سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
@پیشتاز;4576 said:
سلام .
ممنونم بابت راهنمایی .
بله عربی واقعا درس دادنشون عالی هست .و از صفر صفر درس میدن
ریاضی هم واقعا آقای شامیزاده سنگ تمام گذاشتن هم گسسته و ریاضی پایه رو از کلاس ایشون دارم استفاده میکنم . نمیدونم شاید من چون فاصله گرفتم با درس خوندن یکم دیرتر درس ها رو متوجه میشم باید چند بار گوش کنم . من هنوز حسابان و دیفرانسیل رو شروع نکردم نمیدونم میرسم یا نه !!!؟؟اگه وقت هدر ندي ميرسي
يا علي(ع)
-
ممنونم .مرسی .ان شالله .
برای همه پشت کنکوری ها دعا کنید .
ان شالله شما هم تو این راه موفق باشید .
با تشکر از وقتتون . -
@پیشتاز;4568 said:
سلام و وقت بخیر
من سال 82 پیش دانشگاهی رو تموم کردم کنکور 94 میخوام شرکت کنم
نمیدونم از کجا شروع کنم چکار کنم . هیچ آزمونی رو شرکت نکردم .ولی برنامه قلم چی و گزینه 2 رو گرفتم .چون از برنامه عقب هستم و پایه درسی ضعیفی دارم و همچنین چند سال فاصله افتاده خیلی سردر گم هستم . فیلم ها رو همه رو دانلود کردم متاسفانه هر مبحثی رو میخوام مخصوصا ریاضی باید یک پیش میاز قبلش بخونم اینطوری هی دارم عقب میمونم . ممنونم اگه راهنمایی بفرمایید .
با تشکر از زحمات شما عزیزانسلام بر شما . طاعات و عبادات قبول درگاه حق تعالی انشالله .
دوست خوبم حجم دروس مطالعاتیتون رو مشخص کنید و اون رو تقسیم بر زمان مدنظر خودتون برای اتمام کتب کنید ( مثلا شما 30فصل زیست را میخواید در 15 هفته تقسیم کنید ) تا سرعت مطالعاتیتون مشخص شود . شما با این کار برای خودتون برنامه هفته ای درست میکنید . سپس برنامه هفته ای رو به برنامه ریزی روزانه تبدیل کنید .
منابع و کتابهای کمک آموزشی متناسب با سطح علمی خودتون انتخاب کنید ( تقلید نکنید ) . ابتدا کتاب و کتب کمک آموزشی رو مورد مطالعه قرار بدید و در کنارش هم فقط از فیلم های آموزشی این سایت استفاده نمایید . -
با سلام و درود
طاعات و عبادات شما هم مورد قبول حق تعالی باشه
بابت راهنمایی از شما سپاسگزارم .
خدا قوت . -
سلام من پشت کنکوری هستم یعنی ئو سال پیش کنکور دادم الان میخوام رشته تجربی امتحان بدم رشتم ریاضی بوده ولی ریاضی و فیزیکم افتضاحه به زور قبول شدم شیمی هم من فرمول نویسیم ضعیفه و عمومی ها هم زبان و دینی بدک نیست ولی ادبیات و عربی بده یعنی ازایه ها غرابت معنایی ترجمه و من تو برنامه ریزی هم مشکل دارم و تست زنیم هم بده یعنی هیچوقت درصد بالای پنجاه نداشتم غلط زیاد میزنمم ممنون میشم کمکم کنید:63::63::63::63::63:
-
yasaman;4623 said:
سلام من پشت کنکوری هستم یعنی ئو سال پیش کنکور دادم الان میخوام رشته تجربی امتحان بدم رشتم ریاضی بوده ولی ریاضی و فیزیکم افتضاحه به زور قبول شدم شیمی هم من فرمول نویسیم ضعیفه و عمومی ها هم زبان و دینی بدک نیست ولی ادبیات و عربی بده یعنی ازایه ها غرابت معنایی ترجمه و من تو برنامه ریزی هم مشکل دارم و تست زنیم هم بده یعنی هیچوقت درصد بالای پنجاه نداشتم غلط زیاد میزنمم ممنون میشم کمکم کنید:63::63::63::63::63:
:| اولن که دوست عزیز این فکر منفیا رو از خودت دور کن ! یعنی چی بلد نیستی و افتضاحه؟ شما توی هر کاری با پشتکار و تلاش میتونی غوغا کنی و توی اون بهترین بشی ولی باید بخوای و تلاشتو بکنی ،
میدونی به ما یاد دادن ریاضیات رو فقط تمرین کنیم در حالی که اشتباهه وقتی ما معنی و مفهوم اون رو درک نکنیم نمیتونم تمرینش کنیم و اگه دقت کرده باشی تمرینم که میکنیم از رو جواب نگاه میکنیم و بعدشم میگیم اره یاد گرفتم !
