یک سوال
-
سلام بچه ها
حالتون چطوره؟
امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشید
امروز داخل یه جمعی بودم که بحث سر این بود که در آینده میخواید چه شغلی داشته باشید؟
یکی از بچه ها از اون یکی پرسید که میخوای پزشک بشی؟ اون یکی جواب داد:عمرا!
پرسید چرا؟ گفتش که کم کمش لازمه که 12 سال درس بخونی تا یه پزشک خوب بشی
تو این دوازده سال تو میشه 30 سالت!
خب تو بجای این همه خوندن میتونستی کلی مسافرتا بری ک نرفتی و...
گفتش که چرا باید 12 سال بخونی که تو از چند سال دیگه خودتم خبر نداری؟ شاید یه اتفاق افتاد.بعد چند وقت پیش هم مامان همین دختره جوری حرف میزد ک انگار پول مهم تر از سواد هست و بهتره و اینا.
من الان اینا رو درک نمیکنم!
خب آدم میتونه در کنار درس خوندن داخل هر رشته ای که باشه، مسافرت هم بره و کلاس هایی که علاقه داره رو شرکت کنه.نمیدونم من اینجوری از حرفشون برداشت کردم که فقط باید دنبال خوش گذرونی باشیو اینا، مثلا از راه مسافرت
انسان با سوادی باشی با یک درآمد بسیار راضی کننده بهتره یا یک آدم بی سواد که پر ادعا هست با درآمد 2 برابر؟
ممنون میشم شماها هم نظرتون رو بگید.
-
ادما با توجه ب ارزش هاشون شغل ایندشون رو انتخاب میکنن البته بعضا ک نه ولی اکثرا شغل تو ایران ب ادما تحمیل میشه چون شرایط اقتصادی خوب نیس و طرف برای رسیدن ب درامد خب راضیه هر شغلی ک از راه حلال پول در بیاره و در دسترس باشه رو بره و ناز نکنه
اغلب حالا این حرفا برا اینه ک خودشون نمیتونن مثلا بیان درس بخون برا همین میگن خودمون نخواستیم حالا اینش ب کنار داشتم میگفتم
مثلا یکی براش پول مهمه یکی پول و تحصیلات با هم مهمه یکی صرفا علاقه براش مهمه یکیم پرستیژ اجتماعی وووو
طبق همینا وارد یچیزی میشه و درس میخونه
اینک میگه مگه دیوونم پزشک بشم نظر شخصیه اونه و محترمه
خب توهم میگی مگ دیوونم مثلا ارایشگر بشم صب تا شب سر پا
یعنی این ی نوع سلیقس
ادما نگاه میکنن تو نظرشون براشون چی ب چی میچربه و راهیو انتخاب میکنن ک مناسبشونه -
ادما با توجه ب ارزش هاشون شغل ایندشون رو انتخاب میکنن البته بعضا ک نه ولی اکثرا شغل تو ایران ب ادما تحمیل میشه چون شرایط اقتصادی خوب نیس و طرف برای رسیدن ب درامد خب راضیه هر شغلی ک از راه حلال پول در بیاره و در دسترس باشه رو بره و ناز نکنه
اغلب حالا این حرفا برا اینه ک خودشون نمیتونن مثلا بیان درس بخون برا همین میگن خودمون نخواستیم حالا اینش ب کنار داشتم میگفتم
مثلا یکی براش پول مهمه یکی پول و تحصیلات با هم مهمه یکی صرفا علاقه براش مهمه یکیم پرستیژ اجتماعی وووو
طبق همینا وارد یچیزی میشه و درس میخونه
اینک میگه مگه دیوونم پزشک بشم نظر شخصیه اونه و محترمه
خب توهم میگی مگ دیوونم مثلا ارایشگر بشم صب تا شب سر پا
یعنی این ی نوع سلیقس
ادما نگاه میکنن تو نظرشون براشون چی ب چی میچربه و راهیو انتخاب میکنن ک مناسبشونه@Soniaaa صحیح
-
بهترین شغل در این لحظه آتیش زدن زیست بعدش سولفوریک اسید ریختن رو فیزیک شیمی و یه ماچ کردن ریاضی
بهترین کار دنیا #حق در بی نهایت
Rahman Aa
امتحان کدومش داری؟
-
Rahman Aa
امتحان کدومش داری؟
I_Fatemeh_l
پشت کنکوره امتحان نداره -
Rahman Aa
امتحان کدومش داری؟
I_Fatemeh_l همش
-
I_Fatemeh_l
پشت کنکوره امتحان نداره@Soniaaa آها
-
I_Fatemeh_l همش
Rahman Aa انشالله موفق باشی
-
Rahman Aa
امتحان کدومش داری؟
I_Fatemeh_l اصن سی کو با همشو تش زد
-
Rahman Aa انشالله موفق باشی
I_Fatemeh_l خواهش ادیرام (خواهش میکنم فوش نیست بخدا)
-
-
Rahman Aa
منم فهمیدم
از بس شیرازی شنیدم توی انجمن کم کم دارم یاد می گیرم -
Rahman Aa بسیار حق
-
I_Fatemeh_l خواهش ادیرام (خواهش میکنم فوش نیست بخدا)
Rahman Aa ادیرام رو نمیفهمم معنیش
-
Rahman Aa من ک نفهمیدم
-
Rahman Aa ادیرام رو نمیفهمم معنیش
I_Fatemeh_l واژه تورکیی شیرازی نی
-
کم اورده:)
-
[audio/2LM1_wiI5Ee8S85ICl2rHK-7.m4a]
-
I_Fatemeh_l واژه تورکیی شیرازی نی