هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اول که پارک ملت، مخصوصا الانکه هوا خوبه هم شهربازی داره هم پارکبانوان توش یه عالمه کافه هم داره (اگه خواستی بگو بگم با چه خط مترو یا اتوبوسی از حرم بیای پارکملت). بعد دیگه طرقبه شاندیزم هست که خب برای این باید ماشین از خودتون داشته باشین ولی خیلیییی خفنه. بعد دیگه کوهسنگیام هست اینم میشه برین تو خود مشهده. بقیهی جاها خارج مشهده باید حتمن ماشین داشته باشین اکیپی برین اگه خارج از شهر اوکیاین بگو من چند تا جای خفن معرفی کنم کلا ۴۵دیقه، ۱ ساعتم بیشتر راه نیست. بعد دیگه پاساژ خواستین برین تو جانباز چند تا هست پروما و پاژ و اینا. جای همون کوهسنگیام یه پاساژ خفنه. تو ۷تیرم یه پاساژ هست آرمیتاژ خیلییی عیونیعه. برای بازارگردیام من چهارراه آزادشهر و راسته وکیلابادو پیشنهاد میدم (جای پارکملته) که خب هم خیلی قیمتاش خوبه هم خیلی باکلاسه هم اوووف 🤌
-
اول که پارک ملت، مخصوصا الانکه هوا خوبه هم شهربازی داره هم پارکبانوان توش یه عالمه کافه هم داره (اگه خواستی بگو بگم با چه خط مترو یا اتوبوسی از حرم بیای پارکملت). بعد دیگه طرقبه شاندیزم هست که خب برای این باید ماشین از خودتون داشته باشین ولی خیلیییی خفنه. بعد دیگه کوهسنگیام هست اینم میشه برین تو خود مشهده. بقیهی جاها خارج مشهده باید حتمن ماشین داشته باشین اکیپی برین اگه خارج از شهر اوکیاین بگو من چند تا جای خفن معرفی کنم کلا ۴۵دیقه، ۱ ساعتم بیشتر راه نیست. بعد دیگه پاساژ خواستین برین تو جانباز چند تا هست پروما و پاژ و اینا. جای همون کوهسنگیام یه پاساژ خفنه. تو ۷تیرم یه پاساژ هست آرمیتاژ خیلییی عیونیعه. برای بازارگردیام من چهارراه آزادشهر و راسته وکیلابادو پیشنهاد میدم (جای پارکملته) که خب هم خیلی قیمتاش خوبه هم خیلی باکلاسه هم اوووف 🤌
-
پرستو بابایی
به هر کی میگم تعجب میکنه
باید همش به خودت امید بدی که بعد امتحان میخوابی اینجوری من تونستم دووم بیارم و بیست و چهار ساعت حتی سی ساعت نخوابمf.nalist
خیلی جالبه
این امتحان آخر امتحانش میکنم ببینم میتونم یا نه -
f.nalist
خیلی جالبه
این امتحان آخر امتحانش میکنم ببینم میتونم یا نهپرستو بابایی
حتما تستش کن ولی اگه سر جلسه مغزت هنگ کرد تقصیر من نیستا گفته باشم -
f.nalist
من میام ترم یکی از درسامون رو ۹.۵ از ۱۰شدم
البته چون ۴واحدی بود پس سهم میان ترم میشد ۴.۷۵ از ۵
ترم هم تقریبا کامل جواب دادم
الان نمره اومد ۱۹.۷۱ نمیدونم چرا از اون چند صدمم نمیگذرن -
f.nalist
من میام ترم یکی از درسامون رو ۹.۵ از ۱۰شدم
البته چون ۴واحدی بود پس سهم میان ترم میشد ۴.۷۵ از ۵
ترم هم تقریبا کامل جواب دادم
الان نمره اومد ۱۹.۷۱ نمیدونم چرا از اون چند صدمم نمیگذرنپرستو بابایی
واقعا عجیبه
البته خودم استاد بشم یک صدم نمره به کسی ارفاق نمیکنم
سعی میکنم اغلب رو هم بندازم
یه ایمیل هم بذارم ولی جواب کسی رو ندم
به شماره تلفن نماینده جواب ندم
آخر ترم روندمو عوض کنم
بگم به بچه ها حضور و غیاب مهم نیست بعد برای هر جلسه غیبت نیم نمره کم کنم
به کسایی که سر کلاس حرف میزنن منفی بدمخیلی جذاب میشه مگه نه؟
-
f.nalist ترم جدید ۲۹ام شروع میشه که نماینده ها تا ۵ مهرو تعطیلی گرفتن
امتحانامون عملیاش مونده هنوز که بچه ها این هفته میدن تموم شه ما هم بعد مشهد -
پرستو بابایی
واقعا عجیبه
البته خودم استاد بشم یک صدم نمره به کسی ارفاق نمیکنم
سعی میکنم اغلب رو هم بندازم
یه ایمیل هم بذارم ولی جواب کسی رو ندم
به شماره تلفن نماینده جواب ندم
آخر ترم روندمو عوض کنم
بگم به بچه ها حضور و غیاب مهم نیست بعد برای هر جلسه غیبت نیم نمره کم کنم
به کسایی که سر کلاس حرف میزنن منفی بدمخیلی جذاب میشه مگه نه؟
f.nalist
شت استاد نشو به نظرم -
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اگه خواستی بگو بگم با چه خط مترو یا اتوبوسی از حرم بیای پارکملت
بوگو
Blue28 ببین برای مترو ایستگاه شهدا یا سعدی (بستگی به محل اسکانتونم داره، رسیدی آدرسشو حدودی بده بگم کدوم ایستگاه سوار شی) سوار میشی بعد شریعتی پیاده میشی که خط عوض کنی بعد از همون شریعتی میای پارک ملت پیاده میشی و تموم.
-
f.nalist
شت استاد نشو به نظرمپرستو بابایی
از نعمت داشتن من محروم میشن بچه ها -
Blue28 ببین برای مترو ایستگاه شهدا یا سعدی (بستگی به محل اسکانتونم داره، رسیدی آدرسشو حدودی بده بگم کدوم ایستگاه سوار شی) سوار میشی بعد شریعتی پیاده میشی که خط عوض کنی بعد از همون شریعتی میای پارک ملت پیاده میشی و تموم.
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اسکانمون زائرسرای رضویه
دستت درد نکنهه