توی ریاضیات اولن خوب معنی اون درس رو بفهم بعد برو سر حل مسئله مثلا حد ، اصلا حد چیه؟ برای چی مثلا به بی نهایت میره چرا به عدد ختم نمیشه؟ اینا رو اگه سوال کنی از خودت و جوابشو پیدا کنی بعدش تا یه سوال میبینی راحت میتونی حل کنی چون میدونی برای چی باید مثلا حد بی نهایت بگیری
پس شد اول معنی و مفهوم بعد حل مسئله و جوابشم سعی کن نگاه نکنی
شما شیمی رو فقط تو فرمول نویسی میبینی؟ اولا که واقعا سادست فرمول نویسی یعنی چیز خاصی نداره که توش گیر کردی ، اگه نفهمیدی برو توی نت اینور اونور بپرس و جوابتو بگیر ، اصلا بیخیال نشو اینقد گیر بده تا جوابتو گیر بیاری
دین و زندگی انصافا هیچی نداره ، فقط روی یه کلمات خاصی مانور میدن که باید خوب حواستو جمع کنی
در مورد عربی هم شما فقط لغت بگیر حداقل 50 درصد میتونی جواب بدی من خودم توی کنکور 50 درصد جواب دادم در صورتی که حتی یه قاعده هم بلد نبودم ولی کلمه بلد بودم
در مورد ادبیات لغاتشو که باید حفظ کنی البته اگه از روش تصویر سازی ذهنی بری جلو اینقده راحت یاد میگیری ، در مورد قرابت هم اون بیت رو که خوندی خودت برا خودت ترجمه کن ببین چی میفهمی از اون بیت بالای شصت درصد جواب نزدیک به معنی اون رو میگی خب بعد ببین کدوم بیت با اون هم معنیه و بقیه رو خط بزنهمیشه قبل خواب و بعد خواب از ضمیر ناخوداگاهت کمک بگیر ، یعنی چی مثلا شما میخوای بخوابی چشاتو بزار روی هم خودتو سر جلسه ببین قلم و پاکن اماده برگه ها رو میدن شما شروع میکنی به تست زدن و همینجوری میری جلو و جواب میدی سواالارو ، بعد میای بیرون میای خونتون میری برگه رو چک میکنی و تصور میکنی که سواالایی رو که زدی درست زدی و یه هورای بلند میکشی و به خودت افتخار میکنی
صبح هم قبل اینکه از خواب پا شی اینکارو میکنی ، اینجوری مغزت میپذیره که تو سواالا رو درست جواب دادی و اینو تکرار میکنی تا براش به عادت تبدیل شه !
تست زنی رو با زیاد تست زدن میتونی حل کنی ، موقع تست زدن فقط تمرکز کن رو سوال ببین چی ازت خواسته و راحت جواب میگیری البته در صورتی که درس رو خونده باشیموفق باشی
-
سلام
اقای سلیمانی من تویه یه سوال گیر کردم ، چرا درس بخونم؟ برای چی؟
خودم میگم پول در بیارم اما قانعم نمیکنه !
-
@lovesick;4656 said:
سلام
من اگه جای شما بودم و هدفم پول در اوردن بود هیچ وقت درس خوندنو انتخاب نمیکردم...
این همه راه برای پول دراوردن.... -
zeinab97;4657 said:
من اگه جای شما بودم و هدفم پول در اوردن بود هیچ وقت درس خوندنو انتخاب نمیکردم...
