هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Comrade_Bayat
وقتی فکر می کنی بدشانس تر از تو نیست:
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ainoor on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor چشم متخصص
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to چیچک on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک کسی که از کارما باید بترسه آموزش پرورشه، نقش ما فقط خندیدنه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بگیرید دست این گرفتار رو
این جای مداحی با راضیه س
-
@Comrade_Bayat ای وای
خدا صبرت بده راضیه -
Anzw 18 خدانکنه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بی حوصله ترین ورژن خودمو دارم این روزا
-
به نظر من یکی از بدشانس ترین آدمای کشوره، حدود 2 میلیون نفر دانش آموز دبیرستانی توی کشور هست و احتمال اینکه قرعه این فلاکت بزرگ به نام راضیه بیفته یک در دو میلیونه، یعنی 0.00005 درصد احتمال داره یه همچین اتفاقی برای یه شخص بیفته.
-
Akito
خیلی خندیدم با جوابی که نوشتی
فقط از کارماش میترسم -
شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
این داستان : کارنامه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیچاره قیافش هم چقدر نگرانه
انگار داره میگه توروخدااااا کارنامه مو بابام نبینه
تروخدااااااا مامان به کسی نگو،کارنامه مو فقط نشون تو میدما.... -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ainoor on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor منم ...مهمونیم جایی اومدم تو اتاق
-
@Comrade_Bayat ای وای
خدا صبرت بده راضیه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ainoor on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor منم
-
سوتی هرگز مرا ترک نخواهد کرد
-
نمیدونم چرا
ولی انقد خستم
که بزور چشمام رو میتونم باز نگه دارم
پست 143781 از 147121