تولد رفیق عزیز همه:)
-
officer k سلام علی ممنونم ازت خیلی کادوی خوبی بود
ولی صداشو که شنیدم یاد نجم الدین شریعتی افتادم
امیدوارم که همیشه دنیا به کامت باشه و غم دنیا به
.
-
به به
بهه بهه ^_^ببین تولد کیه
یکی از رکن های انجمن که اصن وقتی نباشه انگار یه چیزی اینجا کمه
تولدت مبارک رفیق
و امیدوارم 145 سال و 6 ماه و دو روز سالم و سلامت در کنار خانواده زندگی کنی
امیدوارم حال دلت همیشه عالی بمونه و وقتی وارد سال بعدی از عمرت شدی این سال از زندگیت رو نقطه عطفی بدونی برای خودت@0Farzam0 سلام فرزام جان ممنون ازت
واقعا فکر نمیکردم انقدر مهم باشم اینجا و همه برای تبریک گفتن تولدم سر و دست بشکونن(خودشیفته هم خودتی)
امیدوارم که امسال برا تو هم بهترین سال باشه و حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و از همین الان دادم همیار شدنت توی اینجا رو میبینم و میدونم قراره بعدا تو تدریس فیزیک از همه معلمای ایران بزنی جلو
حالا میایی میگی فیزیک درس مورد علاقهم نیست -
مبارک باشه
-
@ma-a سلام بر مهشید خانوم (رئیس اتحادیه آهنگ های نوستالژی انجمن)
ممنون ازت امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و یکم از خونه دل بکنی و هوا هم تو رو میبینه تعجب کنه و همیشه خوب باشه
واقعا من تو رو دیدم، نسبت به آدمای با سیاست نظرم برگشت و امیدوارم در راهی که پا گذاشتی موفق بشی و کم نیاری (اینو فقط خودت میگیری)@ABR_DJ واووووو چه باشکوه نوشتییی
مرسییی
چشم تلاشمو میکنم🦥
-
I_Fatemeh_l سلامت باشی
تو نوار جستجوی گوگل من:در جواب خواهش میکنم چی باید بگم؟@ABR_DJ باید بگی خواهش نکن
-
moBn سلام بهترین متنی میشد که نوشتی و اصلا انتظار اینو نداشتم من اصلا فکر نمیکردم کسی با آهنگایی که مینویسم حال کنه و اینطوری که احساستو بیان کردی خیلی بهم چسبید و بذار اصلا بهت بگم آهنگ نوشتنم از کجا شروع شد
افتادم تو یه راه اشتباهی و شروع کردم تو یه دفتر درد و دل نوشتن و اونموقع یه گوشی نوکیا داشتم که از خودش حافظه نداشت و یه مموری ۲ گیگ انداخته بودم روش و تعداد آهنگام به ۱۵۰ تا نمیرسید
سال ۹۹ که این گوشی الانی که دستمه رو خریدم و با بردیا آشنا شدم و خب بعد اومدم اینجا
چند وقت تودلی نرفتم
حس میکردم منظورش اینه که هر چی تودلته بریز بیرون یعنی فقط بیایی غر بزنی و از گرونی و مشکلات بگی و بعد که اومدم تودلی و همزمان شروع کردم آهنگای بردیا رو شنیدن و کشفش کردم و خب یه احساسی ازش میگرفتم که نمیتونستم بذارم تو دلم بمونه برا همین شروع کردم نوشتم آهنگاش اینجا و بعد هم سوءتفاهم هایی که ایجاد شد و این چیزا ادامه داشت و سعی میکردم کمتر آهنگ های که به ظاهر جنجالی هستند بنویسم که کمتر سوتفاهم ایجاد بشه
این روند ادامه داشت تا نام کاربریمو عوض کردم گذاشتم ABR_DJ به پیشنهاد خانم حسن زاده و اون مشکلی که عذابم میداد باعث میشد تا نصف شب بیدار باشم و آهنگ بنویسم و خب کسی کارم نداشته باشه و خب همه فکر میکردن من مثلا دارم به وظیفهم عمل میکنم و خب بد هم نبود که همچین فکری کنن چون دستم برای نوشتن آهنگایی که احساسمو بیان میکردن بازتر بود
.
الان هم که توی این نقطه وایسادم جوریم که درست حسابی نمیتونم با حرف توی تودلی احساسم نسبت به اتفاقات مختلف رو بیان کنم و حتما باید متن آهنگ بنویسم
.
ممنون ازت بخاطر حرفایی که زدی
حق باتوعه اون سنگریزه ها هم تا یه جایی آدمو عذاب میدن و از یه جا به بعد همدم و همراه آدم میشن و توی این راه آدم باید دنبال خوشحالی های کوچیک و لحظه ای باشه و بتونه در لحظه زندگی کنه تا یه آیندهی خوب در انتظارمون باشه
امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی
.
تو هم تقریبا تونستی دید منو نسبت به رپ عوض کنی و خیلی بیشتر به میکس های رپی علاقه دارم تا آهنگ اصلی و این یکی از دلیلهایی هست که دوست دارم دیجی بشم -
@ABR_DJ کارت درسته
منم یه نوکیا داشتم ولی کلا شش تا اهنگ داشتهمونارو ولی کلی گوش میدادم
عزیزی🫂 -
@ABR_DJ باید بگی خواهش نکن
I_Fatemeh_l خب خواهش نکن
انگار کلت گذاشتم رو سرت میگم خواهش کن -
I_Fatemeh_l خب خواهش نکن
انگار کلت گذاشتم رو سرت میگم خواهش کن@ABR_DJ نه بزار خواهش کنم،تیر خیداااا
-
@M-Tina
سلام×(متینا خانوم،تیناخانوم،نرگس خانوم)
ممنون ازتون
امیدوارم که شما هم همیشه حال دلتون خوب باشه و بهترین استفاده رو از وقتتون ببرید -
@ABR_DJ نه بزار خواهش کنم،تیر خیداااا
I_Fatemeh_l نه تو رو خدا عمه فاطمه(به زبون دختر و پسر داداشت) خواهش نکن
-
I_Fatemeh_l نه تو رو خدا عمه فاطمه(به زبون دختر و پسر داداشت) خواهش نکن
@ABR_DJ
دیگه من خواهش کردم -
Ainoor
سلام فاطمه خانوم (نائب رییس اتحادیه لایکر های اعظم انجمن)
ممنون از آرزوهای خوبتون
امیدوارم که همیشه حال دل شما هم خوب باشه و تندرست و شاد و موفق و خلاصه که بهترین ها براتون رقم بخوره@ABR_DJ در تولد رفیق عزیز همه:)
گفته است:
Ainoor
نائب رییس اتحادیه لایکر های اعظم انجمنواو
ممنون از آرزوهای خوبتون
امیدوارم که همیشه حال دل شما هم خوب باشه و تندرست و شاد و موفق و خلاصه که بهترین ها براتون رقم بخورهممنون از شما
*همه حرفام بخودم برگشت -
@ABR_DJ در تولد رفیق عزیز همه:)
گفته است:
Ainoor
نائب رییس اتحادیه لایکر های اعظم انجمنواو
ممنون از آرزوهای خوبتون
امیدوارم که همیشه حال دل شما هم خوب باشه و تندرست و شاد و موفق و خلاصه که بهترین ها براتون رقم بخورهممنون از شما
*همه حرفام بخودم برگشت