این همه راه برای پول دراوردن....اتفاقا با درس خوندن ميشه پول زياد وحلال با بركت كسب كرد، دنيا داره سمت اين ميره كه بايد تخصص داشته باشي و اگه داشته باشي درآمد زيادي داري
يا علي(ع)
-
zeinab97;4657 said:
این همه راه برای پول دراوردن....بعد شما دقیقا دنبال چی هستید ؟
آرمان های انسانی ؟ -
@alitak;4659 said:
بعد شما دقیقا دنبال چی هستید ؟
آرمان های انسانی ؟نه.منظورم این بود که راه های کوتاهتر و بی دردسر تری هم برای پول دراوردن وجود داره.خصوصن برای پسرا.باید 4 سال درس بخونن بعد 2 سال سربازی بعد تازه بخواد بره دنبال کار... دیگه 23-24 سالش شده.ولی اونی که از اول میره تو بازار کار تو این 6 سال دیگه پشت خودشو میبنده و خلاص البته اگه عرضه[عرزه،ارزه،حالا هرچی دیگه]داشته باشه....
-
sohrab;4658 said:
اتفاقا با درس خوندن ميشه پول زياد وحلال با بركت كسب كرد، دنيا داره سمت اين ميره كه بايد تخصص داشته باشي و اگه داشته باشي درآمد زيادي داري
يا علي(ع)
منظورم این بود که راه های کوتاهتر و بی دردسر تری هم برای پول دراوردن وجود داره.خصوصن برای پسرا.باید 4 سال درس بخونن بعد 2 سال سربازی بعد تازه بخواد بره دنبال کار... دیگه 23-24 سالش شده.ولی اونی که از اول میره تو بازار کار تو این 6 سال دیگه پشت خودشو میبنده و خلاص البته اگه عرضه[عرزه،ارزه،حالا هرچی دیگه]داشته باشه....
با درس خوندن میشه به پول رسید ولی یکم زمان بره،واسه اینکه زودتر به پول برسی به نظرم کار کردن بهتره تا درس خوندن...
البته همه اینا به شرطیه که طرف سرمایه و امکان کار رو داشته باشه اگر نداشته باشه که همون بهتر که درس بخونه... -
این پست پاک شده!
-
@lovesick;4656 said:
سلام
سلام مشاوره شما برای فرد بالایی خوب بود اما در عجبم از آدمی ...
انسان ها همیشه خوب صحبت میکنند اما در عمل هیچ اند ...
هدف از درس و دانش و علم رسیدن به فهم دقیق تر در مسایلی اخلاقی و مذهبی و گاها معیشتی هست . علم پل رسیدن به ذات اقدس خداوندی هست .
متاسفانه حرف های مذکور امروزه به حرف های ( کشکی ) بدیل شده و به قول بچه ها باید برای پول درس خوند اما من میگم برای کسب درآمد بدترین راه درس خوندن هست شما الان توی شغل آزاد موفقتر هستید .
درس بخونید تا خدمتی به مردم کنید و از این جهل امروزی آدمیزاد بیرون بیاد -
اصلا اوضاع بدی داریم (منظورم ما پسراس) باید هم درس بخوانیم که بعدها تو ی کار تخصص داشته باشیم. بعد باید پول هم در بیاریم که حداقل وقتی 25 سالمون شد توان ازدواج رو داشته باشیم.
حالا اگه پسری بچه پولدار! بود که به همش میتونه! برسه
اما اگه بچه پولدار نبود دو حالت داره : یکی درس! بخونه 4 سال وبعد ی کار خوب گیرش بیاد (که بستگی به دانشگاهی ک درس خوانده داره یا اینکه پارتی داشته باشه) بعد که کار گیرش اومد
حدودا 25 سالشه .بعد که یکم پول جمع کرد وشد 27 سالش ازدواج کنه وکم کم پیشرفت کنهحالت دوم اینکه بره تو بازار کار کم کم پول جمع کنه بعد که حدوداً شد 24 سالش اگه خواست ازدواج کنه وبعد پیشرفتش بستگی به کاری رفته توش داره.
