هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
مهم حال خوب خودته
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تنهاش بذاری
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی دوستی ازت حالش بده
باید چیکار کرد ؟
و اینکه دوست داره تنها باشه و با کسی حرف نزنهالان بهترین کار چیه؟!!!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally موفق شدممممم
-
از اینکه کسی تو چت رومم نی خندم میگیره
-
رفیقامون رفیقن
تقی به توقی نمیدن -
Alireza Varamanzarreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally عاووووووووووووووووووو
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
از این که دیگه برام نمیاد کاربری در چت وجود ندارد ...خوشحالم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Blue28
سلام عکس رو تودلی آپلود میکنم ولی قبل از اینکه دکمه ارسال رو بزنم لینک رو کپی میکنم و توی بیوم میذارم
وقتی از صد در صد مغزت استفاده میکنی: -
-
Alireza Varamanzarنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط Alireza Varamanzar انجام شده
تا ما هستیم کار رو بستیم،هستیم
بیستیم بالا دست تیم
آماده ست تیم
تا وا نستیم
تصمیم جدیه رخا زخمی
کارا تضمین
تا ما هستیم بستیم
ما بالای بالا دستیم
هندله تا ما هستیم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چطور عکس میذارید تو بیوتون
-
اون منو از دست داد به من چه ....
:)) -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ari_14 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14 آریانا خانوم منشن پرانی؟
-
وقتی اون تکس برام نوشت ذوق کردم:)
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای بر من
تو همانی که امیدم بودی؟ -
Alireza Varamanzarreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
متشکرم
انشاءالله هر جا که هستین حال دلتون شادِ شاد باشه و به هر چی که میخواین و به صلاحتونه برسیدموفق باشید
پست 143861 از 148143