جهت راهنمایی لطفا کمکم کنید.
-
سلام روزتون بخیر
چند تا سوال داشتم ازتون اگه مایل بودید لطفا پاسخ بدیدیا اینجا یا چت خصوصی
۱) مشاور داشتید؟ کدوم موسسه و کی بود؟
۲) درطول سال از موسسات کنکوری مختلف ( آریان حیدری و مرادی و …) جهت آموزش استفاده کردید؟ یا خودخوان پیش بردید؟ دوران جمع بندی هم بگید
لطفا نام اساتید هم بگید
۳) آزمون آزمایشی شرکت میکردید؟ چه آزمونی؟
۴) منابعی که سال کنکور کار کردید چه کتاب کمک آموزشی چه آزمون های مختلف رو برای هر درس بگید
۵) اگه چیزی میدونید که بتونه کمکم کنه بگید.ممنونم از شما
-
-
ممنون بچه هارو تگ کردید ، بچه ها خواهش میکنم یه کاری کنید اعتبارم بره بالا به صفحه چتم دسترسی پیدا کنم
@Kosary
سلام
خواهش میکنم️
سعی کنید در تاپیک های درسی و یا تاپیک انگیزه فعالیت کنید تا بتونیم بهتون اعتبار بدیم و تا جایی که میتونیم کمکتون کنیم.
این تاپیک انگیزست:
https://forum.alaatv.com/post/1103
همچنین برای سوال هاتون در قسمت جست و جو سرچ کنید. احتمال خیلی زیاد جواب خیلیاش رو پیدا میکنید
موفق باشید
-
سلام روزتون بخیر
۲) درطول سال از موسسات کنکوری مختلف ( آریان حیدری و مرادی و …) جهت آموزش استفاده کردید؟ یا خودخوان پیش بردید؟ دوران جمع بندی هم بگید
لطفا نام اساتید هم بگید
۴) منابعی که سال کنکور کار کردید چه کتاب کمک آموزشی چه آزمون های مختلف رو برای هر درس بگید
@Kosary در جهت راهنمایی لطفا کمکم کنید. گفته است:
مشاور داشتید؟ کدوم موسسه و کی بود؟
سلام
۱- مشاور داشتم یکی که مدرسه مون نیومد منم شخصی باهاش مشاوره گرفتم.با آقای متقی و آقای علیپور از مدیکال استوز مشاوره داشتن که آقای متقی اصلا خوب بودن آقای عیلپورهم خیلی پیگیر نبودن و روحیه دانش آموز اصلا براشون مهم نبود. درکل بنظرم مشاورای بی کیفیتی داشت مدیکال البته خوب و بد توی تیما زیاد پیدا میشه. از سیب ترش هم با آقای مدائنی و آقای خوش اندام و آقای معراجی مشاوره داشتم که اونم فقط آقای معراجی خوب بودن و الان همچنان باهاشونم -
سلام روزتون بخیر
لطفا نام اساتید هم بگید
درطول سال از موسسات کنکوری مختلف ( آریان حیدری و مرادی و …) جهت آموزش استفاده کردید؟ یا خودخوان پیش بردید؟ دوران جمع بندی هم بگید
من از آلا استفاده میکردم هم از صفر تا صدا هم از راه ابریشم ولی برای دوازدهم تصمیم دارم کلاس بگیرم برای ریاضی فیزیک
برای شیمی و زیستم خودخوان -
سلام روزتون بخیر
لطفا نام اساتید هم بگید
آزمون آزمایشی شرکت میکردید؟ چه آزمونی؟
من گزینه دو بودم خوب بود سوالا ولی نمایندگیش توی شهرما افتضاح بود
اینکه سه هفته یکباره هم از ریتم درس خوندن میندازتت -
سلام روزتون بخیر