-
@alisoleimani;4663 said:
سلام مشاوره شما برای فرد بالایی خوب بود اما در عجبم از آدمی ...
انسان ها همیشه خوب صحبت میکنند اما در عمل هیچ اند ...
هدف از درس و دانش و علم رسیدن به فهم دقیق تر در مسایلی اخلاقی و مذهبی و گاها معیشتی هست . علم پل رسیدن به ذات اقدس خداوندی هست .
متاسفانه حرف های مذکور امروزه به حرف های ( کشکی ) بدیل شده و به قول بچه ها باید برای پول درس خوند اما من میگم برای کسب درآمد بدترین راه درس خوندن هست شما الان توی شغل آزاد موفقتر هستید .
درس بخونید تا خدمتی به مردم کنید و از این جهل امروزی آدمیزاد بیرون بیادالان من حرف بدی نزدم که شما میگین فقط حرف میزنم و عمل هیچ
من یکی از هدفای درس خوندنم پوله هر ادمی دوس داره از درسی که خونده و از تخصصش پول دربیاره اشتباه میگم؟
من الانشم به همه تا جایی که بلد باشم و بدونم کمک میکنم بدون هیچ چشم داشتی چون دوس دارم بقیم در کنارم پیشرفت کنن اونام به هدفشون برسن
من میخوام درس بخونم در راستای هدفم هدفمم در راستای ارزشم و ارزشمم در راستای استعدادم و استعدادم هم در راستای حکمت خداوند اما نمیدونم چه رشته ای بخونم یا اصلا برای چی درس بخونم دنبال این چرایی ام این بده؟ من نمیم*ام روزهای زندگیمو در حسرت بگذرونم دوس دارم هر راستای هدفم برم جلو و به همه کمک کنم چون خیلیا میتونن زندگی راحتی داشته باشن میتونن به هر چه که میخوان برسن اما نمیدونن چه جوری منم میخوام به عنوان بنده خدا به همه کمک کنم الان توی این چرایی
موندم مشاوره میخوام متاسفانه تو ایران ما هر کی به جایی میرسه دیگه فقط حرف میزنه ولی کمک دیگران براش مهم نیست من از خیلیا کمک خواستم که برای من وقت نداشتن ولی برای دختر پسری که داره برای لیسانس میخونه وقت دارن و کمکشون میکنن و حتی گپ میزنن اونوقت ادعا دارن زندگی بقیه رو عوض کنن و مدارکشون رو به رخ ما میکشنمن در حد ی نیس
من در حدی نیستم بخوام مشاوره بدم اینم که جواب دوستان رو میدم چون خودم
گذروندم و نمیخوام اشتباهات منو انجام بدن کمکشون میکنم تا توی چاه نرن برای من حتی یه نفرم عمل کنه خیلیه چون بهتر میتونه به هدفش برسه
الانم از شما مشاوره خواستم چون میشناسمتون
خیلیم تا به حال باهاتون حرف زدم ولی خب انگار شما یادتون نیستببخشید طولانی شد موفق باشین -
آقای سلیمانی میشه یه لطفی کنید راجب مرور و جمعبندی بعد از عید و کارایی که باید بکنیم توضیح بدید؟ خیلی نگران دوران جمعبندی هستم
-
@lovesick;4670 said:
الان من حرف بدی نزدم که شما میگین فقط حرف میزنم و عمل هیچ
من یکی از هدفای درس خوندنم پوله هر ادمی دوس داره از درسی که خونده و از تخصصش پول دربیاره اشتباه میگم؟
من الانشم به همه تا جایی که بلد باشم و بدونم کمک میکنم بدون هیچ چشم داشتی چون دوس دارم بقیم در کنارم پیشرفت کنن اونام به هدفشون برسن
من میخوام درس بخونم در راستای هدفم هدفمم در راستای ارزشم و ارزشمم در راستای استعدادم و استعدادم هم در راستای حکمت خداوند اما نمیدونم چه رشته ای بخونم یا اصلا برای چی درس بخونم دنبال این چرایی ام این بده؟ من نمیم*ام روزهای زندگیمو در حسرت بگذرونم دوس دارم هر راستای هدفم برم جلو و به همه کمک کنم چون خیلیا میتونن زندگی راحتی داشته باشن میتونن به هر چه که میخوان برسن اما نمیدونن چه جوری منم میخوام به عنوان بنده خدا به همه کمک کنم الان توی این چرایی
