هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Zahra2020
به پدرم گفتم قرار شد زنگ بزنه ( فامیلمون تو صدا و سیما ) -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
من از شدت ذوق میمیرم
-
mr.vinyzo
فعلا اینطور گفتن کسایی که دو مین ترمیمشون رو دادن دیگه حق ترمیم ندارن ولی فعلا کاری نداشته باشید
هر روز هزاران تصمیم گرفته میشه
بعد نتایج انتخاب رشته همه چی مشخص میشه که روند کنکور قراره چطور ادامه پیدا کنه
چطور قراره ترمیم سه پایه رو کنترل کنن فعلا اگه هدفتون پشت هست تو تابستون کمی رو نهایی و بیشتر رو کنکور تمرکز کنید -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally خیلیم عالیه
-
@Sally
سعی کنید تو عرصه انیمیشن کار کنید کارهای وسیعی میتونید انجام بدید -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo آخه اخبار گفت
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s مچکرم، دمتون گرم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
حیحیحی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hamid.s on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
چشممممممممممممم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آکیتو آکیتو پدارم نایت رو میشناسی؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
https://www.aparat.com/v/t37a229
این یکی از ویدیوهای پدارم نایته
البته کپی رایت خورده وگرنه ویدیوهای اصلیش یوتیوبن
Zahra2020
Akito -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
زهرا قراره کچلت کنم
پیشاپیش ببخشید
Zahra2020 -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally عجب .... چ استعدادی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s ولی گزینه آزمون سراسری نداره
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally ن بابا من صبر ایوب دارم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally نه والا
کی هست؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito
بخش ثبت نام در آزمون
سوابق تحصیلی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Akito on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito درست شد پیدا کردم
10947/144750