تولد رفیق عزیز همه:)
-
@دختر-بهار
سلام ممنون بابت تگ️
@ABR_DJ
تولدتون مبارک
امیدوارم همیشه شاد و سلامت و موفق باشید️
-
Hhh Hh سلام زهرا خانوم(رئیس اتحادیه لایکرهای اعظم انجمن)
امیدوارم حال دل شما هم همیشه خوب باشه و شاد و تندرست باشید -
@دختر-بهار
مرسی از دعوت
________«
سلام@ABR_DJ
تولدت رو از ته دل تبریک میگم
امیدوارم امسال انقددد شیرین باشه که تلخی اتفاقات قبلش به چشم نیاد برات و همیشه تو اوج ببینمت -
@دختر-بهار
ممنون از منشنتون@ABR_DJ
بهههههه بههههههه
تولدت خیلی خیلی خیلی مبارک باشه اسطورررررره
🥳🥳🥳
کادو چی بهت بدم
یه شعر با صدای شاعر =)))
فاضل نظری =)))
شاعر دوست داشتنی و مورد علاقهم =)) -
@ABR_DJ
سلام
تولدتون تبریکمیگم
امیدوارم بهترین اتفاقا توی این برگ جدید از دفتر زندگیتون بیفته
لبتون خندون و دلتون شاد باشه
بهترین ها رو براتون آرزو میکنممم
@دختر-بهار
ممنون از دعوتت=) -
به به خوشگل پسرمون تولدشه جون بابا
تولد مبارک داداشم موفق باشی امسال انشالله
بیا یکم خراب کاری کنیم @ABR_DJ -
@دختر-بهار مرسیی بخاطر دعوتت
@ABR_DJ سکینه خانوم( شرفت رف ببخشید،)
تولد مبارکککک
امیدوارم سال جدید ،روز ب روزش رو برای رسیدن ب یک جایگاه خوب صرف کنیبترکونی،سالم و سلامت باشی .لبت خندون
0-0ftm سلام آقا مرتضی
امیدوارم از این حالت دپ طور که هستی دربیایی
انجمن به فاطمه دوصفر اصلی نیاز داره و بیشتر از اون خودت به اون ورژن اصلی خودت نیاز داری
ممنون ازت بخاطر دعاهای خوبت و امیدوارم همش برا خودتم اتفاق بیفته(شاید برای شما هم اتفاق بیفتد) -
@ABR_DJ
سلام تولدتون مباااارک باشه
آرزوی بهترین ها رو براتون دارم امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشین -
امیرمسعود جانم سلام
عزیز جان برات سلامتی و توفیق روز افزون از ایزد منان آرزو دارم
ساز دلت همیشه کوک باشه ...
و اونقدر پول داشته باشی که لنگ رو نه چیز زیرانداز رو فراموش کنیم
تولد 120 سالیگتو از همین جا من دارم میبینم .... رحمان 13 سیخ کباب درست کرده ... من برات یک گیگ اینترنت یک روزه خریدم.. ( تشکر نکن بالاخره ما دوست قدیمی هستیم) ولیچکی هم از همون مغازه همیشگی تو منچستر که یه اقا بهش سلام میکرد دو تا کت صورتی خریده ( واقعا خوش سلیقه کی بودی تو؟
)
تولدت مبارک
@Panacea سلام فرهاد جان
به خدا انتظار نداشتم انقدر دست و دلباز باشی
ولیچکی برا من میخواد ایرپاد شیائومی بخره که انقدر هندزفری سیمی نخرم و آخرش خراب بشه
اون دوتا کت صورتی هم برا شب عروسی خودت و خودش خریده
رحمان هم تا اونموقع دکتر شده ما انتظار بیشتر از ۱۳ سیخ کباب ازش داریم -
@ABR_DJ تولدت مبارک امیر خان🥳🥳
Matin Mousavi 1 سلام متین
امیدوارم حالت خوب باشه و تندرست باشی و بهترین ها برا تو هم اتفاق بیفته
(یاد بحثمون درمورد قالی دستباف کاشون افتادم) -
@ABR_DJ
به به. تولدی دیگرسلام امیر مسعود جان. تولدت رو تبریک میگم.
آرزو می کنم پازل آینده ات رو بیشتر روز های رنگی بسازن تا سیاه سفید.
و امیدوارم در آینده به دستاورد های جدیدی از اطرافت برسی که بگی:"عههه هیچ موقع از این دید بهش نگاه نکرده بودم!!!"
موفق و سلامت باشی عزیز@دختر-بهار
تشکر بابت دعوت -
سلام سلام
و بالاخره بعد از سوتی بزرگی که دادم من تولدت رسید@ABR_DJ تولدت خیلی خیلی مبارک گل پسر 🥳
اینم یک کیک تولد خوشمل و خوشمزه از طرف منI_Fatemeh_l در تولد رفیق عزیز همه:)
گفته است:
سلام سلام
و بالاخره بعد از سوتی بزرگی که دادم من تولدت رسید@ABR_DJ تولدت خیلی خیلی مبارک گل پسر 🥳
اینم یک کیک تولد خوشمل و خوشمزه از طرف منسلام بر عامون بزرگ(بزرگ در بحث سوتی دادن)
ممنون ازت خانم خنده رو(خنده روهای همیشگی انجمن یکی تو و یکی سلما) @نویسنده-کوچولو
بهترین عکس کیکی که میشد در وصف من اینجا آپلود بشه همین بود -
🥳🥳I_Fatemeh_l به قول میتی ناناس پرومکس تولد بدون آهنگ تولد اندی اصلا تولد نمیشه ممنون ازت
-
@0yasin-sh0 به به بچه خوشگل انجمن
از وقتی عکس پروف تلگرامتو دیدم دوست دارم لپاتو بکشم
ممنون ازت بخاطر تبریکت
فقط تا یه حدی خرابکاری کنیم که اخراج نشیما@ABR_DJ خوشگل شمایی ما خوشتیپم جیگر
ببین جعفری یکم خرابکاری ما منجر ب اخراج میشه -
@ABR_DJ سلام بشر چطوری؟!
