هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
جدی نمیدونم باید با این موهام چیکار کنم🥸🥸🥸
-
خسته شدم دیگه اهههه
-
میشه عمومیهارو جوری خوند که نیاز به ترم تابستونی نباشه و برای سال اخرم چیزی نمونه؟
officer k
kosari
jahad.20
پیروز
Infinitie. A -
officer k خب منم دوست ندارم بردارم ولی میترسم عمومیها تموم نشه، آخه میگن تو عرصه هم وقت نمیشه.
-
officer k خب منم دوست ندارم بردارم ولی میترسم عمومیها تموم نشه، آخه میگن تو عرصه هم وقت نمیشه.
-
officer k عه مشخص شد استرسیام
-
نقطه
++++++
اون موقع که داشتم اینارو مینوشتم توی ماشین بودم با اینکه کولر روشن بود ولی از گرما نابود شدمZaahra._.. اینجانب بخارپز گشته است...
من واقعا گرماییام
یعنی دمای هوا که میره بالای سیوسهچار درجه بدنم شروع میکنه به سرخ شدن، عرق سوز شدن و دون دون قرمز شدن... و اینا در حالتیه که جلو کولر نشستهم...
بعد اصلا ملت میگن حموم میرن خنک میشن... ولی من حموم که میرم بدتر عرق سوز میشم...
وسط سرم و موهامم انگار آتیش روشن کردن یعنی قشنگ خود تار موهام داغه
یعنی میخوام سگ تابستونا خورد -
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
چرا همه چی باهم اتفاق میفته
الان استرس ۳ تا چیز و باهم دارم -
Zaahra._.. اینجانب بخارپز گشته است...
من واقعا گرماییام
یعنی دمای هوا که میره بالای سیوسهچار درجه بدنم شروع میکنه به سرخ شدن، عرق سوز شدن و دون دون قرمز شدن... و اینا در حالتیه که جلو کولر نشستهم...
بعد اصلا ملت میگن حموم میرن خنک میشن... ولی من حموم که میرم بدتر عرق سوز میشم...
وسط سرم و موهامم انگار آتیش روشن کردن یعنی قشنگ خود تار موهام داغه
یعنی میخوام سگ تابستونا خورد -
نقطه از کرم سوختگی پای کوکان ماما بیبی استفاده کنین برا نواحی عرق سوز شده یا قبل از عرق سوزی تا حد زیادی جلوگری میکنه از سوختن یا عوارض بعدش
-
من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم
یک موی تو را به هر دو عالم ندهم -
سلام
-
میشه عمومیهارو جوری خوند که نیاز به ترم تابستونی نباشه و برای سال اخرم چیزی نمونه؟
officer k
kosari
jahad.20
پیروز
Infinitie. AMaaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k
kosari
jahad.20
پیروز
Infinitie. Aسال اخر که شما کارورزی داری
ولی اگه ترم ۵ و ۶ منظورته
بله میشه
من خودم اینطور شدم
ترم یک بالا ۱۷ شد نمرم
ترم بعدش دوتا عمومی با ترم شیش ها برداشتم
و دیگه این ترم بهم نخورد
البته برا ما سختتر بود، شهرستانها معمولا تک نیمسالن، یعنی فقط مهر یا فقط بهمن دارن
اینطور درسای ترم زوج رو تو ترم فرد نمیشه برداشت
از طرفی چارت درسی دانشگاه های مختلف حتی برای یه رشته ثابت، متفاوته
ولی برا ما که شد -
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k
kosari
jahad.20
پیروز
Infinitie. Aسال اخر که شما کارورزی داری
ولی اگه ترم ۵ و ۶ منظورته
بله میشه
من خودم اینطور شدم
ترم یک بالا ۱۷ شد نمرم
ترم بعدش دوتا عمومی با ترم شیش ها برداشتم
و دیگه این ترم بهم نخورد
البته برا ما سختتر بود، شهرستانها معمولا تک نیمسالن، یعنی فقط مهر یا فقط بهمن دارن
اینطور درسای ترم زوج رو تو ترم فرد نمیشه برداشت
از طرفی چارت درسی دانشگاه های مختلف حتی برای یه رشته ثابت، متفاوته
ولی برا ما که شدInfinitie. A هیچ راهی نداره سال آخر (عرصه) بشه عمومی ورداشت؟ آها مرسی. منم الف شدم ترم پیش که این ترم زیاد بردارم ولی ظرفیتا پر شد بهم نرسید به آموزشم گفتم ولی هیچی نداد بهم
مرسی