-
Arshia Yazdian
الان چی شد کوییز کسی تونست شرکت کنه؟؟؟نوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحسن کجلافی
اره روی لینک مورد نظرت بزن فایل ها رو دانلود کن -
محسن کجلافی
اره روی لینک مورد نظرت بزن فایل ها رو دانلود کنحسین دلشاد من میزنم ولی دانلود نمیشه
-
آیا کوییز های هفتگی تحلیل ویدیویی خواهند شد
-
M M.an این موضوع را از ویژه راه ابریشم و راه ابریشم پرو 1402 جابهجا کرد۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۴۶
-
M M.an این تاپیک را در ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۳۶ ارجاع داد
-
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همهههههه راه ابریشمی ها مخصوصا راه ابریشم پرویی ها که فردا وقتشه که کوئیز بدن و عملکردشونو هم خودشون بسنجن هم مشاور خفن ما.
بخاطر مشکلاتی مثل قطعی مکرر اینترنت ها ما آزمون رو به صورت PDF در اختیار شما قرار میدیم که همه بتونن راحت آزمون بدن؛ نکات و نحوه آزمون دادن هم مهندس اسماعیلی تو ویسی که واستون میزارم توضیح دادن.
آزمون رو با توجه به مدت زمانی که بالای هر دفترچه نوشته شده انجام بدید و در آخر از پاسخنامه ای که در انتهای فترچه هر آزمون وجود داره تعداد غلط و درست سوالات رو برای خودتون پیدا کنید.
بعد از اون حتی میتونید به پاسخنامه تشریحی آزمون مراجعه کنید و ببینید با خودتون چند چند بودید؟!
فایل " فرم تحلیل آزمون های هفتگی" هم داخل پروفایلتون تو قسمت "مشاوره راه ابریشم پرو" قرار گرفته که بعد از آزمون نتیجتون رو داخلش ثبت کنید و بریم سراغ مشاوره
جزئیات بیشتر هم داخل ویس مشاور گفته شده که حتما حتما حتمااااااا اون رو گوش بدیدریاضی تجربی - فارغ.pdf
ریاضی تجربی دانش آموز.pdf
ریاضی ریاضی دانش آموز.pdf
ریاضی ریاضی- فارغ.pdf
زیست -فارغ.pdf
زیست دانش آموز.pdf
شیمی دانش آموز.pdf
شیمی-فارغ.pdf
فیزیک تجربی - فارغ.pdf
فیزیک تجربی دانش آموز.pdf
فیزیک ریاضی- فارغ.pdf
فیزیک ریاضی دانش آموز.pdf
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-طلوعی
@مشاور-ابریشمنوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian سلام این هفته آزمون نبودش؟
-
Arshia Yazdian سلام این هفته آزمون نبودش؟
Amirreza Khademi در آزمون هفته اول آبان راه ابریشم پرو گفته است:
آزمون سه آ هست
تا 12 شب وقت دارین شرکت کنید -
آیا کوییز های هفتگی تحلیل ویدیویی خواهند شد
نوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحسن کجلافی نو
-
Amirreza Khademi در آزمون هفته اول آبان راه ابریشم پرو گفته است:
آزمون سه آ هست
تا 12 شب وقت دارین شرکت کنیدنوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S-A-L-V-A-D-O-R ازمون سه آ سری قبل هنوز برام فعاله
-
سلام من تا حالا موفق نشدم آزمون بدم میشه راهنمایی کنید
-
سلام من تا حالا موفق نشدم آزمون بدم میشه راهنمایی کنید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh Nor سلام وارد سه آ میشی بالا چپ نوشته ازمون های من اونو بزن
فردا مثلا کوییز هسته از 8 صبح به بعد فعال میشه نوشته شروع ازمون روش بزنی وارد ازمون میشی همین چیز دیگه ای نداره حواست به زمان هم باشه وارد صفحه ازمون بشی پایین چپ زمان هست یه شکل ساعته فک کنم بزن روش و مینویسه زمان رو برات -
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان کسی پی دی اف آزمون ۲۰ آبان رو داره ؟ برای من داخل سایت ارور میده