هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دانشجویان-مهندسی
عاشق این گروهم -
Danial.al به حق نمره میدم️
-
منم گروه فارغالتحصیلان میخواممم M.an ️
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate اصلا یهو از حواب با صدای گریه بچه بیدار شدم و این گروهارو که دیدم...
این بچهه کیه همش گریه میکنه؟
-
اوووو دانشجویان مهندسی
دانشجویان پیرا ندارین احیانا؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Succinate on ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate دختر عمه امه
یه سالشه
الان فهمیدم داشته با مامان بزرگم بازی میکرده یهو نمیدونم پستونکش خورده به صورتش چی شده، عین آژیر خطرِ بمب بارون شروع کرده به جیغ و گریه
جالبیش اینه ۳۰ ثانیه بعد خوابش برد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Maaah on ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah
منم می خوام
گروه دانشجویان هوشبری -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا فقط پزشک و مهندس؟(:
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate دختر عمه امه
یه سالشه
الان فهمیدم داشته با مامان بزرگم بازی میکرده یهو نمیدونم پستونکش خورده به صورتش چی شده، عین آژیر خطرِ بمب بارون شروع کرده به جیغ و گریه
جالبیش اینه ۳۰ ثانیه بعد خوابش بردیه لحظه میخواستم بگم بزن بوکوشش
بچه ها همینن
اینجور مواقع صدا در بیارید بگید نانای نانا نانای هیچی نشده هیچی نشده(با آواز و دست و جیغ و هورا)
بچهه پامیشه قر میده جا گریه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Comrade ولی عجیبه مثل هرسال، گروه کنکوری های ریاضی و تجربی تفکیک نشده
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to پرستو بابایی on ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چرا فقط پزشک و مهندس؟(:
گروه من فرق داره
مثلا دارم پز میدم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چرا فقط پزشک و مهندس؟(:
تبعیض تا کیییی
من اعتراض دارم ️ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Succinate on ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate صداش خیلی بلنده اصلا نمیشه براش دست زد
حالا مامانش یه حرکتایی میزنه ولی میبینه فایده نداره زارت یه شیشه شیر میذاره دهنش درست میشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Succinate on ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate
بزار کلاسا شروع شه
بقیه رو راه نمیدن ؟ -
پشت کنکوری بدبخت ://
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Comrade توجیه محشری بود
-
و منی که منتظرم کارت دانشجویی بیاد بعد درخواست گروه فارغ التحصیل ها رو بدم🥲
100977/134639