خوابم نمیایه
-
@Fateme-goli
ویس بده
استغفرالله من شماره نامحرم توی گوشیم نگه نمی دارم -
دو تا تکنیک هست برای خیلیا جواب داده
۱) بخواهید که بیدار بمانید
قصد پارادوکسیکال، یعنی تلقین به خود برای بیدار ماندنتکنیک دوم هم زود خوابیدن به روش نظامی هست
میگن با این تکنیک طی ۱۲۰ ثانیه خوابتون میبره
که داخل کوگل بزنی هست فقط سایتی و انتخاب کن که بیانش ساده باشهموفق باشی
-
Kourosh Mousavi در خوابم نمیایه
گفته است:
با هر یک از کمک های شما یک میمون دریایی نجات پیدا می کند️
منم این مشکل رو داشتم قبلا
و مدرسه مون یه مشاور اومد و یه راهکاری داد که برا من خیلی جواب میده همیشه
ایشون گفتن که وقتی میخوای بخوابی ذهنت دقیقا مثل یه گربه ی شیطونه که هی دنبال توپ کاموا میدوه یعنی هی ذهنت فکر میکنه و از این فکر به اون فکر میپره و نمیزاره بخوابی
اینجا باید یه کاری کنی که این گربه آروم بشه و به مغزت اجازه بده که به خواب بری
من خودم قبلا یه روش داشتم:
سوره اخلاص رو تو ذهنم مینوشتم. تا وقتی که خوابم ببره حالا این که غلط املایی داشته باشی مهم نیستاو نکته این که با انگشتت روی هوا ننویس .چشمات رو ببند و تو ذهنت بنویسش
و راهی که مشاور گف:
گف از عدد ۱۰۰ تا عدد ۱ ۳تا۳تا بشمر بیا پایین
این اوایل خیلی سخته و هی ذهنت میره سراع چیزای دیگه ولی بعد یه مدت تمرین کردن به ۳۰ یا ۴۰که برسی خوابت میبره و واقعا هم برای من مثل یه قرص خواب عمل میکنه.
معمولا هم عدد رو توی ذهنم مینویسم یا با عدد هاش بازی میکنم مثلا دهگانش عدد به فارسی و یکان به انگلیسی
اینطوری ذهن بیشتر روی اون اعداد تمرکز میکنه و کمتر سراغ فکرای چرت و پرت دیگه میره@Zahra-HD چه راهکار جالبی
مشتاق شدم امتحانش کنم با اینکه مشکل خوابیدن ندارم
-
Kourosh Mousavi در خوابم نمیایه
گفته است:
با هر یک از کمک های شما یک میمون دریایی نجات پیدا می کند️
منم این مشکل رو داشتم قبلا
و مدرسه مون یه مشاور اومد و یه راهکاری داد که برا من خیلی جواب میده همیشه
ایشون گفتن که وقتی میخوای بخوابی ذهنت دقیقا مثل یه گربه ی شیطونه که هی دنبال توپ کاموا میدوه یعنی هی ذهنت فکر میکنه و از این فکر به اون فکر میپره و نمیزاره بخوابی
اینجا باید یه کاری کنی که این گربه آروم بشه و به مغزت اجازه بده که به خواب بری
من خودم قبلا یه روش داشتم:
سوره اخلاص رو تو ذهنم مینوشتم. تا وقتی که خوابم ببره حالا این که غلط املایی داشته باشی مهم نیستاو نکته این که با انگشتت روی هوا ننویس .چشمات رو ببند و تو ذهنت بنویسش
و راهی که مشاور گف:
گف از عدد ۱۰۰ تا عدد ۱ ۳تا۳تا بشمر بیا پایین
این اوایل خیلی سخته و هی ذهنت میره سراع چیزای دیگه ولی بعد یه مدت تمرین کردن به ۳۰ یا ۴۰که برسی خوابت میبره و واقعا هم برای من مثل یه قرص خواب عمل میکنه.
معمولا هم عدد رو توی ذهنم مینویسم یا با عدد هاش بازی میکنم مثلا دهگانش عدد به فارسی و یکان به انگلیسی
اینطوری ذهن بیشتر روی اون اعداد تمرکز میکنه و کمتر سراغ فکرای چرت و پرت دیگه میره@Zahra-HD
-
@Zahra-HD
Kourosh Mousavi بعلی
وی پیشنهاد های گلابی نمیدهد
وی را دست کم نگیر -
@Zahra-HD چه راهکار جالبی
مشتاق شدم امتحانش کنم با اینکه مشکل خوابیدن ندارم
مهسا استوار به شدت جواب میده