هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ماشین
رادیو آوا
ماییم و موجِ سودا، شب تا به روز تنها
خواهی بیا ببخشا، خواهی برو جفا کن -
دنیا هنوزم قشنگیاشو داره کاش اینقدر به خودمون سخت نمیگرفتیم...
همش در حال عجله و تلاطم...
این زندگی کوتاه، کاش میشد خیلی لذت بخش تر باشه... -
Aqua
خوش به حالت که خوابات مرتبطت با وضعیتن...من چند شب پیش می دیدم رفته بودیم تبریز طرفای آبرسان یه پاساژ بودیم من داشتم رو نرده پله ها بازی می کردم سر می خوردم در همون زمان دخترعمه مامانم طبقه بالا یه همایش نمی دونم چی چی بین المللی شرکت کرده بود کیفشو داده بود من نگه دارم بعدددد اومدم پایین شهاب عباسی رو دیدم که سرم عصبانی شد تذکر داد شلوغ نکنم بعد رفت مغازه ساز فروشیش که جلوی همون پاساژ بزرگ بود منم پشت سرش رفتم ویولون بخرم همونجا ازش پرسیدم خانم فیاض(از آشناها) اینا همایشو شرکت نکردن دوست داشتم ببینمشون؟ بعد اونم زنگ زد خانم فیاض هماهنگ کنه منو ببینه ولی گفتن عصر می رن و منم اصلا نمی تونستم بمونم چون باید بر می گشتیم شهرمون از مغازه اومدم بیرون سر خیابون وایستادم از تابلوی مخصوص تاکسی بگیرم و بابام اینا هم یه چیزایی راجع به اینکه قراره برن یادگار گفتن ولی من نفهمیدم و خب آره داشتم می گفتم همینکه اومدم از تابلوئه عکس بگیرم که تاکسی بگیرم یه موتوری اومد گوشیمو زد و ما خانوادگی مجبور شدیم پیاده اونم از راه بیابون برگردیم شهرمون چون من گوشی نداشتم. سر راهم یه جا بود داشتن نذری می دادن رفتیم شربت خوردیم.
-
-
mr.vinyzo
چ تلخ
اگه از حقیقت بپرسی همینه
ولی
دنیای الان دنیای پول شده
پول داری؟ پس احترام داری
پول داری؟ پس شخصیت داری
پول داری؟ تو ی فرشته ای
و ....هزاران چیز دیگه