هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی برو اون ور خب
باور کن دستم خورد آنفالو کردم
بااشه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
هیچ وقت به گرم کردن نمیرسم همیشه باید ۱۵ مین تاخیر میرم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جدی برم بخوابم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدافظ
-
officer kreplied to danial hosseiny on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k
منو وارد مسائل خانوادگیتون نکنیدمگه تو هم فامیل ما نیستی؟
منظورت چیه که طرفمو نمیگیری
بداخلاقم یعنی؟
هعی روزگار -
حیف که زبون بسته دلم هیچی نمیگم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to oatkbo on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
مثلاً من فکر میکردم بعدش یه مدرکی میدن یا بعدش ازت میخوان که دوبله انجام بدی هیچ تضمینی وجود نداره :///
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally تو هاسی بفتی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Silver-ek
و اینکه من به کلاس نیاز ندارم میخوام تست بدم ولی نمیدونم چه تستی رو بدم کجا تست بدم ؟ هعیییی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@Sally
برو بخواب هویشِ مامی
ببینم این پیام لایک خورده میام خرم آباد
دیگه خودم می دونم و خودت -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
من مدل تورق سریع کاظم قلم چی اول همه پیانیست رو لایک میکنم ( تورق سریع ) بعد مطالعه میکنم
-
واقعا مردن یعنی چی؟
واسه هر چی غصه خوردن یعنی چی؟
محو شدن تو افق های روشن
یا نمیشه کاریش کرد عمرا یعنی چی؟ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
الان چی میچسبه ؟
قطعا موزیک آروم
#تودلی
-
چرا، همه چی بند تار موعه؟
چی موند از اون نگاه باشکوهت؟
کی میدونه ته رویات بشه
سگدو زدن تو غربت یعنی چی؟
10561/148000