هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ماهلین سایتمون خب ببین اینجا فقط علاقه خودته که چقدر به بالین علاقه داری. با علاقه پیش بری راحت میتونی پیراهارو تفکیک کنی که خب خودت میگی فرقی نداره کدوم باشه. بازممممم اول خودت بعد خانواده.
Maaah
پرستاریو میارم جلو پس -
آنچه خوبان همه دارن تو یکجا داری
.
-
ماهلین سایتمون یعنی چی نذاشتن برم؟
یعنی در این حد مخالف هستن؟ یکم باید خانوادت رو بشناسی دیگه اگه فک کنی درصدی کنار میان به نظرم علاقه خودت رو بزن
ولی اگه گفتن اجازه نمیدیم به هیچ عنوان پرستاری بخونی و اطمینان داری خودت رو از زیر چتر حمایتی خانواده بیرون نیار@ImErfan
نههه انقد مخالف نیستن
ببین من پارسال پرستاری ازاد زنجان اوردم ک نرفتم
اول میخواستم برم ولی ترمی 35 بود پشیمون شدم خودمم فک میکردم مثلا ی سال دیگه بشینم قراره شق القمر کنم ولی نشد کاش همون پارسال میرفتم
الان میگم اگه مثلا روی روزانه ها واینستاد رفت رو شهریه پرداز ها اگ رو پرستاری وایسته میگن تو ک پیشرفتی نکردی همون پرستاری پارساله شهریه م ک باید بدی
ولی مثلا کلا نمیدونم چرا تو ذهنشون ساختن ک اتاق عمل یا ماما ی چیز دیگس اونا مستقل ترنو این حرفا -
Maaah
پرستاریو میارم جلو پسماهلین سایتمون ایشالله رشتهای رو بیاری که برات ساخته شده. قطعا خودت میدونی پرستاری چه روحیهای میطلبه ولییی بازم سوال تخصصیتری داشتی بپرس 🫶
-
ماهلین سایتمون ایشالله رشتهای رو بیاری که برات ساخته شده. قطعا خودت میدونی پرستاری چه روحیهای میطلبه ولییی بازم سوال تخصصیتری داشتی بپرس 🫶
Maaah عشق منی
-
@ImErfan
نههه انقد مخالف نیستن
اول میخواستم برم ولی ترمی 35 بود پشیمون شدم خودمم فک میکردم مثلا ی سال دیگه بشینم قراره شق القمر کنم ولی نشد کاش همون پارسال میرفتم
الان میگم اگه مثلا روی روزانه ها واینستاد رفت رو شهریه پرداز ها اگ رو پرستاری وایسته میگن تو ک پیشرفتی نکردی همون پرستاری پارساله شهریه م ک باید بدی
ولی مثلا کلا نمیدونم چرا تو ذهنشون ساختن ک اتاق عمل یا ماما ی چیز دیگس اونا مستقل ترنو این حرفاماهلین سایتمون این ۳۵ام شایعه بود. من خودم یادت باشه ترسیدم ثبتنام کنم گفتم ولش کن همین مامایی رو میرم
-
@ImErfan
نههه انقد مخالف نیستن
ولی مثلا کلا نمیدونم چرا تو ذهنشون ساختن ک اتاق عمل یا ماما ی چیز دیگس اونا مستقل ترنو این حرفاماهلین سایتمون نگران حرف این و اون نباش...آخرین فکرت نگرانی برای حرفای بقیه باشه!
تازه شروع مرحله سخت زندگیته که باید حرف این و اون رو بریزی دور و پای تصمیمای درستت باشی بدون توجه به حرف این و اون...
پرستاری صد در صد هزینه هایی که پرداخت میکنی رو بهت برمیگردونه ولی رشته های با بازار کار کم اینطور نیستن و ممکنه بیکار بمونی
به خدا توکل کن و تصمیم قطعیت رو بگیر و نگران هیچی نباش دیگه... -
ماهلین سایتمون نگران حرف این و اون نباش...آخرین فکرت نگرانی برای حرفای بقیه باشه!
تازه شروع مرحله سخت زندگیته که باید حرف این و اون رو بریزی دور و پای تصمیمای درستت باشی بدون توجه به حرف این و اون...
پرستاری صد در صد هزینه هایی که پرداخت میکنی رو بهت برمیگردونه ولی رشته های با بازار کار کم اینطور نیستن و ممکنه بیکار بمونی
به خدا توکل کن و تصمیم قطعیت رو بگیر و نگران هیچی نباش دیگه...@ImErfan آره آفرین شهریهپردازا که شهریههاشون واقعن خوبه مدرکشم معتبرهتره ماهلین. فرضا تو با ماهی ۱۵ تومنم شروع کنی ته تهش با احتساب افزایشا ۲۰۰ تومن نمیشه. اینو بعدا راحت درمیاری
-
اوه شت ۱ درصد برقام رفته
-
بچا
کاردانی اتاق عمل و علوم آز چ صیغه ایه؟ شهر ما بدون کنکور میگیره؟ -
دارن گند میزنن ب تجربی
️
-
ماهلین سایتمون این ۳۵ام شایعه بود. من خودم یادت باشه ترسیدم ثبتنام کنم گفتم ولش کن همین مامایی رو میرم
خود دانشگا گفت ولی باز نمیدونم لعنت بهشون اگ دروغ گفته باشن از همه چی عقب افتادم
-
@ImErfan چه فرقی با ازمون داره؟؟؟!
خاک تو سرشون با این کاراشون واقعا
-
یه انسانی بره اتاق عمل ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
-
ماهلین سایتمون نگران حرف این و اون نباش...آخرین فکرت نگرانی برای حرفای بقیه باشه!
به خدا توکل کن و تصمیم قطعیت رو بگیر و نگران هیچی نباش دیگه...@ImErfan
همینه واقعا
مرسی بابت حرفات
میرم الان ویرایش میزنم -
Kosar.ab در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه انسانی بره اتاق عمل ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
کسیکه ب عمرش زیست ندیده میره اتاق عمل میخونه
من نمیدونم اینا کین ک همچین تصمیماتی میگیرن مغز ادم قفل میشه