فیلتر شکن
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
یه فیلتر شکن ساده بدون نیاز به کارهای پیچیده برای ویندوز سراغ دارید؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
دانش-آموزان-آلاء@farzam-yousefi برای کروم هست.رو خود کروم نصب میشه
-
زن میت رو سرچ بزن برای کروم هست ... روی خود کروم میاد بالا با بالاترین و بهترین کیفیت ....
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
دانش-آموزان-آلاء@farzam-yousefi درود .
بنظرم وی پی ان نصب نکنین چون توی فایرفاکس و کروم و اپرا و ... یه قابلیت دارن میگن افزونه مرورگر و خیلی کاربردین و فقط کافیه مرورگرتون رو باز کنین ( متاسفانه من خودم هرچی تلاش کردم روی اپرا نتونستم افزونه ها رو ران کنم و فکرکنم بخاطر تجریم و فیلتر و ... هست ولی روی فایرفاکس و کروم جوابه ) و سرچ کنین دانلود افزونه فایرفاکس ، کروم ... ( اسم مرورگرتون )
فقط حواستون باشه کلا موقع دانلود افزونه ها دقت کنین که اون افزونه امن و مورد اعتماد باشه ( افزونه هایقابل اعتماد یه تیک ابی یا سبز یا یچیزی دارن که مشخصه تایید شدن توسط مرورگر .
برای فایرفاکس خودم اینو پیشنهاد میکنم : https://addons.mozilla.org/fa/firefox/addon/veepn-free-fast-security-vpn/?utm_source=addons.mozilla.org&utm_medium=referral&utm_content=search
و برای کروم اینو پیشنهاد میکنم: https://chrome.google.com/webstore/detail/stay-secure-with-cybergho/ffbkglfijbcbgblgflchnbphjdllaogb -
زن میت رو سرچ بزن برای کروم هست ... روی خود کروم میاد بالا با بالاترین و بهترین کیفیت ....
مجتبی ازاد زن میت خوبه ولی من که تست کردم قبلا روی مخابرات و شاتل جواب نمیداد
-
Psiphon فکر کنم نسخه برای ویندوز هم داره
-
محمد فواد من مخابرات دارم با بالاترین کیفیت میرم میبینم .. یوتیوب رو اصن مث ماست باز میکنه
-
محمد فواد من مخابرات دارم با بالاترین کیفیت میرم میبینم .. یوتیوب رو اصن مث ماست باز میکنه
-
محمد فواد جان داداش ویدئو یوتیوب 1080 یا 4K میبینم :|| ... من که خدایی راضیم
-
محمد فواد جان داداش ویدئو یوتیوب 1080 یا 4K میبینم :|| ... من که خدایی راضیم
مجتبی ازاد ما که توی 480 موندیم ://
-
مجتبی ازاد ما که توی 480 موندیم ://
محمد فواد داداش شما تب هایی که اون بالا باز میکنی زیاده :)))) اونا رو ببند به یوتیوبتم برسه
-
مجتبی ازاد در فیلتر شکن گفته است:
محمد فواد در فیلتر شکن گفته است:
Matin Mousavi 1 در فیلتر شکن گفته است:
خیلی ممنون از راهنماییتون
-
محمد فواد در فیلتر شکن گفته است:
Matin Mousavi 1 در فیلتر شکن گفته است:
خیلی ممنون از راهنماییتون