هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای خدا 🫠🫠🫠🫠
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آقایِ همساده on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 نه جدیه
خودشون هم اومدن -
@Venus655 خانم کاظمی ازدواج کردن
-
Akito آها پس سر کاریه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آقایِ همساده on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 هیچی فقط منو فرزام و جمعی از بچها که هنوز تبریک نگفتن داریم دنبال متن میگردیم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منشن ها بالا نمیاد از بس نت ضعیفه //:
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Matin Mousavi 1 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مه مامانم یه زمانی حس کشتی کج داشت با مه تمام فنونه روم امتحان میکرد، وسایل مختلف روم امتحان میکرد
اگه اینطوری نبود شما الان بوکسور موفقی نمیشدین
نیمه پر لیوان رو ببینید -
Akito کی ؟ من از اول بحث نبودم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Matin Mousavi 1 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو ناز و نعمت بزرگ شدن
اصلا نداری نکشیدن
باش
فکر کنم فقط عصر یا شب وقت کنم بیام تعریف کنم 🥲
مه مامانم یه زمانی حس کشتی کج داشت با مه تمام فنونه روم امتحان میکرد، وسایل مختلف روم امتحان میکرد ناگفته نمانه خیلیییی تخس بودم️ خیلی اذیت میکردم️
همه مامانا اینجورین
مامان من با دمپایی!
البته یه بارم با کیف!
من مظلوم بودم به نظرم خودم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
پور عباس وقتی بهش میگن تو دیگه بیشتر از این نمیتونی بچه ها رو اذیت کنی : -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آقایِ همساده on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 ظاهراً که اینطوره...:/
هنوز متن تبریک پیدا نکردم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج بنظرم شانسش حتی با ۹۰۰۰ هم پایینه
بالاخره برق امیرکبیره، کشک که نیست، از انتخاب های اول رتبه برتر هاست -
Michael Vey
لطف زیاد کردی
از من تو یاد کردی
تریاک برام آوردی
دل منو شاد کردی
پست 102781 از 144386