هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally سلاام ساراا
مرسیی -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 ولی داری کار مفید میکنی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ainoor on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor بازپرسسس
چقد تو منو منشن کردی خدااا چقد خوشحال شدم🥺🥺 -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
عههه راست میگی دارک شد که -
خودش اومد ....خودشم رفت....
غمی نیست.. -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Comrade_Bayat
برای همین پاکش کردم
گفتم بعدا که بزرگ بشی از مرگ نمیترسی اتفاقا اونقدر خسته ای که بی صبرانه منتظرشی -
پستایی که پاک میشنو جالبه از بیرون میشه دید
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
( این پست پاک شد )
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
چشم ️ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجب
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
بله به هرحال عمر میگذره اینکه چطوری بگذره و چقدر بهت خوش بگذره مهمه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally تازه پیر مرده عقربه دقیقه شمار رو گرفته این یعنی دوست نداره زمان بگذره ... تحلیل های من
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
بنظرم نشون میده باهم پیر شدن🥲 -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی با این پیرمرد و پیرزن چیکار داری
اون ور رو چک کن زود تند سریع
پست 143601 از 145759