هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_
ای بابا میلاد خانمهعی روزگار آخر عمری باید با بچه سر و کله بزنم
-
این پست پاک شده!
-
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_
ای بابا میلاد خانمهعی روزگار آخر عمری باید با بچه سر و کله بزنم
-
امیدوارم تک تک کسایی که باعث شدن ما به فکر مهاجرت باشیم و امیدی به زندگی نداشته باشیم نابود شن... همین...
-
خیلی این اخلاقم بده. رفتار اشتباه آدما تا مدت های طولانی توی ذهنم میمونه و نمیره بیرون. همش دنبال علتم. چرا این کار رو با من کردی؟ چرا؟ من لایق این رفتار نیستم. خیلی سعی کردم باهات محترمانه برخورد کنم چون مجبورم. میفهمی؟ نه نمیفهمی چون ذاتا نفهمی! مجبورم باهات درست رفتار کنم تا کارمو راه بندازی. تا بهانه و ضعف ندم دستت. نه اینکه قلبا بهت احترام بذارم فقط ظاهریه. هنوز اون روی منو ندیدی. خیلی دوست دارم تمام حرصی که توی این سه سال ازت دارم رو روی سرت خالی کنم. ولی نمیشه. منطقی نیست. آینده خودمو که بخشیش دست تو هست خراب میکنم.
مجبورم خودخوری کنم. هی تحمل کنم تحمل کنم تحمل کنم. فقط یک سال مونده...
طوری فراموشت میکنم که انگار نمیشناسمت، برام وجود نداری، ولی فعلا باید بسازم باهات. -
همیشه داستان همین بوده. داری زندگی عادیت رو میکنی، «یک لحظه» و بعد از اون، دیگه هیچ چیز مثل قبل نیست.
-
اگه اشتباه نکنم این ترم آخرین تزم کارشناسیتون بود...
خستهی این چهار سال نباشید بچه ها
دمتون گرم که تا اینجا پیش اومدید و امیدوارم مرحله جدید زندگی براتون اتفاقات بهتری رو تدارک دیده باشه
jahad.20
S.daniyal hosseiny
۲۵ خرداد این پیام رو می نویسم و نمی دونم که از محدودیت درمیام که ارسالش کنم:) -
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn اینا ثابت کردن که همیشه میتونن اینترنت رو بدتر کنن. فردا همین رو هم ازمون میگیرن.
فکر نکنم درمورد چیز مشترکی باهم حرف بزنیم
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18 خیلی ممنونم عزیزم
دعا کن بتونم به هدفی که داشتم برسم(:سلااام
خوبین؟ -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18 خیلی ممنونم عزیزم
دعا کن بتونم به هدفی که داشتم برسم(:سلااام
خوبین؟ -
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn اینا ثابت کردن که همیشه میتونن اینترنت رو بدتر کنن. فردا همین رو هم ازمون میگیرن.
فکر نکنم درمورد چیز مشترکی باهم حرف بزنیم
-
هیچ فرد یا ملتی، بدون «زحمت کشیدن» به جایی نرسیده.
حرفای آرمانی و کلیشه ای نزنیم.
هیچ جای دنیا، اینطور نیست که بقیه زحمت بکشن، ما لذتش رو ببریم.
هر ملتی برای آزادی خودش، راحتی خودش، به اندازه کافی زحمت کشید بهره اش رو هم برد.
تاریخ، به حد کافی مثال برای این قاعده داره.
اگر استقلال میخوایم، براش باید بجنگیم. هیچ ملتی در طول تاریخ، آزادی رو توی سبد گل به یه ملت دیگه نداده. -
نمیدونم ادم کینه ای نبودم شایدم بودم تو موقعیتش قرار نگرفتم اما دقیقا از قبل عید شروع شد هی جرقه خورد هی هیچی نگفتم نگفتم نگفتم یهو الان همشو خالی کردم سرش حتی شاید بی دلیل
وسط این جنگ دعوا کردم با همه ...
و اخرین نفرشم اون بود
من از خودم دفاع کردم اما قرار گذاشته بودم حرفی نزنم زدم زیر قولم و میدونم که عذاب وجدان شو میگیرم
فقط میدونم از این من فعلی بیزارم -
یعنی دقیقا تا قبل این جنگ میگفتم هرگز وطنمو برای مهاجرت ترک نمیکنم. هرگز!
و حالا...
بنظرم مهاجرت خیلی گزینه منطقیی بنظر میرسه.
کشوری که هر روز توش ترس داری جای زندگی نیست هست؟
مگه آدم چند سال عمر میکنه که اینجوری بگذره؟Michael Vey
همه کشورا روز بد و خوب داشتن همین اروپا دوران قرون وسطی یا حمله نازی ها...
اینکه بخوای بگی میرم چون مشکل داره درست نیست
وگرنه من خودم قبول دارم همه دوست دارن برای زندگی بهتر برن
اگه آمریکا با ایران بده چون نمیخواست از کشورا خاورمیانه ای که تحت ظلمن، سکوت کنه و مثل خیلی از این عربای، بی غیرت باج بده و زیر بار خواسته اونا بره
مشکل کشورا خاورمیانه متحد نبودنشونه وگرنه امنیت منطقتو همین کشورهایی که دوست داری برای مهاجرت بری پیش اونا مختل کردن
ولی چه روزی میشد اگه تمام این کشورا بجای ترس و باج دادن با هم متحد بودن تا منطقه رو پاکسازی کنن...
ابرقدرت رو مردم زمانه به وجود میارن...
میشه همیشه زیر بار ظلم بری و سکوت کنی و حرفم نزنی
و اسمشو بذاری زندگی خوب
(( برای زندگی بهتر همه دوست دارن برن ولی اگه حس میکنی عرق ملی داری این حرفارو باید بپذیری))