لطفا نام اساتید هم بگید
منابعی که سال کنکور کار کردید چه کتاب کمک آموزشی چه آزمون های مختلف رو برای هر درس بگید
برای ریاضی دهم آیکیو داشتم ک کتاب سختی بود و به دردم نخورد خیلی
ریاضی یازدهم خیلی سبز که اونم به پای جامعش نمیرسه بنظرم
ریاضی جامع خیلی سبز ولی خوبهفیزیک دهم سیرتا پیاز داشتم برا سطح ضعیفا خوبه
فیزیک یازدهم خیلی سبز که اونم خیلی باش حال نمیکردم ( کلا با خیلی سبز مشکل دارم نمیدونم چرا)
فیزیک جامع میکرو رو ولی خیلی دوسش دارم
درسنامه ها کش داده نشده کوتاه و مفیدن و تستا آروم آروم سخت میشن که خیلی خوبه نمیخوره دو ذوقت مثلا فیزیک جامع خیلی سبز و میزدم اینجوری نبود خیلی سخت بود برامشیمی دهم سیرتاپیاز داشتم بنظرم کتاب خیلی تشریحی و عملا بی کاربردیه
شیمی یازدهم مبتکران داشتم که خیلی کتاب عالی بود
الان همچنان مبتکران میخونم و راضیم ازشزیستم دهم و یازدهم نشر الگو داشتم و خیلیی دوسش دارم ... کتاب واقعا خوبیه
برای همه دروس راه ابریشم داشتم که بیشتر شیمی و ریاضی به کارم اومدن مخصوصا ریاضی ولی اگه بخوام کلاس بگیرم ترجیح میدم با معین کرمی بگیرم
-
سلام روزتون بخیر
لطفا نام اساتید هم بگید
چیزی میدونید که بتونه کمکم کنه بگید.
پکیج نگیر
پکیج نگیر
پکیج نگیر
هیچ موسسه ای همه معلماش خوب نیستن یا حداقل شاید تو ارتباط نگیری باهاشون
جوگیر نشو خوب تحقیق کن
اگه مشاور گرفتی حس کردی انگیزشی نیست و بی برنامه س و پیگیر نیس واینستا درست شه عوضش کن چون درست نمیشهتو همون تماس اول اگه قشنگ برات وقت گذاشت یعنی کارشو بلده
اول مطمئن شو به برنامه آزمون میرسی بعد ثبت نام کن
برای کتابا حتما از چند نفر بپرس و ویدیو تحلیل منابع سیب ترش و ببین -
@Kosary
سلام
خواهش میکنم️
سعی کنید در تاپیک های درسی و یا تاپیک انگیزه فعالیت کنید تا بتونیم بهتون اعتبار بدیم و تا جایی که میتونیم کمکتون کنیم.
این تاپیک انگیزست:
https://forum.alaatv.com/post/1103
همچنین برای سوال هاتون در قسمت جست و جو سرچ کنید. احتمال خیلی زیاد جواب خیلیاش رو پیدا میکنید
موفق باشید
-
سلام
۱- مشاور داشتم یکی که مدرسه مون نیومد منم شخصی باهاش مشاوره گرفتم.با آقای متقی و آقای علیپور از مدیکال استوز مشاوره داشتن که آقای متقی اصلا خوب بودن آقای عیلپورهم خیلی پیگیر نبودن و روحیه دانش آموز اصلا براشون مهم نبود. درکل بنظرم مشاورای بی کیفیتی داشت مدیکال البته خوب و بد توی تیما زیاد پیدا میشه. از سیب ترش هم با آقای مدائنی و آقای خوش اندام و آقای معراجی مشاوره داشتم که اونم فقط آقای معراجی خوب بودن و الان همچنان باهاشونم -
سلام
سلام
چیزی میدونید که بتونه کمکم کنه بگید.
