هرحال از جراحی و پزشکی قانونی خوشم میاد ک فک کنم اصن جزو پزشکین خودشون پس هچی..
Michael Vey
عجب -
سلام
شما باشید چه رشته هایی انتخاب میکنید؟@مریم-گنج-بخش سلام بستگی به علاقهتون داره
مثلا من بودم اصلا پرستاری رو انتخاب نمیکردم
برخلاف اینکه میگن بازار کار خوبی داره
ولی من تواناییشو در خودم نمیبینم
واسه همین راجع به رشته نظر نمیدم
هرچند شما با این رتبهتون احتمال زیاد شهرای خوب میتونید قبول بشید -
سلام
شما باشید چه رشته هایی انتخاب میکنید؟@مریم-گنج-بخش منم میخوام برم پرستاری
-
@مریم-گنج-بخش سلام بستگی به علاقهتون داره
مثلا من بودم اصلا پرستاری رو انتخاب نمیکردم
برخلاف اینکه میگن بازار کار خوبی داره
ولی من تواناییشو در خودم نمیبینم
واسه همین راجع به رشته نظر نمیدم
هرچند شما با این رتبهتون احتمال زیاد شهرای خوب میتونید قبول بشیدزهرا بنده خدا 2
بازم ممنون
خودم دوست دارم مشهد قبول شم. امیدم به افزایش ظرفیتاست -
@مریم-گنج-بخش منم میخوام برم پرستاری
Mohammad Lotfi 0
چه جالب
اولویتای بعدیتون چیه؟یا فقط پرستاری؟ -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
Mohammad Lotfi 0
چه جالب
اولویتای بعدیتون چیه؟یا فقط پرستاری؟@مریم-گنج-بخش چیزی نمیزنم اگه پرستاری نیاوردم میمونم پشت
-
@مریم-گنج-بخش چیزی نمیزنم اگه پرستاری نیاوردم میمونم پشت
Mohammad Lotfi 0
آهان -
سلام
@مریم-گنج-بخش سلام اولا تبریک میگم به چیزی که میخواستی تا حدودی رسیدی
دوما هوشبری و رادیولوژی و علوم آزمایشگاهی هم احتمالا بخوره به رتبه ت
همچنین دامپزشکی مخصوصا الان که مردم تمایل بیشتری به نگهداری حیوانات خانگی دارن@haniehno
سلام تشکر.
ممنون از راهنماییتون.هوشبری رو فکر نکنم بزنم اما رو اون سه تای دیگه حتما تحقیق میکنم. -
@haniehno
سلام تشکر.
ممنون از راهنماییتون.هوشبری رو فکر نکنم بزنم اما رو اون سه تای دیگه حتما تحقیق میکنم. -
@مریم-گنج-بخش سلام اولا تبریک میگم به چیزی که میخواستی تا حدودی رسیدی
دوما هوشبری و رادیولوژی و علوم آزمایشگاهی هم احتمالا بخوره به رتبه ت
همچنین دامپزشکی مخصوصا الان که مردم تمایل بیشتری به نگهداری حیوانات خانگی دارن@haniehno دامپزشکی به این قشنگی که خیلی از مردم تصور دارن نیس
برای بهترین تصور ازش میشه گف حیوان خانگی درمان کنی و از این چیزا
ولی باید بگم که دامپزشکی چیزی ورای این حرفاست
دامپزشک ها تو دامداری و پروش مرغ و خیلی جاهای کثیف دیگه کار میکنن که حتی خیلی از آقایون سمت این رشته نمیرن
یکی از دوستان ما کارش این بود خیلی سربسته میگم که بیشتر درآمدشون از کمک به لقاح بین گاو ها بود
که حتی الان دیگه کار نمیکنن خسته شدن بودن ازش
به این راحتی نیس دوست عزیز -
سلام
شما باشید چه رشته هایی انتخاب میکنید؟@مریم-گنج-بخش تو سایت قلمچی خیلی از رشته هارو توضیح داده خوب و کامل و جامع
پیشنهاد میکنم برین رشته هارو بخونین
اسم همه رو بنویسین و اونایی که دوست ندارین رو کاملا خط بزنین
ولی اونایی که مونده رو براساس علاقه تون اولویت بندی کنید -
سلام
شما باشید چه رشته هایی انتخاب میکنید؟@مریم-گنج-بخش