میدونی ادم به یه سری جاها احساس تعلق داره مثل دقیقا اینجا و تو یکی از دلایل این احساس تعلقمی به اینجا. با اینکه از نزدیک ندیدمت ولی همیشه احساس کردم که میتونم درونت رو حس کنم و باهات همزاد پنداری کنم. یه ادم سرسخت توی این جامعه نه چندان آروم
و پر هیاهو.
ما فقط با پیام های متنی که داریم میتونیم باهم ارتباط بگیریم نه ارتباط چشمی نه کلامی نه رفتاری.
منی که از اغلب اهنگای پاپ خوشم نمیاد و حتی میشه گفت متنفرم، وقتی تو با متن و حس اون لحظه ت شعرای اهنگارو میذاری خیلی حسی خوبی میده بهم. همینجا بگم مرسی و دمت گرم. تا هروقتی که اینجا این کارو ادامه بده قشنگه خیلی.
همینا دیگ امیدوارم با کله بری به سمت اینده ت اشکال نداره سنگریزه هم همیشه هست بذار چنتا بچسبن به پوستت و اذیتت کنن تو اهمیت نده. چیزیو که میخوای فقط ببین.تولدت مبارک باشه امیرمسعود جان. امیدوارم یه جایی ببینمت که از خودتو دنیات راضی باشی.
داداش کوچیکت مبینپ.ن: شبیه نامه ها شد فک کنم
موفق باشییی بشرررر
moBn سلام بهترین متنی میشد که نوشتی و اصلا انتظار اینو نداشتم من اصلا فکر نمیکردم کسی با آهنگایی که مینویسم حال کنه و اینطوری که احساستو بیان کردی خیلی بهم چسبید و بذار اصلا بهت بگم آهنگ نوشتنم از کجا شروع شد
افتادم تو یه راه اشتباهی و شروع کردم تو یه دفتر درد و دل نوشتن و اونموقع یه گوشی نوکیا داشتم که از خودش حافظه نداشت و یه مموری ۲ گیگ انداخته بودم روش و تعداد آهنگام به ۱۵۰ تا نمیرسید
سال ۹۹ که این گوشی الانی که دستمه رو خریدم و با بردیا آشنا شدم و خب بعد اومدم اینجا
چند وقت تودلی نرفتم
حس میکردم منظورش اینه که هر چی تودلته بریز بیرون یعنی فقط بیایی غر بزنی و از گرونی و مشکلات بگی و بعد که اومدم تودلی و همزمان شروع کردم آهنگای بردیا رو شنیدن و کشفش کردم و خب یه احساسی ازش میگرفتم که نمیتونستم بذارم تو دلم بمونه برا همین شروع کردم نوشتم آهنگاش اینجا و بعد هم سوءتفاهم هایی که ایجاد شد و این چیزا ادامه داشت و سعی میکردم کمتر آهنگ های که به ظاهر جنجالی هستند بنویسم که کمتر سوتفاهم ایجاد بشه
این روند ادامه داشت تا نام کاربریمو عوض کردم گذاشتم ABR_DJ به پیشنهاد خانم حسن زاده و اون مشکلی که عذابم میداد باعث میشد تا نصف شب بیدار باشم و آهنگ بنویسم و خب کسی کارم نداشته باشه و خب همه فکر میکردن من مثلا دارم به وظیفهم عمل میکنم و خب بد هم نبود که همچین فکری کنن چون دستم برای نوشتن آهنگایی که احساسمو بیان میکردن بازتر بود
.
الان هم که توی این نقطه وایسادم جوریم که درست حسابی نمیتونم با حرف توی تودلی احساسم نسبت به اتفاقات مختلف رو بیان کنم و حتما باید متن آهنگ بنویسم
.
ممنون ازت بخاطر حرفایی که زدی
حق باتوعه اون سنگریزه ها هم تا یه جایی آدمو عذاب میدن و از یه جا به بعد همدم و همراه آدم میشن و توی این راه آدم باید دنبال خوشحالی های کوچیک و لحظه ای باشه و بتونه در لحظه زندگی کنه تا یه آیندهی خوب در انتظارمون باشه
امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی
.
تو هم تقریبا تونستی دید منو نسبت به رپ عوض کنی و خیلی بیشتر به میکس های رپی علاقه دارم تا آهنگ اصلی و این یکی از دلیلهایی هست که دوست دارم دیجی بشم -
I_Fatemeh_l در تولد رفیق عزیز همه:)
گفته است:
سلام سلام
اینم یک کیک تولد خوشمل و خوشمزه از طرف منسلام بر عامون بزرگ(بزرگ در بحث سوتی دادن)
ممنون ازت خانم خنده رو(خنده روهای همیشگی انجمن یکی تو و یکی سلما) @نویسنده-کوچولو
بهترین عکس کیکی که میشد در وصف من اینجا آپلود بشه همین بود@ABR_DJ عامون بزرگ
عجب اسمی ساختی
خواهش میکنم -
I_Fatemeh_l به قول میتی ناناس پرومکس تولد بدون آهنگ تولد اندی اصلا تولد نمیشه ممنون ازت
@ABR_DJ دقیقا