هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
حتی من همیشه این دوتا رو کنار هم استفاده میکنم
مریم من تو ام یا تو منی ؟ -
سلام کسی میدونه دانشگاه ها روزهای تعطیل هم غذا میدن؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
@Sally سارا منم زبانم زیر صفره
فمیلی ۱ تا ۳ رو خوندم تابستون ولی خیلی وقت میبره به امتحانای دانشگاه نمیرسم. من چیکار کنم؟ ترجیحا خودخوان باشه بهتره -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a
سعی کن رادیو انگلیسی و موسیقی انگلیسی
مثلاً داری یه موسیقی گوش میدی میری متنش رو با ترجمه سرچ میکنی و هر سری که بهش گوش میدی یاد متنش میافتی و کلمات جدید تو ذهنت تثبیت میشن
یه سریا میگن باید مثل یه نوزاد فیلم انگلیسی بدون زیرنویس فارسی ببینی تا یادبگیری
سریال فرندز رو اکثرا برای آموزش زبان انگلیسی میبینن -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Ainoor on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor خداروشکر که پنجشنبه ها هم غذا میدن
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Maaah on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah
همین کتابایی که معرفی کردم عالیه
ویدیوهای فرازبان هم فوق العاده است ( معلم زبانه تو یوتیوب )
اپلیکشن دولینگو هم عالیه -
چون من هر سه مدلش رو دیدم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Maaah
کلاس خصوصی هم با یه سری استادای خاص خیلی جوابه
قبل از اینکه خاله ام اینا مهاجرت کنن برای پسرخاله هام معلم خصوصی گرفت کیاوش ۸ ساله تو ۵ ماه تسلط کامل پیدا کرد (دایره لغاتش خیلی خوبه ) -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Ainoor on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor اشکال ندارع بالاخرع یکی دو روزم خودم باید دست به مایتابه بشم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
مهدیه منم هستم
اگه خواستی چندجلسه بیام گوگل میت تدریس کنم
🫶
Maaah -
@Sally وای نه نمیشه، من خیلی ضعیفم سارا
بعد باز نیمسال دوم بودی یه چیزی، درسای خودتم هست -
@Sally واقعا ممناااانم:))).
حوصله کلاس ندارم
بیشتر دوسدارمخودخوان باشم
با این کتابا میشه؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Ainoor on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor نه دیگه هرروز که آشپزی نمیکنم
نهایتا یه روز -
Ainoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Akito آره شاید اصا یه غذای سلف دوست نداشتین
وای من اصلن غذا بلد نیستمممم
بعد یه چیزی، تخم مرغ بخرم بزارم تو یخچال ازم نمیدزدن؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to آقایِ همساده on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@م-هرد-خت
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
102663/147764