مهارت های کوچیک جالب
-
سلام بچه ها
چنتا مهارت کوچیک باحال که ذهنتون میاد بگین تو این تاپیک لطفا
چیز هایی که خیلیا بلدشون نیستن و اگه یادشون بگیری برا خودت و بقیه جالب و حیرت آور هستن( البته یکمی)
مثلا:
غذا خوردن با چاپستیک، یا روبیک درست کردن یا ده انگشتی تایپ کردن و خلاصه چیزایی مثل همین...
منتظر ایده هاتون هستم
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @Soniaaa Helorikaa @0Farzam0 Gharibe Gomnam Hamed.s Infinitie. A pouya hosein pour 0yasin.sh0 @Venus655 @Ozan-hs -
روبیک
۳در۳
ماری -
Zahra.HD سلام....
من تایپ ده انگشت بلدم -
تکنیک سه انگشتی
با این ماشین حساب بزرگا -
سلام
حال احوالتون چطوره ؟
من در روز ، تایم هایی که تنهام مثل زمان پیاده روی و ظرف شستن و طراحی کردن و ...این جوری آواز میخونم یا صدای ساز در میارم (حالا هرچی که اسمش هست)
پ.ن : چیز خاصی هم نمیگم صرفا ریتم هایی که تو ذهنم شکل میگیره رو در میارم . -
زبون لوله کردن
-
Zahra.HD برعکس نوشتن
-
بعضیا هم هستن میتونن انگشتشونو ی حالت خاصی دربیارن.. فق بند اول خم میشه بقیه صافن.. اوناهم باحالن من با کلی تمرین فق ی انگشتمو میتونم اونطوری کنم
-
Michael Vey
Magic -
چپ و راست دست بودن
-
بعضیا هم هستن میتونن زبونشونو بچرخونن
-
Michael Vey من ۳ تاشونو
-
محمد فوادreplied to Zahra.HD on ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط محمد فواد انجام شده
Zahra.HD
حل کردن روبیک ۳ در ۳ و روبیک آینه ای ( همونی که رنگی یکیه ولی حجمی بهم میخوره )
بیت باکس ( کاملا خود آموز :>>>> )
تکون دادن گوش چپ ( بدون دخالت دست )
فقط ابرو چپ رو بالا بردن بدون کمک دست یا بدون اخم یا تعجب
ولی کلا یچیز جالب بگم من دست چپی نیستم ولی هر دلقک بازی که باشه با دست چپ یا کلا سمت چپ انجام میدم انجام میدم -
Michael Vey من میتونم
-
این مهارت رو واقعاااا هر کسی نداره
تمیز غذا خوردن .
ینی وقتی سفره ی منو پهن میکنیم و غذا میخوریم با هم اتاقی هام ، طرفی که من نشستم تمیز تمیز بعد بقیه ی قسمت های سفره پر از غذا و روغنی
انگار بچه ی دو ساله اونجا غذا خورده . -
Michael Veyreplied to bahar mohammadi 0 on ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
bahar mohammadi 0 راسس میگییی دقیقا
-
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط bahar mohammadi 0 انجام شده
کاش من رو سفره ی گل گلیم حساس نبودم 🥲
هر یه دونه برنجی که روش میریزن دلم کباب میشه -
Michael Veyreplied to bahar mohammadi 0 on ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
bahar mohammadi 0 هققق:*>
-
Michael Vey
سلام
سعی کن دیگه انجامش ندی
منم اولا خیلی سعی کردم که انجام بدم. و شد. ولی بعد فهمیدم خوب نیست.
برای انگشت خوب نیست. ممکنه دیگه به حالت اول برنگرده. درباره انگشت چکشی ی سرچ تو نت بزن.
زیاد دربارش فکر نکردم.
فکر نکنم مهارت خیلی خاصی داشته باشم. -
Hhh Hh البت فک نکنم لزوما باید مهرت خودمون باشه هاا.. من ک همینجوری هرچی یادم اومد گفتم ن ایننکه خودم بلد باشمشون
5/59