حل نشده های شیمی
-
@zahra-m1999 اگر اونجوریم بخوایم حساب کنیم کاهش میشه گرفتن الکترون درسته از چپ به راستم بار هسته زیاد و شعاع کمتر میشه در نتیجه قدرت بیشتری برای جذب الکترون داره اینجوری به این نتیجه میرسیم که به ترتیب روی مس اهن منیزیم در صورتی که اینجا مس رو بیشتر از روی نشون داده!!!!!
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده@alireza-jet در حل نشده های شیمی گفته است:
@zahra-m1999 اگر اونجوریم بخوایم حساب کنیم کاهش میشه گرفتن الکترون درسته از چپ به راستم بار هسته زیاد و شعاع کمتر میشه در نتیجه قدرت بیشتری برای جذب الکترون داره اینجوری به این نتیجه میرسیم که به ترتیب روی مس اهن منیزیم در صورتی که اینجا مس رو بیشتر از روی نشون داده!!!!!
دقیقا نمی دونم چقدر درسته
اما حس می کنم این یه جا خوندم
که تراکم بارمهمه که خب شعاع یکی از این عوامل وعوامل دیگه ی هم هست که تاثیر گذار باشه
علاوه بر این طبق جدول مقدار پتانسیل کاهشی برای برای cuبیشتر از روی هست (مثبت تره )
پس قدرت بیشتر داره -
@zahra-m1999 نوشته میزان پتانسیل کاهش زیاد الکترونگاتیوی زیاد ولی اصلا منظورشو نمیفهمم
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza-jet
ای کاش حداقل میدونستید مال چه سالیه یا که چه کتابی وجزوه ی مطرحش کرده رو می گفتید -
@alireza-jet در حل نشده های شیمی گفته است:
دقیقا نمی دونم چقدر درسته
اما حس می کنم این یه جا خوندم
که تراکم بارمهمه که خب شعاع یکی از این عوامل وعوامل دیگه ی هم هست که تاثیر گذار باشه
علاوه بر این طبق جدول مقدار پتانسیل کاهشی برای برای cuبیشتر از روی هست (مثبت تره )
پس قدرت بیشتر دارهنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 ممنون ببخشید سرتونو درد اوردم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@zahra-m1999 ممنون ببخشید سرتونو درد اوردم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza-jet در حل نشده های شیمی گفته است:
@zahra-m1999 ممنون ببخشید سرتونو درد اوردم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نه خواهش می کنم وظیفه است
اتفاقا خوشحال شدم ،موفق باشید -
@alireza-jet در حل نشده های شیمی گفته است:
نه خواهش می کنم وظیفه است
اتفاقا خوشحال شدم ،موفق باشیدنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 ممنون همچنین شما و همه بچه های الاء
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی هست این تاپیک رو راه بندازیم دوباره یا نه؟
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
revival در حل نشده های شیمی گفته است:
واقعا دوباره هستید ؟
-
واقعا دوباره هستید ؟
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
romisa
سلام منم هستم تاجایی که بتونم کمک میکنم -
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MM-zahed در حل نشده های شیمی گفته است:
romisa
سلام منم هستم تاجایی که بتونم کمک میکنمکلا اینجا سوالای چالشی شیمی حل میکنیم
-
@MM-zahed در حل نشده های شیمی گفته است:
romisa
سلام منم هستم تاجایی که بتونم کمک میکنمکلا اینجا سوالای چالشی شیمی حل میکنیم
رتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط MM.zahed انجام شدهromisa
خوبه مخصوصا سوالات کنکور باشه بهتره -
منم تا جایی که بتونم کمک میکنم
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کمک نیست
درواقع دور هم شیمی میخونیم و حل میکنیم و تست می زنیم
خیلی عالیه -
romisa
چه بهترررر... -
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میگم امسال یه آپشن جدید هم اضافه کنیم ؟
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
35 تا سوال چالشی با 35 دقه وقت از اون مبحث موردنظر
همه هم گزینه های منتخبشونو ( جواب اون تستایی که حل کردنو ) بذارن -
منم هستم سلام
-
35 تا سوال چالشی با 35 دقه وقت از اون مبحث موردنظر
همه هم گزینه های منتخبشونو ( جواب اون تستایی که حل کردنو ) بذارن