هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
https://forum.alaatv.com/post/3452308
AmirBarsam
مرسییییی دیجی عزیزووووم
این ارزوهای قشنگت صدبرابر برا خودت -
ای خدا ای فلک میگم چرا نمیدونم منشنامو اونور جواب بدم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
Akito همین تراز ۷۷۷۵ تجربی ...تو ریاضی سه رقمی میده
البته منطقه سه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Zahra2020 آها رتبه های بالا منظورتونه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا ۷۷۷۵ تو منطقه ۳ پارسال ۱۲ هزار داد
ولی الان ...۱۳هزار الی ۱۴ هزار میده -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 پایین یعنی مثلا زیر ۲۰۰۰؟
اگه بدبینانه باشه که خوبه
بدبینانه ها رو معمولا به منطقی ها ترجیح میدم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito هیوا تو رتبه های پایین بدبینانه س
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آدمک on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک اون با درصده
یه تخمین با تراز میخواستم چون میخوام از درصدای کنکور پارسالم استفاده کنم
تخمین تراز سوابق بهمنی هم برا ریاضیا نیومده متاسفانه:/ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها تخمین رتبه هیوا خوبه؟ من چندباری استفاده کردم و بنظرم منطقیه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ظاهراً میانگین معدل هم نسبت به پارسال کلی افت داشته و میشه امیدوار بود امسال تراز خوبی بگیریم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 بلو هم ۲۰ شده بود، یه دقه فکر کردم باگ سایتی چیزیه همه ۲۰ شدیم
خداروشکر باگ نبود وگرنه نمیدونم چه بلایی سر خودم میارودم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito ن ۲۰ شدم ...نیم نمره اضافه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 پایین تر شدین یا بالاتر؟
منم حدودا ۱۹٫۲۵ یا ۱۹٫۵ باید میشدم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito دقیقا من باید ۱۹/۵ میشدم ...قشنگ معلومه سلیقه ای هست
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito عااا🥲
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
هعی زندگی تلخه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat بجز اونایی که نوشتم
دوتا هم که اعتراض نزدم زیاد شدن
پست 143781 از 147764