هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 بیچاره دایی ها
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo خسته نباشی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat آینور، فکر کنم برا وصل شدن به اینترت مسکل دارن...
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچها
-
danial hosseinyreplied to Ainoor on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor
یدونه راننده تاکسی هم داره اونم خوبه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شخصیت
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
استثنا رو هم گفتم
چی هست؟؟؟
مربی من تاحلا همچین چیزی نگفته...ولی ایولا کارتون درست بوده ها
من مربی ام فقط یبار گذاشت برم ۳ که اونم سریع خودم به دست انداز و به ۲ نزول پیدا کردم
محل آزمون هم منو برده و فقط دور یه فرمون میگیرن و نهایتا پارک دوبل، چون جاده خیلی طولانی نیست که سرعت بگیرم احتمالا از همه پارک دوبل رو بگیره... -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجیبه من نه اعتراض زدم نه چیزی ولی نمره زبانم تغییر کرده!
-
@AmirBardia الان بگم
سلام خوبین؟
🫠 -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo ای وای
-
Ainoor
آره پایه بودنش اون حرکتو کامل کرد -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito عجب من میخوام با ماشین داییم برم .... ک هرچی خرجش شد عذاب وجدان نداشته باشم
هعی دایی هعی
-
Akito من یبار ماشین قبلیمونو زدم به درخت ....ماشینه بدنش به موتورش رسید
بابام فروختش ولی تا چندوقت از روندن ماشین محروم بودم اونم دلیل داشت تصادفم صندل خیس پام بود کلاج از زیر پام سر خورد براهمین یدفعه بوففففففففففف
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Ainoor on ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor خب ویندوز ۱۰ عه؟
اگه هیچکدوم نیست بزنین یه آپدیت کنه احتمال ۹۰ درست شه
پست 135081 از 137153