پکیج نگیر
پکیج نگیر
پکیج نگیر
هیچ موسسه ای همه معلماش خوب نیستن یا حداقل شاید تو ارتباط نگیری باهاشون
جوگیر نشو خوب تحقیق کن
اگه مشاور گرفتی حس کردی انگیزشی نیست و بی برنامه س و پیگیر نیس واینستا درست شه عوضش کن چون درست نمیشهتو همون تماس اول اگه قشنگ برات وقت گذاشت یعنی کارشو بلده
اول مطمئن شو به برنامه آزمون میرسی بعد ثبت نام کن
برای کتابا حتما از چند نفر بپرس و ویدیو تحلیل منابع سیب ترش و ببینپکیجو منم اعتقادی بهش ندارم و به دید من فقط و فقط با است زدن میشه به تسلط رسید، هرچقدرم تست غلط بزنی و تحلیل درست داشته باشی در آینده بهتر به تسلط میرسی.
ولی یه سری از درسها، درکنار تست فراوون و آزمون دادن کلاس بری هم خوبه مثلا من تو ریاضی ضعف دارم
باید یا با ملاکپور کلاس بردارم یا با اریان حیدری
اول باید نمونه تدریسشونو ببینم و ببینم با کدوم اوکی ترم -
پکیجو منم اعتقادی بهش ندارم و به دید من فقط و فقط با است زدن میشه به تسلط رسید، هرچقدرم تست غلط بزنی و تحلیل درست داشته باشی در آینده بهتر به تسلط میرسی.
ولی یه سری از درسها، درکنار تست فراوون و آزمون دادن کلاس بری هم خوبه مثلا من تو ریاضی ضعف دارم
باید یا با ملاکپور کلاس بردارم یا با اریان حیدری
اول باید نمونه تدریسشونو ببینم و ببینم با کدوم اوکی ترم@Kosary
بچه ها ببخشید هی منشن میشه
اینم بگم و دیگه کاری ندارم، لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید
ازاینکه امسال فقط میتونم پیراپزشکی برم ناراحتم
دلم میخواد پشت کنکور برای سال سوم بمونم، ولی خانوادم اجازه نمیدن، از طرفی خودم این دوسال ، سال اولم ۱۰۰ خودمو و سال دوم ۹۰ خودمو گذاشتم، الان به درس خوندن فکر میکنم تنم میلرزه
حال روحیم خیلی بده
بعضی اوقات به پشت موندن فکر میکنم بهضی اوقات بیخیالش میشم و فکر میکنم نمیتونم فشارو دوباره تحمل کنم
بعدش میگم اگه برم پرستاری و بعد یکسال یا دوسال دوباره برگزدم پشت بمونم چی؟!
اینجوری عمرم بیشتر تلف میشه، اصلاا نمیدونم باید چه تصمیمی بگیرم!!! -
@Kosary
بچه ها ببخشید هی منشن میشه
اینم بگم و دیگه کاری ندارم، لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید
ازاینکه امسال فقط میتونم پیراپزشکی برم ناراحتم
دلم میخواد پشت کنکور برای سال سوم بمونم، ولی خانوادم اجازه نمیدن، از طرفی خودم این دوسال ، سال اولم ۱۰۰ خودمو و سال دوم ۹۰ خودمو گذاشتم، الان به درس خوندن فکر میکنم تنم میلرزه
حال روحیم خیلی بده
بعضی اوقات به پشت موندن فکر میکنم بهضی اوقات بیخیالش میشم و فکر میکنم نمیتونم فشارو دوباره تحمل کنم
بعدش میگم اگه برم پرستاری و بعد یکسال یا دوسال دوباره برگزدم پشت بمونم چی؟!
اینجوری عمرم بیشتر تلف میشه، اصلاا نمیدونم باید چه تصمیمی بگیرم!!!@Kosary دیییقا کپی همین وضعیت و حستو منم الان دارم
-
@Kosary دیییقا کپی همین وضعیت و حستو منم الان دارم
انشالله هرچی به صلاحتونه براتون اتفاق بیوفته
-
انشالله هرچی به صلاحتونه براتون اتفاق بیوفته
@Kosary مرسی شمام همنیطور