هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تازه فراموش کارم هستم
پیام دادم اینجا، اصلا یادم رفت آنلاینینه والا منم رفتم خوابیدم از اونجایی که خعیلییی روز خوبی داشتم اصلا اعصاب مصاب نداشتم دیگه
رفتم سراغ درس الان اومدم یهو
چطوری میتونی همیشه شبا درس بخونی ؟
nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تازه فراموش کارم هستم
پیام دادم اینجا، اصلا یادم رفت آنلاینینه والا منم رفتم خوابیدم از اونجایی که خعیلییی روز خوبی داشتم اصلا اعصاب مصاب نداشتم دیگه
والا ما کلا بی اعصابتو دیدیم
رفتم سراغ درس الان اومدم یهو
چطوری میتونی همیشه شبا درس بخونی ؟
این یه رازه
به هرکسی نمیتونم بگمش
ولی به تو میگم -
من بتمن ام
-
Infinitie. A
واکسن برای بیماری آلزایمر!
واکسن آلزایمر با توجه به نتایج خوب فاز قبلی، وارد مسیر بررسی سریع شد. FDA بررسی نتایج فازهای دوم و سوم را با تسهیل و سرعت بیشتر انجام خواهد داد و امید است این واکسن سال آینده میلادی وارد بازار شود.
این واکسن که ACI-24.060 نام دارد؛ با چسبیدن به سمی ترین نوع آمیلویید بتا و مهار آن، جلوی ایجاد آلزایمر را می گیرد.
کاربردش برای کسانی هست که به طور ژنتیکی مستعد ابتلا هستند یا میزان غیرطبیعی بالا از این ماده در مغز دارند.
برای افرادی که دچار آلزایمر شدند هم جلوی پیشرفت بیشتر بیماری رو خواهد گرفت.
برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
پیگیر باش اومد توی بازار اقدام کنی
nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A
واکسن برای بیماری آلزایمر!
واکسن آلزایمر با توجه به نتایج خوب فاز قبلی، وارد مسیر بررسی سریع شد. FDA بررسی نتایج فازهای دوم و سوم را با تسهیل و سرعت بیشتر انجام خواهد داد و امید است این واکسن سال آینده میلادی وارد بازار شود.
این واکسن که ACI-24.060 نام دارد؛ با چسبیدن به سمی ترین نوع آمیلویید بتا و مهار آن، جلوی ایجاد آلزایمر را می گیرد.
کاربردش برای کسانی هست که به طور ژنتیکی مستعد ابتلا هستند یا میزان غیرطبیعی بالا از این ماده در مغز دارند.
برای افرادی که دچار آلزایمر شدند هم جلوی پیشرفت بیشتر بیماری رو خواهد گرفت.
برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
پیگیر باش اومد توی بازار اقدام کنی
تا بخواد بیاد بازار ایران، مدتها طول میکشه
-
اگه بشه یه عمومی سهشنبه عصر پیدا کنم، عالیه
-
۳ واحد دیگه جا داره هنوز
-
یا من جوگیرم؟
-
moBn امتحان الهیه این دیگه
-
Maaah ترم اول یعد عید ما نرفتیم یه هفته بعدش رفتیم همه اونجا بودیما ولی کلاس نمیرفتیم میرفتیم ناهار و... و برمیگشتیم خوابگاه
آموزش گفت شما ترم اول اینید خدا رحم کنه...
البته جا داره بگم با این وضع اساتید اختصاصی ازمون راضی بودن خیلی -
Maaah ترم اول یعد عید ما نرفتیم یه هفته بعدش رفتیم همه اونجا بودیما ولی کلاس نمیرفتیم میرفتیم ناهار و... و برمیگشتیم خوابگاه
آموزش گفت شما ترم اول اینید خدا رحم کنه...
البته جا داره بگم با این وضع اساتید اختصاصی ازمون راضی بودن خیلی