NEWS
-
🪓 ¦ 7 سال پیش در چنین روزی اپیزود شاهکار و نفس گیر قسمت اول از فصل هفتم سریال واکینگ دد با عنوانِ
The Day Will Come When You Won't Be
از شبکه AMC منتشر شد!این قسمت جزو یکی از پربیننده ترین اپیزود های تاریخ شبکه های کابلی آمریکا با 17.03 میلیون بیننده میباشد!
-
9 سال پیش در چنینروزی
شاهکاری بنام"Interstellar"
به کارگردانی سلطانکریستوفر نولان
اکران شد!️
-
امروز ۲۱ آبان ، ۱۲ نوامبر، آقای رایان گاسلینگ، بازیگر محبوب و دوست داشتنی 43 ساله شد
️
یه ادیت قشنگ از ایشون=))))))))
تولدش مبارک =)))))))))
-
امروز ۲۱ آبان ، ۱۲ نوامبر، آقای رایان گاسلینگ، بازیگر محبوب و دوست داشتنی 43 ساله شد
️
تولدش مبارک =)))))))))
️
تولدش مبارک =)))))))))
بهترین فیلم های گاسلینگ :
-La La Land
-Barbie
-Blue Valentine
-Lars and the Real Girl
-The Notebook
-Drive
-The Nice Guys -
تو بچه ها از اونجایی که مهره های گردنی کامل شکل نگرفته بین اپی گلوت و کام نرم(دیواره ی بدون استخوان بین کف بینی و سقف دهان) فاصله ی کافی وجود نداره و عملا اپی گلوت به کام نرم میچسبه موقع تنفس عادی.
حالا خب که چی؟!
یه اتفاق خیلی خوب و کاربردی برا نوزاد هست این قضیه
اینطوری که چون در نوزاد حفره ی دهانی کوچک و زبان بزرگه وقتی بخواد عمل خوردن شیر براش سخته. ولی با این دیواره ای که پشت دهان ایجاد میشه نوزاد میتونه کمی شیر رو بمکه و توی دهانش جمع کنه و بعد عمل بلع(با پایین رفتن اپی گلوت و بسته شدن نای) انجام بشه.
گوگوری مگوری🥰 -
دیدار النصر و اینتر میامی در فوریه 2024 در ریاض برگزار خواهد شد
@ABR_DJ
منتظر آخرین رویارویی رونالدو و مسی نباشید!
در حالی که گفته میشد تیمهای النصر، الهلال و اینتر میامی قرار است در تورنومنتی دوستانه تحت عنوان جام فصلی ریاض به مصاف هم بروند اما اکنون این باشگاه آمریکایی در بیانیهای این موضوع را تکذیب کرده است.
بنابراین آخرین رویارویی کریستیانو رونالدو و لیونل مسی همچنان مربوط به بازی دوستانه پاری سن ژرمن و النصر عربستان میشود و قرار نیست دوباره و برای آخرینبار، این دو فوقستاره را مقابل یکدیگر ببینیم.
=////
-
مساحت اپی تلیوم بویایی(نوعی بافت پوششی که وظیفه ی دریافت مولکول های بویایی و تبدیل اونا به پیام عصبی رو داره تا به مغز بفرسته و ما اون بو رو درک کنیم) در انسان ۱۰ سانتی متر مربع هست.
و در سگ ۱۰۰سانتی متر مربع یا در بعضی گونه ها حتی به ۱۵۰ سلامتی متر مربع نیز میرسد.
چیزی حدود ۱۰الی ۱۵ برابر انسان.
حالا فهمیدین چرا بویایی سگ ها اینقد قویه؟:) -
مدس میکلسن
راجع به اینکه چرا اکثرا نقشهای منفی بازی میکنه گفته:“این از خوششانسی من بوده که تو جهان های مختلف ویلنهای مختلفی رو بازی منفی کردم. تفاوت زیادی بین مارول و جیمز باند وجود داره…. ولی خوب من هیچوقت زیاد بهش فکر نمی کنم. ما تو دانمارک، ادمهارو به خوب و بد تقسیم نمیکنیم و این پیچیدگی افراده که باعث دیده شدنشون میشه”
پ.ن: ایشون دانمارکی هستن=)
-
مدس میکلسن
راجع به اینکه چرا اکثرا نقشهای منفی بازی میکنه گفته:“این از خوششانسی من بوده که تو جهان های مختلف ویلنهای مختلفی رو بازی منفی کردم. تفاوت زیادی بین مارول و جیمز باند وجود داره…. ولی خوب من هیچوقت زیاد بهش فکر نمی کنم. ما تو دانمارک، ادمهارو به خوب و بد تقسیم نمیکنیم و این پیچیدگی افراده که باعث دیده شدنشون میشه”
مدس میکلسن
همچنین جناب آقای
مدس میکلسن
میگه علت اینکه من توی فیلمها اکثرا نقش منفی دارم لهجه دانمارکی بامزه منه =))))