موندم مشاوره میخوام متاسفانه تو ایران ما هر کی به جایی میرسه دیگه فقط حرف میزنه ولی کمک دیگران براش مهم نیست من از خیلیا کمک خواستم که برای من وقت نداشتن ولی برای دختر پسری که داره برای لیسانس میخونه وقت دارن و کمکشون میکنن و حتی گپ میزنن اونوقت ادعا دارن زندگی بقیه رو عوض کنن و مدارکشون رو به رخ ما میکشنمن در حد ی نیس
گذروندم و نمیخوام اشتباهات منو انجام بدن کمکشون میکنم تا توی چاه نرن برای من حتی یه نفرم عمل کنه خیلیه چون بهتر میتونه به هدفش برسه
خیلیم تا به حال باهاتون حرف زدم ولی خب انگار شما یادتون نیستببخشید طولانی شد موفق باشینفک نکنم اقای سلیمانی به این تندی که شما جواب دادید گفته باشن ها،برداشت من از صحبت ایشون فقط جواب سوال شما بود و الا میدونید که ایشون ادم تند برخوردی نیستن،دلخور نشید
این سوال شما برای خیلی از ادما حتی خود من هم پیش اومده،من اولش یه جور دیگه منظور شما رو متوجه شدم فک کنم جناب سلیمانی هم اینطور برداشت کردن،که هدف فقط پوله که واقعن هم چیزی که من اطرافم میبینم ادمایی که فقط دنبال علم و تحصیل بودن بغیر از تعداد معدودی شون خیلی پولدار نیستن....موفق باشید
یاعلی.التماس دعا -
بستگی به خوندنتون داره دوست عزیز با هر لحنی یه معنی میده....
-
@lovesick;4670 said:
الان من حرف بدی نزدم که شما میگین فقط حرف میزنم و عمل هیچ
خیلیم تا به حال باهاتون حرف زدم ولی خب انگار شما یادتون نیستببخشید طولانی شد موفق باشینسلام . متاسفانه شما منظور صحبت های من رو به خوبی متجوه نشدید.
کمی تند نرفتید ؟؟؟؟
من بطور کلی از آدمیزاد صحبت کردم. در هر صورت بنده معذرت میخوام ولیکن در کل هدف باید متناسب با 3 شرط استعداد ، جامعه و علاقه باشه .
1استعداد : امری ذاتی بوده و از کودکی تا پیری با شما هست . مثلا : استعداد گردو ، گردو شدن و استعداد سیب ، سیب شدن هست .یا استعداد کودکی در نقاشی و دیگری خوشنویسی هست و شاید استعداد فردی در علم و دانش . پس چه بهتر که در مرحله ی اول به استعدادمون توجه کنیم.
2 ) جامعه : گاهی ما دنبال استعداد خودمون میریم اما غافل از جامعه هستیم . آقای x بهترین نوازنده تار و تنبک هست اما کسی احترام زیادی برای ایشون قایل نیست اما آقای y دکتر هست و شاید در کارش هم موفق نیست اما مردم برای ایشون احترام قایل هستند پس باید به جامعه هم توجه کنید .
اگر در دو مرحله بالا دچار لغزش و خطا بشیم محکوم به شکست هستیم .
3 علاقه : که خیلی از مشاورین و روانشاسها بخصوص مشاورین مدارس، علاقه که امری اکتسابی هست رو با استعداد اشتباه میگیرند . بر فرض مثال شما به پزشکی علاقه ندارید اما استعداد نهفته اش رو دارید بعد از رفتن به رشته پزشکی و دیدن احترام دیگران و امکانات آموزشی این رشته کم کم به این رشته علاقه پیدا میکنید .
برای تعیین هدف سه شرط بالا الزامی هست .
41/263