سلام.
1000027244.jpg
وقتی دو سر یک مقاومت توسط سیم بدون مقاومت به هم متصل بشه، بهش میگن اتصال کوتاه و کلا اون مقاومت حذف میشه. خب الان با این تعریف اینجا شما اتصال کوتاهی میبینید؟ پاسخنامه که مقاومت ۵ اهمی رو گفته ولی اصلا متوجه نمیشم چرا. یک راه تشخیص اتصال کوتاه که بهتر باشه درنظر دارید؟
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
دو گانگی در یگ سوال توسط سلاطین طلوعی و کازانیان
-
@Rahman-Atafat
خب پس منتظر باشید ان شا ا... خود اساتید جواب میدن بعد قطعی مشخص میشه دیگه.@Scientist-20 در دو گانگی در یگ سوال توسط سلاطین طلوعی و کازانیان گفته است:
درسته؟
نه باهم برابرن ... ببینید چیزی که فرستادم رو متوجه نشدید پس خودتون هم بنویسید بهتر متوجه میشید چون اینطوری توضیح دادن و رسوندن منظور واقعا سخته (از طریق فضا مجازی)
من اصلا حل سوال رو نفرستادم فقط داشتم اثبات میکردم اگر نیروی F2>F1 باشه دلیل بر این نیست که ساکن بمونه چون یکی به جسم ساکن وارد شده و یکی به جسم متحرک خب اصطکاک این دو جسم فرق داره یکی ایستایی هست یکی جنبشی ...
اون جایی که گفتم fk > mg فقط داشتم میگفتم چه نیرویی لازم هست که این جسم متوقف بشه چون برای توقف Fnet باید خلاف جهت حرکت بشه دیگه.
خودتون یک بار همین که نوشتم رو برای خودتون بنویسید اگر جایش به نظرتون ابهام داشت یا غلط بود بهم بگید تا ببینم ...
پس چیزی که من نوشتم حل سوال نیست فقط اثبات اینه که F2 میتونه بزرگ تر از F1 باشه و جسم حرکت کنه به شرط این که از "F کوچکتر باشه ...
-
Matin 2
یک سوال
جسم در حالت اول ساکن و در حالت دوم متحرک با سرعت ثابت هست
و در هر دو حالت چهار نیروی متوازن به جسم وارد میشه که دو تاش(وزن و اصطکاک) در هر دو حالت یکسانن.الان سوال من اینه که چطور میشه از حالت اول به حالت دوم رسید؟ ( بدون ریاضیات بگو)
چون اگه بخوای یک نیروی خالص وارد کنی به جسم اول، جسم شتاب میگیره.
اگه بخوای نیروی غیر خالص وارد کنی، جسم همچنان ساکنه.اگه میتونی همینطور نوشتاری توضیح مختصر بدی ممنونت میشم، وگرنه نیازی نیست به ریاضی وار نوشتن چون تو کَتَم نمیره
در ضمن یه سوال نوشتم تو یه تاپیک فیزیک
اونم وقت کردی یه نگا بنداز -
رک تر بخوام بگم منظورمو
بالاخره تو یا باید نیروی خالص وارد کنی یا نیروی غیر خالص
غیر این دو تا راه که راهی نیست؟ مثلا چیکار میخوای بکنی؟ نیرو یا خالصه یا غیر خالص دیگه حالت دیگه ای نداره که... و تو این دو حالت هم به جایی نمیرسیم -
@Scientist-20 من یه غلطی کردم این سوال پرسیدم
بیخیالش شیم سلاطین جواب میدن بلا خره
-
@Rahman-Atafat
دیگه اصلا شما مطرح نیستی این سوال به جایی نرسه باید بریم یقه طراح کنکورو بگیریم
سلاطین فکر کنم اگر تمایل به جواب دادن داشتن تا الان داده بودن... -
@Scientist-20 در دو گانگی در یگ سوال توسط سلاطین طلوعی و کازانیان گفته است:
اگه میتونی همینطور نوشتاری توضیح مختصر بدی ممنونت میشم، وگرنه نیازی نیست به ریاضی وار نوشتن چون تو کَتَم نمیره
خب من اصلا از ریاضیات خاصی استفاده نکردم این هایی که نوشتم برای نیرو ها بود.
