هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@mahdi-ek اگه ورودی جدیدی بری خوابگاه میفهمی که ارهههههههههه کپک که چی بگم شپش هم میزنهههههخ
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fateme-shafeie چجوری مجبورشون کنیم نوبتی ظرف بشورن و جارو برقی و طی اینا بکشن
-
اناتومی دو رو هم از شونزده جلسه چهار جلسه خوندم و شدم ۱۲
و اکثر بچه ها رفتن رو نمودار بالای شیش رو پاس کرده بود دیگه منم شدم شونزدهنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
و اکثر بچه ها رفتن رو نمودار بالای شیش رو پاس کرده بود دیگه منم شدم شونزده
راه حل همینه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist عه سلاااام فرزام چطوری خوبی!؟
-
-
@f-nalist عه سلاااام فرزام چطوری خوبی!؟
@nazanin-mirzai
مرسی ممنونم
شما چطورین؟ خوبین ؟ میزون؟سرحال؟توپ؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist نه
این اون کمده هست که توش مار داره که همیشه ازش میترسوندنمون
اومدیم دانشگاه حقیقت داشت -
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
-
-
@f-nalist نه
این اون کمده هست که توش مار داره که همیشه ازش میترسوندنمون
اومدیم دانشگاه حقیقت داشت@fateme-shafeie
-
@jahad-20
وای
سم خالص
من کلی حذفیات داشتم
️
کلا معروفم به حذف کردن
هرچیم حذف میکنم سوالا از همونه
(کاش نخندم)
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 وای دقیقا
ما انگار یه ترمی یه قسمت از بیهوشی مون مربوط به بیهوشی افرادی بود که مشکل قلبی دارن بعد این و استاد میان ترم گرفت خودش برای پایان ترم حذف کرد خب ماهم یه بار خوندیمش
بعد ترم بعدی بیهوشی مربوط به پیوند قلب و بهمون گفت ولی گفت چون شما اینجا نمیبینید نمیارم تو امتحان فقط خیلی خلاصه میگم
حتی پرسنلی که میخوان سانتر قلب و پیوند قلب کار کنن جدای از کارشناسی باید دوره ببینن و فلان
حالا ما رفته بودیم یه دوره ای بیمارستان قائم مشهد بچه هارو فرستاده بودن اتاق عمل قلب اونجا فهمیده بودن پرسنل دوره ی خاصی نرفتن و فقط کارشناسی دارن
و مایی که کلا قلب و از کارشناسیمون حذف کردیم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شده
@AmirBarsam
Bardia️
-
پرستو بابایی اقا یه کار خیلی مهم اینکه اصلا به فکر منیع گرفتن نباشید خب
میدونم شما گفتی برم سراغ خوندن ولی گفتم یادت بمونه
من خودم همون اول یه فیزیولوژی و اناتومی خریدم هیچوقت به کارم نیومد اهدا کردم یکی از دوستان پزشکیم
بعد اومدم برای آسکی یه کتاب بخرم همین امسال کتاب امادگی مهارت های بالینی آسکی بود وقتی اومد متوجه شدم نصفش انگلیسیه و نصف دیگش عکس و نمودار و تقریبا همش تو بیهوشی میلر هست و کتاب برای امادگی کسایی بود که تخصص بیهوشی میخونن
چهارصد و هشتاد هزار تومن ناقابل پولشو دادمدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده@jahad-20
وای یعنی میلر برای کساییه که از سمت پزشکی اومدن و الان می خوان تخصص بیهوشی بگیرن؟
جدی؟
خوب شد گفتییی
نه من خواستم برم ترجمه میلر پیدا کنم که -
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حقیقت اینه که من عاشق شدم بچه ها ولی عاشق یه آدم نه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist خداروشکر
قربونت مرسی خداروشکر منم خوبم
شما چه خبر !؟ -
زهرا بنده خدا 2
یا حسین
مرسی از قوت قلبی که دادیننوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
خواهش میکنم.. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi-ek والا من دیدم که مثبت ترین پسرا هم یا تبدیل شدن یا نشستن گریه کردن
تنبیه بزارین -
-
@jahad-20
وای یعنی میلر برای کساییه که از سمت پزشکی اومدن و الان می خوان تخصص بیهوشی بگیرن؟
جدی؟
خوب شد گفتییی
نه من خواستم برم ترجمه میلر پیدا کنم کهنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی نه نه بیهوشی میلر در حد تخصص توضیح داده
ولی منبع اصلیمونه منم دارمش
اون کتاب امادگی برای آسکی رو میگم برای دکترا بود و همشم کپی از روی ملیر -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اووو اقا اینجا خیلی شیک شده مثل اینکه واقعا گروه دانشجویان پزشکی
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده