مهارت های کوچیک جالب
-
بعضیا هم هستن میتونن زبونشونو بچرخونن
-
تایپ ده انگشتی بلدم
میتونم صداهای شخصیت های مختلف و در بیارم البته نه تقلید صدا فقط استعداد دوبلوری دارم همه هم بهم میگن برو دنبالش
میتونم با یه سری خوراکیای کوچیک یه غذای عجیب ولی خوشمزه درست کنم
و از همه مهم تر توانایی تموم کردن یه سریال ترکی توی ی هفته -
تایپ ده انگشتی بلدم
میتونم صداهای شخصیت های مختلف و در بیارم البته نه تقلید صدا فقط استعداد دوبلوری دارم همه هم بهم میگن برو دنبالش
و از همه مهم تر توانایی تموم کردن یه سریال ترکی توی ی هفتهTaranommm *دوستم ی سریال 9 فصله رو در عرض سه چهار روز تموم کرد.. سریالش 209 قسمت بود..
-
Taranommm *دوستم ی سریال 9 فصله رو در عرض سه چهار روز تموم کرد.. سریالش 209 قسمت بود..
Michael Vey این مهارتههههه
-
Taranommm *دوستم ی سریال 9 فصله رو در عرض سه چهار روز تموم کرد.. سریالش 209 قسمت بود..
Michael Vey
ایتز میییییی -
Michael Vey
ایتز مییییییHelorikaa فک کن تو ایام امتحانات
-
Helorikaa فک کن تو ایام امتحانات
Michael Vey
وای خدا نصیب دشمن نکنه -
سلام
حال احوالتون چطوره ؟
من در روز ، تایم هایی که تنهام مثل زمان پیاده روی و ظرف شستن و طراحی کردن و ...این جوری آواز میخونم یا صدای ساز در میارم (حالا هرچی که اسمش هست)
پ.ن : چیز خاصی هم نمیگم صرفا ریتم هایی که تو ذهنم شکل میگیره رو در میارم .bahar mohammadi 0
این یه استعداد میتونه باشه برای حیطه ی آهنگ سازی. حتما بعد از کنکور، به طور جدی پیگیرش شو
-
تایپ ده انگشتی بلدم
و از همه مهم تر توانایی تموم کردن یه سریال ترکی توی ی هفتهTaranommm در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
تایپ ده انگشتی بلدم
و از همه مهم تر توانایی تموم کردن یه سریال ترکی توی ی هفتهسریال ترکی رو خوب اومدی!
صداتو بفرست ببینم چطوری گویندگی و دوبله میکنی. اگه دوبله ای هم داری ویدیوشو بفرست. من خودم به صورت حرفه ای دنبالش کردم حتی برای انیمیشن شگفت انگیزان 2 که قرار بود توی چند تا پلتفرم پخش بشه دعوت به همکاری شدم و رفتم ولی بخاطر این کنکور لعنتی رهاش کردم
-
-
@0Farzam0 در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
تکنیک سه انگشتی
با این ماشین حساب بزرگااره اینم باید یاد بگیرم حتما
-
سلام
حال احوالتون چطوره ؟
من در روز ، تایم هایی که تنهام مثل زمان پیاده روی و ظرف شستن و طراحی کردن و ...این جوری آواز میخونم یا صدای ساز در میارم (حالا هرچی که اسمش هست)
پ.ن : چیز خاصی هم نمیگم صرفا ریتم هایی که تو ذهنم شکل میگیره رو در میارم .bahar mohammadi 0 قشنگ بود
-
زبون لوله کردن
-
bahar mohammadi 0 قشنگ بود
@Zahra-HD
مرسییی -
@Zahra-HD در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
@Ozan-hs در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
روبیک
خودم گفتم اینو
** روبیک ۲در ۲ و ماری(یه نوع روبیک) و ۳ در ۳ **
این اوریگامی بود ماری کیبوردم کرده با یدونه کاغذ چیزهای مختلف میتونم درست کنم -
چپ و راست دست بودن
Michael Vey چپ که هستم ولی باید روی راست خیلی بیشتر کار کنم
-
bahar mohammadi 0
این یه استعداد میتونه باشه برای حیطه ی آهنگ سازی. حتما بعد از کنکور، به طور جدی پیگیرش شو
@m-sina مرسی لطف داری
من دانشجوعم -
@Zahra-HD
حل کردن روبیک ۳ در ۳ و روبیک آینه ای ( همونی که رنگی یکیه ولی حجمی بهم میخوره )
بیت باکس ( کاملا خود آموز :>>>> )
تکون دادن گوش چپ ( بدون دخالت دست )
فقط ابرو چپ رو بالا بردن بدون کمک دست یا بدون اخم یا تعجب
ولی کلا یچیز جالب بگم من دست چپی نیستم ولی هر دلقک بازی که باشه با دست چپ یا کلا سمت چپ انجام میدم انجام میدممحمد فواد در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
@Zahra-HD
حل کردن روبیک ۳ در ۳ و روبیک آینه ای ( همونی که رنگی یکیه ولی حجمی بهم میخوره )عادی رو بلدم
بیت باکس ( کاملا خود آموز :>>>> )
یه حسی بهم میگه هیچ وقت توش موفق نمیشم
شاید چون حتی سوت هم نمیتونم بزنمتکون دادن گوش چپ ( بدون دخالت دست )
بلدم البته فکر کنم اینم ژنتیکیه
فقط ابرو چپ رو بالا بردن بدون کمک دست یا بدون اخم یا تعجب
اینم بلدم ولی اینم ژنتیکیه
ولی کلا یچیز جالب بگم من دست چپی نیستم ولی هر دلقک بازی که باشه با دست چپ یا کلا سمت چپ انجام میدم انجام میدم
-
این مهارت رو واقعاااا هر کسی نداره
تمیز غذا خوردن .
ینی وقتی سفره ی منو پهن میکنیم و غذا میخوریم با هم اتاقی هام ، طرفی که من نشستم تمیز تمیز بعد بقیه ی قسمت های سفره پر از غذا و روغنی
انگار بچه ی دو ساله اونجا غذا خورده .bahar mohammadi 0 در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
این مهارت رو واقعاااا هر کسی نداره
تمیز غذا خوردن .
ینی وقتی سفره ی منو پهن میکنیم و غذا میخوریم با هم اتاقی هام ، طرفی که من نشستم تمیز تمیز بعد بقیه ی قسمت های سفره پر از غذا و روغنی
انگار بچه ی دو ساله اونجا غذا خورده .
وای حالا اون به کنار این که قاشق رو هی به بشقاب بکوبن رو مخ تره -
حالا که بحث مهارت هاست
درآوردن لب ها به شکل ماهی
و بالا بردن یک ابرو بدون اینکه تغییری در اون یکی انجام بشه از سری استعدادهای منHelorikaa در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
حالا که بحث مهارت هاست
درآوردن لب ها به شکل ماهی
و بالا بردن یک ابرو بدون اینکه تغییری در اون یکی انجام بشه از سری استعدادهای منای کن دو دم ایزیلی