علوم آزمایشگاهی رو رو هوا قبولی بازار کارش خیلی از پرستاری و مامایی و اتاق عمل و... پایین تره ولی یه چیز خوبی داره اونم اینکه اگه ادامه بدی تا دکترا باید یه آزمون دیگه بدی و یه دوره بگذرونی بعد از اون دوره میتونی آزمایشگاه تاسیس کنی که در آمد خوبی داره در مورد بقیه رشته ها آی تی جی هم هست که با رتبه تو میسازه اگه به کامپیوتر و فناوری و ... علاقه داری میتونی فناوری اطلاعات رو هم انتخاب کنی تازه تو بیمارستان استخدام میشی بهتره برای اطمینان دانشگاه های آزاد پرستاری رو هم تو آخرای اولیویت هات قرار بدی قبل از اون علوم آزمایشگاهی رو بزار ببین راستی اگه از دندون خوشت میاد میتونی کمک دندون پزشکی انتخاب کنی با رتبت میسازه یه اسم خاصم داره که الان یادم نمیاد بزنی تو اینترنت بیشتر باهاش آشنا میشی اونم رشته ی خیلی خوبی هست بعد از اون رتبت به گفتار درمانی و شنوایی سنجی هم میخوره این رشته ها میتونن مطبم بزنن برای همین خیلی خوبه و درآمد خوبی هم داره
انشالله هر چی قسمتته همون میشه و به بهترین ها میرسی -
سلام
سلام
شما باشید چه رشته هایی انتخاب میکنید؟@مریم-گنج-بخش هر چی میرم میام باز یادم میافته یه چیزی مونده نگفتم
خوب تو میتونی آموزش ابتدایی هم انتخاب کنی فیزیوتراپی و رادیولوژی و میکروبیولوژی و اعضای مصنوعی هم هست ببین من هر چی بنویسم تمومی نداره رتبه خوبی داری که در واقع همهی پیرا پزشکی ها رو شامل میشه باید پیش یکی بری که شناخت خوبی رو رشته ها در آمداشون داره شاید مثلاً رشته پرستاری در آمد خوبی داشته باشه ولی شغلش خیلی سخته و مطبم نمیتونه بزنه رشته های دیگه ای هستن که فک کنم دیگه همه رو اسم بردم
اینا میتونن مطب بزنن و به جاهای خوبی برسن و در آمدشون حتی بهتر از پرستاری بشه و کارشونم راحتتره بهتره بگم بیشتر تحقیق کنی داره درباره ی یه عمر زندگی در کنار رشته ای که انتخاب میکنی تصمیم میگیری بهتره. با چشم و گوش باز انتخاب کنی
-
@haniehno دامپزشکی به این قشنگی که خیلی از مردم تصور دارن نیس
برای بهترین تصور ازش میشه گف حیوان خانگی درمان کنی و از این چیزا
ولی باید بگم که دامپزشکی چیزی ورای این حرفاست
دامپزشک ها تو دامداری و پروش مرغ و خیلی جاهای کثیف دیگه کار میکنن که حتی خیلی از آقایون سمت این رشته نمیرن
یکی از دوستان ما کارش این بود خیلی سربسته میگم که بیشتر درآمدشون از کمک به لقاح بین گاو ها بود
که حتی الان دیگه کار نمیکنن خسته شدن بودن ازش
به این راحتی نیس دوست عزیز@Zahra-Hamrang
خیلی ممنون از راهنماییتون -
@مریم-گنج-بخش هر چی میرم میام باز یادم میافته یه چیزی مونده نگفتم
خوب تو میتونی آموزش ابتدایی هم انتخاب کنی فیزیوتراپی و رادیولوژی و میکروبیولوژی و اعضای مصنوعی هم هست ببین من هر چی بنویسم تمومی نداره رتبه خوبی داری که در واقع همهی پیرا پزشکی ها رو شامل میشه باید پیش یکی بری که شناخت خوبی رو رشته ها در آمداشون داره شاید مثلاً رشته پرستاری در آمد خوبی داشته باشه ولی شغلش خیلی سخته و مطبم نمیتونه بزنه رشته های دیگه ای هستن که فک کنم دیگه همه رو اسم بردم
اینا میتونن مطب بزنن و به جاهای خوبی برسن و در آمدشون حتی بهتر از پرستاری بشه و کارشونم راحتتره بهتره بگم بیشتر تحقیق کنی داره درباره ی یه عمر زندگی در کنار رشته ای که انتخاب میکنی تصمیم میگیری بهتره. با چشم و گوش باز انتخاب کنی
D Oo
خیلی متشکرم بابت وقتی که گذاشتین
من فکر میکردم علوم آزمایشگاهی بازارکار نداره =| عجب