الان سوال من اینه که چطور میشه از حالت اول به حالت دوم رسید؟ ( بدون ریاضیات بگو)
خب باید بهش نیرو خالص وارد بشه در غیر این صورت اصلا حرکت نمیکنه !!!
فرض کنید بهش نیرو خالص وارد شد و حرکت کرد ... حالا بعد این که این نیرو خالص بهش وارد شد و حرکت کرد نیرو F2 در سوال بهش طوری اثر کرده که برآیند نیرو ها 0 شده و حرکتش شده یکنواخت .... -
@Scientist-20
اگر جوابی دریافت نشد و پاسخ من هم قانع کننده نبود شاید در هفته آینده بتونم از استاد فیزیک بپرسم.
اساتید فیزیک دانشگاه رو که قبول دارید دیگه@Scientist-20 در دو گانگی در یگ سوال توسط سلاطین طلوعی و کازانیان گفته است:
در ضمن یه سوال نوشتم تو یه تاپیک فیزیک
اونم وقت کردی یه نگا بندازچشم تا عصر ...
-
@Scientist-20 میدونی گیر من کجاس من میگم جسمس که در آستانه حرکت باشد اون اف ما کمترین نیروی بوده که ما به جسم وارد کردیم تا جسم حرکت نکنه خوب اگر اگر جسم بخواد حرکت کنه اون وقت میزان اف که ما در حالت دوم به جسم دادیم قطعا باید کمتر یا مساوی اف قبلی باشه تا حرکت رخ دهد اگرم حرکت رخ بده چرا سرعت ثابت اگرم سرعت ثابت بخواد رخ بده به این نتیجه میرسیم که اف اول و دوم یکی بودن و باید ضرایب اصطکاکی هم یکی باشه که این جوری نیس طبق سوال پس این فرض که اف دو با یک برابر هست رد میشه اما حالت دوم اینه که جسم اول شتاب دار رفته بعد سرعت ثابت رفته اگرم این جور باشه اف دو کمتر از اف یک هست تا جسم بتونه حرکت کنه بیشتر که نمیشه باشه جسم حرکت نمیکنه مساویشم نمیشه باشه اگراین جورشه قبلا با فرض بالا رد کردمش پس مشکل اینجا چیه نمیدونم منم میگم که روش استاد کازرانین درسته ولی دوباره میبینم استاد طلوعی هم بد نمیگه که مثل ... موندیم تو گل
-
@Rahman-Atafat
ممنون ازت که این سوال رو گذاشتی
من اشتباهم رو فهمیدم کجاست
حل آقای طلوعی درسته...بنظرم بحث مختومه اس... -
حس بدیه وقتی فکر میکنی همه چیو بلدی یهو یکه میخوری
ولی خب...
حتی اینیشتین هم تو مناظره با بور خیلی وقتا کم میاورد... -
مرسی از وقتی که گذاشتی
حرفات رو الان فهمیدم یه نفر برام توضیح داد...اشتباهم رو متوجه شدم...خواهش میکنم ، موفق باشید.
-
@Rahman-Atafat در دو گانگی در یگ سوال توسط سلاطین طلوعی و کازانیان گفته است:
بچه ها یک سوال کاملا یکسان با دو جواب متفاوت من خودم با استاد کازرانیان موافقم وجالبه که استاد طلوعی یک سوال رو قبل همین سوال حل کردن که تو اون سوال یه چیزی گفتن که کاملا تو این سوال بلعکس شد شما نظری ندارین
سلام!
همونطور که میدونید، بین جسم ساکن و جسمی که با سرعت ثابت حرکت میکند، هیچ تفاوت بنیادی وجود ندارد، چون در هر دو حالت شتاب حرکت صفر است و نیروی محرک با نیروی مقاوم برابر است که در شکل اول کاملا توضیحات واضح و صحیح است. -
-
L liy2099 این تاپیک را در ارجاع داد
-
این سوال https://forum.alaatv.com/post/2894670 اینجا هم هستش که جواب دارم
https://forum.alaatv.com/post/2894882 -