هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Danial-al کی کجا چطور من کیم اصلا شما کی ای اینجا کجاست
های دانیال بستنی میخوام نمیزارن برم بیرون
نشستم بغض کرده به در و دیوار نگاه میکنم 🥹نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fateme-shafeie همون جمله اول جواب بود ...
بستنی خوردم امشب بعد فوتبال
عالی بود
-
Aqua یاد اون سکامسی میفتم ک کلاوس میاد بهش میگه الایژا به کمکت احتیاج دارم بخاطر هیلی بعد الایژا میگه این اسم برام همونقد بی معنیه که اسم مایکلسون ها برام بی معنیه
یا اون یکی سکانسی که هیلی میمیره بعد قبل مردمش الایژا رو دید فککرد الایژا اومده نجاتش بده خوشحال شد ولی الایژا هیلی رو یادش نمیومد
البته این سکانسا رو من ندیدم برا خودم اسپویل کردم هیهیههیهی -
زهرا بنده خدا 2 خب پس باید راضی بشم
اصلا از اولش نباید خوابگاه رو توقع داشته باشی مثل خونه خودت راحت باشه ، خوابگاهه دیگه ولی شکر ایشالا خوش بگذره همه چیم خوب باشهنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-ek
آره خونهی خود آدم که نیست(نظم بیشتری میطلبه؛درک کردن بیشتر بچه ها...کنار اومدن با سلایق همدیگه و...)
ولی واقعا بیشتر از حجم و فضای اتاق و این چیزا
بستگی به آدمای دور و برتون داره که چقد حالتون خوب باشه و خوش بگذره -
بچه ها آناتومی عمومی برای پیرا کامله؟
-
منی که تا قبل نتایج می خواستم برم سراغ منابع و بخونم ازشون
و حالا نمیرمپرستو بابایی
منم میخواستم برم هشت جلد کمپبل بخرم ولی میبینیم این زندگی دیگه به درد نمیخوره -
@mahdi-ek
از خوابگاه پسرا بگم که ماهیتابه کپک زده
لباسا کپک زدن
پاتو میزاری زمین اشغال میچسبه زمین چسبناک شده
اونجا اصلا چیزی به اسم نظافت نیستنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fateme-shafeie مگه ماهیتابه هم کپک میزنه
یا ۱۲۴ هزار امام -
@fateme-shafeie ولی این عکسو
با تپیکال خوابگاه نامرتب گذاشتن
دمشون گرم ، ببین چه کمد مرتبی دارن
واقعا دخترا نظمشونو دوست دارم
خیلی خوبه واقعا هم خودت حالت خوبه هم بقیه
زندگی اینه دوستانفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Aqua یاد اون سکامسی میفتم ک کلاوس میاد بهش میگه الایژا به کمکت احتیاج دارم بخاطر هیلی بعد الایژا میگه این اسم برام همونقد بی معنیه که اسم مایکلسون ها برام بی معنیه
یا اون یکی سکانسی که هیلی میمیره بعد قبل مردمش الایژا رو دید فککرد الایژا اومده نجاتش بده خوشحال شد ولی الایژا هیلی رو یادش نمیومد
البته این سکانسا رو من ندیدم برا خودم اسپویل کردم هیهیههیهینوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MarMar ای بابا
ایشالا هر چی خیره پیش بیاد
نباید بخندم به اینا
ببخشید
-
jahad_121 بیناسنجی همینایی که همه جا هستن؟
یا بیمارستانی جای خاصی؟
برای آزمایش های خون هم باید ۱۲ ساعت ناشتا باشینAkito
داخل درمانگاه ها هست اکثرااها
-
Aqua وای خفه شو پلشتک
-
@mahdi-ek
اتاق ما هم اکنون :نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fateme-shafeie اون پتو ها الان اون تختو شخصی سازی کرده ؟ مثلا ؟
-
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MarMar
-
@fateme-shafeie
تیپ ۳ام
البته اتاق۲_۴نفره هم هست!
ولی اکثریت ۶نفره ایمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 کدوم دانشگاه ؟
-
منی که تا قبل نتایج می خواستم برم سراغ منابع و بخونم ازشون
و حالا نمیرمنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی اقا یه کار خیلی مهم اینکه اصلا به فکر منیع گرفتن نباشید خب
میدونم شما گفتی برم سراغ خوندن ولی گفتم یادت بمونه
من خودم همون اول یه فیزیولوژی و اناتومی خریدم هیچوقت به کارم نیومد اهدا کردم یکی از دوستان پزشکیم
بعد اومدم برای آسکی یه کتاب بخرم همین امسال کتاب امادگی مهارت های بالینی آسکی بود وقتی اومد متوجه شدم نصفش انگلیسیه و نصف دیگش عکس و نمودار و تقریبا همش تو بیهوشی میلر هست و کتاب برای امادگی کسایی بود که تخصص بیهوشی میخونن
چهارصد و هشتاد هزار تومن ناقابل پولشو دادم -
هوا گرم است
و حوصله ی مباحثه نیست
من غمگینم
و همین که بادی خنک به صورتم بوزد
هر حرفی را قبول میکنم... -
@mahdi-ek
اتاق ما هم اکنون : -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al من کیک بستنی میخوام
-
زهرا بنده خدا 2 زهرا من اناتومی یک فقط اندام فوقانی خوندم همه سوالا از اندام تحتانی بود
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20
وای
سم خالص
من کلی حذفیات داشتم
️
کلا معروفم به حذف کردن
هرچیم حذف میکنم سوالا از همونه
(کاش نخندم)
-
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi-ek من یادم افتادم بچگیام برا خودم خونه میساختم